- 9 Haziran 2020
- 231
- 106
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa İnşallah canım. Vallahi yarın bi görsem o kadar rahatlayacakki içimFazla olması önemli değil, 2 katı yukselmemesi tehlikeli. Belkide çoğul gebeliktir![]()
Sağol canımmm inşallaah yarın görürümde biter bu korkulu senaryolar gözümün önündenCok guzel artmis cnm sıkma canını
Amin cnm bizler icinde dua et ins bende gebe kalirimSağol canımmm inşallaah yarın görürümde biter bu korkulu senaryolar gözümün önünden![]()
İnşallah canımmmm İnşallah. Ben 3 yıllık evliyim yeni denedim daha ama o kadar stresliymiş ki böyle şeyler. Yatıp kalkıp dua edicem gönülden anne olmak isteyen herkeseAmin cnm bizler icinde dua et ins bende gebe kalirim
Bhcg nasıldı canım hatırlıyo musunBenim 5 haftalık ken keseyi bebeği gösterdi vajinal ultrason la nokta kadardı kese boş değildi muhtemelen görürsün
Betaya hiç bakmadık i doktor zaten keseyi bebeği görünce sağlıklı dedi bakmadı beta falanBhcg nasıldı canım hatırlıyo musun
Anladım canımmm İnşallahhh bende görürüm yarınBetaya hiç bakmadık i doktor zaten keseyi bebeği görünce sağlıklı dedi bakmadı beta falan
Saol cnm bende 3 yillik evliyim gecen ay kimyasql oldu ins bu ay saglikli olur 1 yili geckindir deniyoruzİnşallah canımmmm İnşallah. Ben 3 yıllık evliyim yeni denedim daha ama o kadar stresliymiş ki böyle şeyler. Yatıp kalkıp dua edicem gönülden anne olmak isteyen herkese![]()
İnşallahhh canımmm İnşallahSaol cnm bende 3 yillik evliyim gecen ay kimyasql oldu ins bu ay saglikli olur 1 yili geckindir deniyoruz