YALNIZ BENİM ADETİM 4 GÜN SÜRÜYO YANİ 6cı 7ci GÜN OLURSA YİNE DE HAMİLE KALMA ŞANSI VARMI ÇOK MERAK EDİYORUM
ARKADAŞLAR BEN 28 GÜNDE 1 ADET GÖRÜYORUM ADET BİTİMİNİN HEMEN SONRASI 2-3 GÜN İÇİNDE KORUNMASIZ İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALINIRMI YADA KALAN ARKDAŞLAR VARMI...?bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
hocam ben zaten istiyorum çocuk bi kaç yerden duydum oluyomuş benim yarın adetim bitiyo acaba yarın başlasak çalışmalara bi nebzede olsa olurmu ki ben 28 günde 1 adet görüyorum inşallah bu ay olur hocam ne olur tüm isteyenler dua adin ne olur
süprizzzzz
süprizzzzz
merhaba Evhan merak ettim adet bitiminden itibaren yapılanlar olumlu sonuçlandımı sende.çünkü bende bu sitede okuduklarımdan sonra çok umutlandım ve dün çalışmaya başladık daha önce 10-12-14-16-20.günlerde yapıyorduk ama olmadı ve bu arada 2 aşlıma ile 1 tüp bebek denedik olumsuz oldu hepside .bu sefer adetimin 6.gününden itibaren gün aşırı devam edeceğiz umarım bu sefer olur çünkü eylülde tekrar doktorum çağırdı ama ben istemiyorum tekrar tüp bebek denemeyi.içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım inşaallah bu sefer başaracağız diyorum ama Allah nasip ederse tabiki.herkese hayırlısını versin mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?