Kızlar adet bitiminden 2-3 gün sonra hamile kalınırmı

evhan

bebişim sağ sağlimgel....
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
2.810
1
66
İzmir
ARKADAŞLAR BEN 28 GÜNDE 1 ADET GÖRÜYORUM ADET BİTİMİNİN HEMEN SONRASI 2-3 GÜN İÇİNDE KORUNMASIZ İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALINIRMI YADA KALAN ARKDAŞLAR VARMI...?bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Tabiki kanılır. Hatta hamile kalmak için en uygun günler.

YALNIZ BENıM ADETıM 4 GÜN SÜRÜYO YANı 6cı 7ci GÜN OLURSA YıNE DE HAMıLE KALMA ŞANSI VARMI ÇOK MERAK EDıYORUM

YALNIZ BENİM ADETİM 4 GÜN SÜRÜYO YANİ 6cı 7ci GÜN OLURSA YİNE DE HAMİLE KALMA ŞANSI VARMI ÇOK MERAK EDİYORUM

adet bitiminden 2 qün sonra yumurtlama dönemi başlamıştır diye biliyorum. başlamışsa hamilelik şansı yüksek :ecrin_bebek: . hamile kalmak istiosanız inşallah sağlıklı bi bebek verir size allah a.s

evet kalma ihtimaliniz var adet bitiminden sonra yumurtlama dönemi başlıyor bazı kişilerde erken bazı kişilerde geç.

inşallah canım ya inşallah bakalım kader kısmet inşallah:)

selam 28 günde bir adet görüyor iseniz 14. gün yumurtlama oluyordur. spermin canlılığını 3 gün sürdürebileceği ihtimali ile 11-16. günlerin tehlikeli olcağını söyleyebilirim. ama erken yumurtlama yaparsanız herşey sarpa sarabilir. bu matematik kuralını vucut herzaman uygulamayabilir.

hocam ben zaten istiyorum çocuk bi kaç yerden duydum oluyomuş benim yarın adetim bitiyo acaba yarın başlasak çalışmalara bi nebzede olsa olurmu ki ben 28 günde 1 adet görüyorum inşallah bu ay olur hocam ne olur tüm isteyenler dua adin ne olur

inşallah hamiş kalırsın amin:ecrin_bebek:

evham inşallah hepimizin isteyen herkesın cocugu olur hayırlısı dua edelım...

arkadaşlar bende gecen aydan çocuk yapmaya başladım okadar yorum varkı ne zaman olur hangi aylarda kafam çok karıştı bende 28 günde 1 adet gören biriyım ve gecen ay 18 de bu ay 15 de başladı kardeşim 9 aylık hamıle oda adet sonrası ilişkiden sonra gebe kalmış yanı bu 14 günden sonra muhabbeti her kadın için geçerlı değil benim araştırmalarıma göre adet sonrasında yumurtlama başlar ve bunu biz anlayabılırız aslında beyaz yapışkan akıntı sayesinde ve geçen ay benden gelen ve bu ne böyle dediğim şey yumurtlama dönemimmiş bunu ozaman lar farkedemedim bu ay ise 15 başlayan adetim sonrası gecen ay 2. gün gelen akıntıyı bu ay geldiğinde hazırlıklı olucam yanı kısacası bazı bayanlarda 14. gün bazılarında ise adet bitiminden sonrakı 1.2. veya 3.gün olabilir bunu vajinada ıslaklık akıntı bu beyaz veya şaffaf renginde yapışkan bir sıvı olarak yumurtlama donemi olduğunu anlayabılırız gecen ay kaçırdım bu ay hazırlıklıım sizlerde kendiniz bunu anlayabilirsiniz...

arkadaşlar bende gecen aydan çocuk yapmaya başladım okadar yorum varkı ne zaman olur hangi aylarda kafam çok karıştı bende 28 günde 1 adet gören biriyım ve gecen ay 18 de bu ay 15 de başladı kardeşim 9 aylık hamıle oda adet sonrası ilişkiden sonra gebe kalmış yanı bu 14 günden sonra muhabbeti her kadın için geçerlı değil benim araştırmalarıma göre adet sonrasında yumurtlama başlar ve bunu biz anlayabılırız aslında beyaz yapışkan akıntı sayesinde ve geçen ay benden gelen ve bu ne böyle dediğim şey yumurtlama dönemimmiş bunu ozaman lar farkedemedim bu ay ise 15 başlayan adetim sonrası gecen ay 2. gün gelen akıntıyı bu ay geldiğinde hazırlıklı olucam yanı kısacası bazı bayanlarda 14. gün bazılarında ise adet bitiminden sonrakı 1.2. veya 3.gün olabilir bunu vajinada ıslaklık akıntı bu beyaz veya şaffaf renginde yapışkan bir sıvı olarak yumurtlama donemi olduğunu anlayabılırız gecen ay kaçırdım bu ay hazırlıklıım sizlerde kendiniz bunu anlayabilirsiniz... :1rolleyes:

merhaba Evhan merak ettim adet bitiminden itibaren yapılanlar olumlu sonuçlandımı sende.çünkü bende bu sitede okuduklarımdan sonra çok umutlandım ve dün çalışmaya başladık daha önce 10-12-14-16-20.günlerde yapıyorduk ama olmadı ve bu arada 2 aşlıma ile 1 tüp bebek denedik olumsuz oldu hepside .bu sefer adetimin 6.gününden itibaren gün aşırı devam edeceğiz umarım bu sefer olur çünkü eylülde tekrar doktorum çağırdı ama ben istemiyorum tekrar tüp bebek denemeyi.içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım inşaallah bu sefer başaracağız diyorum ama Allah nasip ederse tabiki.herkese hayırlısını versin mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine inşallah

merhaba evhan yazıma niye cevap vermedin merak ettim rahatsız ettiysem kusura bakma

selam ...2 aydır bebek tutsun diye adet bitiminden diğer adetime kadar gün aşırı beraber olmamıza rağmen henüz bebiş olmadı ...gün aşırı olunca tutması gerekmez mi ? bu kdar sık birliktelik olmasına rağmen nasıl tutmuyor anlamıyorum yaaaaa..bu durumu sttres yapmaya başladım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…