Kızlar acilllll bakınnnnnn !!!!

AnnesininxBali

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
206
73
13
27
Kızlar 4 gün gecikme ile HCG baktırdım 612 çıktı iki gün sonra doktora gittim yani Cuma günü bugün doktor karnımdan ultoroson ile baktı Ve dediki ufacık bişey görünüyor ama göbek bölgen yağlı olduğu için görüşü engelleyebilir dedi . BU DOĞRU BİŞEY Mİ SİZCE ?? Ve alttan ulroson da istedi
Bir sürü kan aldı idrar aldı bilgisi olan yorum yaparsa çok sevinirim sağolun

Çok erken karından görünmemesi normal, vajinal ultrasonda görünebilir. Kan tahlillerini tedbiren istemiş olabilir normalde başta pek bi tahlil yapılmıyor.

Çok erken karından görünmemesi normal, vajinal ultrasonda görünebilir. Kan tahlillerini tedbiren istemiş olabilir normalde başta pek bi tahlil yapılmıyor.
Doktorum da görünmez zaten ama yine bakalım dedi kist gördü zararsiz bir kist dedi kese için ise ufak bişey görünüyor ama tam emin olamadım diyip alttan muane istedi pazartesi randevu verdiler gidicem tam 8 gün adetim gecikmiş oluyor inşallah gözükür

Aynen normal yani canınızı sıkacak bir şey yok şu an için. Ki küçük gördüm dediyse dış gebelik olma ihtimalini de ortadan kaldırıyor. İnşallah sağlıkla büyür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…