Kızlar Acillll

Miya357

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
565
633
23
Lütfen acilen bakarmisiniz bubtestede bi yanlışlık yok degilmi silik cikti ama

Eklentiler

• 20200212_184526.webp
    20200212_184526.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 222
Adetine kac gun var. Teste gore hamile olabilirsin ama kan testi de yapmanı oneririm

Canm hamilesin hayirli olsun insallah😃 sen 20 gun ne dem hic mi belirti olmadi nasil sabrettin kan testi yapmadin.
Goguslerim agriyor arada igne batar gibi kasik agrisi oluyor o kadar 10 gun once kan testi yaptirdim 1.20 cikmisti beta

Goguslerim agriyor arada igne batar gibi kasik agrisi oluyor o kadar 10 gun once kan testi yaptirdim 1.20 cikmisti beta
Pazartesi testi yaptir hamileysen yaz buraya ama.bence hamilesin kesin yani adetinin gecikmesi en buyuk belirti.

Peki ne kadardir evlisin ovuslasyon testo yada herhangi bisey kullandin mi gebe kalmak icin. Bende gebelik istiyorum rabbim daha nasip etmedi :( 6 aydir evliyim ekimden beri cocuk istiyoruz

Peki ne kadardir evlisin ovuslasyon testo yada herhangi bisey kullandin mi gebe kalmak icin. Bende gebelik istiyorum rabbim daha nasip etmedi :KK43: 6 aydir evliyim ekimden beri cocuk istiyoruz
Ben korunma ignesi 3 aylik igne yaptirmistim onunda gunu bitti adet olamadim 20 gundur bende igne hale koruyor diye korunmadim icime bi suphe dustu test yaptim boyle cikti 7 yildan sonra olursa bu 4 cocuk olacak

Ben korunma ignesi 3 aylik igne yaptirmistim onunda gunu bitti adet olamadim 20 gundur bende igne hale koruyor diye korunmadim icime bi suphe dustu test yaptim boyle cikti 7 yildan sonra olursa bu 4 cocuk olacak
Hayirlisi olsun rabbim onun da rizkini verir

Baya baya hamilesin tebrik ederim. Senin testinin görselinde markasından dolayı heralde T çizgisi baya sağ tarafta çıkıyor. O beni yanılttı mesela kaydı sandım ama bu testin çok net...

Kuzum umudunu kırmak istemem ama galiba yoktur kan ver kesin emin ol çünkü bende senin gibi olmuştum bu ay ama heyecanlanmistim esime sürpriz falan yaptım ama kanda daultrasonda da çıkamadı

adeta 5 gün kala 1.20 beta hcg ile gebelik nasıl mümkün arkadaşlar cidden anlamadım. bence cok cok cok düşük bir ihtimal. kuzenim bu hafta adete 5 gün kala yaptırdı değeri 85. 1.20 de gebelik yoktur ki..

Back
X