Kızlar adama yazmak istiyorum mantıklı mı? :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

selinxoxoli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2025
31
3
1
24
Kızlar ben birinden çok zor hoşlanıyorum 23 yaşımdayın iki kez date e çıktım düşünün. 5 gün önce bi adamla buluştum 2 haftadır falan flörtleşiyoduk o kadar centilmendi ki etkilendim:// çok güzel zaman geçirdik sonra evine geçtik beni öptüğü için ben de devam ettirdim bakire olduğumu söyleyince de beklemiyodum dedi (ama ön sevişme falan yaşadık) sonra beni eve bıraktığında eve geçince teşekkür ettim rica ederim yazdı sonrasında da görüşmesek daha iyi olcak durumunu bilmiyodum çok özür dilerim yazdı. Şok oldum kendine iyi bak o zaman falan dedim ama çok üzülüyorum üzüntüden 5 günde 2 kilo vermişim. Ve beni hiçbi yerden çıkarmadı silmedi. Story attım ona bakmadı ama.. Zaten çok meşgul biri sürekli yurt dışına gidiyo işi gereği. Sanki benden adım bekliyor gibi sizce?? İstemese direkt her yerden silmez miydi sizce?

Belki sadece takılırsak sonrasında unuturum diye düşündüm daha çok bağlanmam di mi
Ay yemin ederim 23 yaşında olduğuna inanasım gelmiyor bu saflığı görünce. Kendini şeettirmek ardından da terk edilmek için özel çaba harcıyorsun resmen. Hiç mi acımıyorsun kendine ? 36 yaşında sana göre kart bir herifle hem ne işin var senin. Önceki konularına yorum yapmamıştım ama anlaşılan dost acı söyler moduna girmek lazım iyiliğin için. Hem hassasım deyip hem de takıldıktan sonra unuturum demen de aşşşırı tutarsız.

Hayır o hassaslık sonradan gidiyo önceki ilişkimde aynısını yaşadım 4 yıl kadar sonrasında unuttum zaten onu. O yüzden dedim onu

Hayır o hassaslık sonradan gidiyo önceki ilişkimde aynısını yaşadım 4 yıl kadar sonrasında unuttum zaten onu. O yüzden dedim
Fikri değişir diye

Hayır o hassaslık sonradan gidiyo önceki ilişkimde aynısını yaşadım 4 yıl kadar sonrasında unuttum zaten onu. O yüzden dedim

Fikri değişir diye
Anlamadığın nokta şu, seninle sadece cinsellik için görüşmek isteyen ancak bakiresin diye görüşmeyi kesen adama bekaretini de versen(bunu dedirttin ya ıyyyyhhh) fikri değişmez. Sadece şaapıldığınla kalırsın aklını başına topla.

Belki ona dayanamayıp yazarım falan diye silmiyo olamaz mı?
Kesin ondan silmememiştir Selin, kızım adamın telefon rehberinde senin gibi kimbilir kaç tane kız var, çık artık şu hayal aleminden. Bir de bu Kazanova için iki kilo vermişsin, vallahi seni şöyle güzel bir silkeleyesim var

Belki ona dayanamayıp yazarım falan diye silmiyo olamaz mı?
Bence uzatıyorsunuz suan konuyu . Gayet net herkesin yazdığı şey açık. adamın derdi sex eğer istiyorsan git seviş …
Sordun cevabını aldın hala olamaz mı şöyle mi böyle mi . Gayet açık bi şekilde mikmediğim kadınla takılmam diyip gitmiş numaranı silmemıs belki birgun bakire olmadığın zamanını denk getiririm die tutuyordur rehberde yada arada sevişiriz falan demiştir nie anlam yüklemeye çalışıyorsunuz ki . Aklınız varsa uzak durun sırf çükü zevke gelsin die size yaklaşmış . Gerçekten duygularınız olan ve size duyguları olan biriyle ilk ilişkinizi yaşayın sonra pişman olursunuz kendınızden bile tiksindirir böyle tipler ten uyumunu yakalayamadım der yine gider .

instagramında çok kız yok ama onlar da iş arkadaşları falan çoğu da evli… 6 ay önce çıkmış en son biriyle date e. Ya da ben kendi kendimi teselli ediyorum evet

Teşekkür ederim düşünceniz için

instagramında çok kız yok ama onlar da iş arkadaşları falan çoğu da evli… 6 ay önce çıkmış en son biriyle date e. Ya da ben kendi kendimi teselli ediyorum evet
Koskoca herif yine deyte düyte çıksın, direkt olaya girişiyordur. Sen de instagramını falan bızıklayıp hayal kurmayı bırak, bak çok ciddiyim, hepimiz genç olduk. Bu adamdan sana hayır gelmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…