Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adeta 5 gün kala 1.20 beta hcg ile gebelik nasıl mümkün arkadaşlar cidden anlamadım. bence cok cok cok düşük bir ihtimal. kuzenim bu hafta adete 5 gün kala yaptırdı değeri 85. 1.20 de gebelik yoktur ki..
Valla benim beklenen adetten 4 gün sonra negatif çıkan kan tahlilim, adet gecikmesinden 12 gün sonra 11,46 çıktı. 15.günde ise 84,68 çıktı. Şu hayatta her şey mümkünmüş.
Valla benim beklenen adetten 4 gün sonra negatif çıkan kan tahlilim, adet gecikmesinden 12 gün sonra 11,46 çıktı. 15.günde ise 84,68 çıktı. Şu hayatta her şey mümkünmüş.
aa süper cok sevindim sağlıkla gelsin. benim 3 gün gecikmeyle 3000 lere vurmuştu. bir de 1.20de gebelik yok denir. ne enteresan valla her şey mümkün demek ki. sağlıkla gelsin inşallah
aa süper cok sevindim sağlıkla gelsin. benim 3 gün gecikmeyle 3000 lere vurmuştu. bir de 1.20de gebelik yok denir. ne enteresan valla her şey mümkün demek ki. sağlıkla gelsin inşallah