Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yokki nerde haniLütfen acilen bakarmisiniz bubtestede bi yanlışlık yok degilmi silik cikti ama
Canm hamilesin hayirli olsun insallah20 gun gecti
Goguslerim agriyor arada igne batar gibi kasik agrisi oluyor o kadar 10 gun once kan testi yaptirdim 1.20 cikmisti betaCanm hamilesin hayirli olsun insallahsen 20 gun ne dem hic mi belirti olmadi nasil sabrettin kan testi yapmadin.
Pazartesi testi yaptir hamileysen yaz buraya ama.bence hamilesin kesin yani adetinin gecikmesi en buyuk belirti.Goguslerim agriyor arada igne batar gibi kasik agrisi oluyor o kadar 10 gun once kan testi yaptirdim 1.20 cikmisti beta
Ben korunma ignesi 3 aylik igne yaptirmistim onunda gunu bitti adet olamadim 20 gundur bende igne hale koruyor diye korunmadim icime bi suphe dustu test yaptim boyle cikti 7 yildan sonra olursa bu 4 cocuk olacakPeki ne kadardir evlisin ovuslasyon testo yada herhangi bisey kullandin mi gebe kalmak icin. Bende gebelik istiyorum rabbim daha nasip etmedi6 aydir evliyim ekimden beri cocuk istiyoruz
Hayirlisi olsun rabbim onun da rizkini verirBen korunma ignesi 3 aylik igne yaptirmistim onunda gunu bitti adet olamadim 20 gundur bende igne hale koruyor diye korunmadim icime bi suphe dustu test yaptim boyle cikti 7 yildan sonra olursa bu 4 cocuk olacak
Olsun maşallah rızkıyla gelir...Ben korunma ignesi 3 aylik igne yaptirmistim onunda gunu bitti adet olamadim 20 gundur bende igne hale koruyor diye korunmadim icime bi suphe dustu test yaptim boyle cikti 7 yildan sonra olursa bu 4 cocuk olacak
Olsun maşallah rızkıyla gelir...
Yükselebilir erken yapmıssın geciktikten sonra tekrar yap İnşallahmerhaba, adete 5 gün kala 1.20 beta hcg değerleri yükselir mi?
gec yumurtlama olduysa mumkun . rabbım hayırlı zamnda hayırlı saglıklı evlatlar versın. :)merhaba, adete 5 gün kala 1.20 beta hcg değerleri yükselir mi?