- 10 Haziran 2025
- 31
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi selinxoxoli
-
İki haftalık adam için mi beş günde 2 kg verdin?Kızlar ben birinden çok zor hoşlanıyorum 23 yaşımdayın iki kez date e çıktım düşünün. 5 gün önce bi adamla buluştum 2 haftadır falan flörtleşiyoduk o kadar centilmendi ki etkilendim:// çok güzel zaman geçirdik sonra evine geçtik beni öptüğü için ben de devam ettirdim bakire olduğumu söyleyince de beklemiyodum dedi (ama ön sevişme falan yaşadık) sonra beni eve bıraktığında eve geçince teşekkür ettim rica ederim yazdı sonrasında da görüşmesek daha iyi olcak durumunu bilmiyodum çok özür dilerim yazdı. Şok oldum kendine iyi bak o zaman falan dedim ama çok üzülüyorum üzüntüden 5 günde 2 kilo vermişim. Ve beni hiçbi yerden çıkarmadı silmedi. Story attım ona bakmadı ama.. Zaten çok meşgul biri sürekli yurt dışına gidiyo işi gereği. Sanki benden adım bekliyor gibi sizce?? İstemese direkt her yerden silmez miydi sizce?
Ben çok hassasımİki haftalık adam için mi beş günde 2 kg verdin?
Adamın amacı seks yapmak daha ne anlam çıkarmaya çalışıyorsun ki silmemesinden. Silecek kadar bile umursamıyor işte
Ya hahahs zaten bu yazdığımdan da aynı anlam çıkıyo diye eklemedim onuSenden 13 yaş büyük genç kadın avcısı ile berabersin. Amacı fuckbody takılmak. Ona yazarsan bunun anlamı seninle sevişebiliriz demektir. Kararını sen ver. Yorumunda ben çok hassasım demişsin. Sana göre birisi değil bu adam. 23-36 yaş farkı çok fazla. Kendi dengini bul. Eski konuda böyle yazmıştın:
Akşam eve vardığımda teşekkür ettim bugün için. Rica edip sonra Bir daha görüşmesek daha iyi olacak. Zaten ilişki düşünen birisi değilim, takılmak amacım dedi.
Şimdi ise farklı şekilde anlatmışsın.
Sizce tekrar yazıcak mı kızlar?
36 mı????Senden 13 yaş büyük genç kadın avcısı ile berabersin. Amacı fuckbody takılmak. Ona yazarsan bunun anlamı seninle sevişebiliriz demektir. Kararını sen ver. Yorumunda ben çok hassasım demişsin. Sana göre birisi değil bu adam. 23-36 yaş farkı çok fazla. Kendi dengini bul. Eski konuda böyle yazmıştın:
Akşam eve vardığımda teşekkür ettim bugün için. Rica edip sonra Bir daha görüşmesek daha iyi olacak. Zaten ilişki düşünen birisi değilim, takılmak amacım dedi.
Şimdi ise farklı şekilde anlatmışsın.
Sizce tekrar yazıcak mı kızlar?
Niye silsinki hesabını? Boşta kaldıkça, senin de onunla konuşmaya istekli olduğunu görünce canı her sevişmek istediğinde sana yazar belki.Kızlar ben birinden çok zor hoşlanıyorum 23 yaşımdayın iki kez date e çıktım düşünün. 5 gün önce bi adamla buluştum 2 haftadır falan flörtleşiyoduk o kadar centilmendi ki etkilendim:// çok güzel zaman geçirdik sonra evine geçtik beni öptüğü için ben de devam ettirdim bakire olduğumu söyleyince de beklemiyodum dedi (ama ön sevişme falan yaşadık) sonra beni eve bıraktığında eve geçince teşekkür ettim rica ederim yazdı sonrasında da görüşmesek daha iyi olcak durumunu bilmiyodum çok özür dilerim yazdı. Şok oldum kendine iyi bak o zaman falan dedim ama çok üzülüyorum üzüntüden 5 günde 2 kilo vermişim. Ve beni hiçbi yerden çıkarmadı silmedi. Story attım ona bakmadı ama.. Zaten çok meşgul biri sürekli yurt dışına gidiyo işi gereği. Sanki benden adım bekliyor gibi sizce?? İstemese direkt her yerden silmez miydi sizce?
Belki sadece takılırsak sonrasında unuturum diye düşündüm daha çok bağlanmam di miNiye silsinki hesabını? Boşta kaldıkça, senin de onunla konuşmaya istekli olduğunu görünce canı her sevişmek istediğinde sana yazar belki.
Numaramı da silmedi…Niye silsinki hesabını? Boşta kaldıkça, senin de onunla konuşmaya istekli olduğunu görünce canı her sevişmek istediğinde sana yazar belki.
aşkım önceki de 36ydı dnsşfnwşdn o hala yazıyor bana. İnş bir gün kendi yaşıtlarımdan hoşlanıcam inanıyorum36 mı????
Kızım senin kendinden 13 yaş büyük adamla ne işin olur?? 23 yaşında su gibisin. Kendine gelll
Adamın o kadar umrunda degilsin ki seni bir yerlerden silecek vaktini bile senin için harcamak istemiyor. Üstelik adam açık açık niyetini belli etmiş. Neden kendine bunu yapıyorsun?Numaramı da silmedi…
Olmamalısın o zamanBen çok hassasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?