Kızlar Acillll

adeta 5 gün kala 1.20 beta hcg ile gebelik nasıl mümkün arkadaşlar cidden anlamadım. bence cok cok cok düşük bir ihtimal. kuzenim bu hafta adete 5 gün kala yaptırdı değeri 85. 1.20 de gebelik yoktur ki..
Valla benim beklenen adetten 4 gün sonra negatif çıkan kan tahlilim, adet gecikmesinden 12 gün sonra 11,46 çıktı. 15.günde ise 84,68 çıktı. Şu hayatta her şey mümkünmüş.

Valla benim beklenen adetten 4 gün sonra negatif çıkan kan tahlilim, adet gecikmesinden 12 gün sonra 11,46 çıktı. 15.günde ise 84,68 çıktı. Şu hayatta her şey mümkünmüş.
Hayırlı olsun bacim allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin👶

Cizgiler sagdan soldan esit mesafede olmuyor mu? Sanki ikici çizgi çok dipte. T harfinin tam altinda mi göremedim.

Bence testte bir bozukluk var. Sonuç dogru olsa bile çizginin bu kadar dipte çıkmaması lazim.

Amin çok sağolun🙏🏼 Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
aa süper cok sevindim sağlıkla gelsin. benim 3 gün gecikmeyle 3000 lere vurmuştu. bir de 1.20de gebelik yok denir. ne enteresan valla her şey mümkün demek ki. sağlıkla gelsin inşallah

aa süper cok sevindim sağlıkla gelsin. benim 3 gün gecikmeyle 3000 lere vurmuştu. bir de 1.20de gebelik yok denir. ne enteresan valla her şey mümkün demek ki. sağlıkla gelsin inşallah
Benim de ilk bebeğimde adet günü 6000’lerde çıkmıştı bu böyle olunca çok şaşırdım. Geleceği varsa geliyo demek ki🌸 çok teşekkür ederim🙏🏼

4. Cocugunuz olacak ve bu testin pozitif oldugunu bilmiyorsunuz oylemi 🤦‍♀️

Merhaba üstünden zaman geçmiş ama adet gecikmemin 7. Günü de beta 1.20 senin nasıl olmuştu acaba

Back
X