• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar adet gecikmesinin ilk günü silik ama belirgin pozitif test sonra daha az silik

zeynosundunyasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
82
14
3
24
Kızlar adet gecikmesinin ilk günü sabah ilk idrarla test yaptım sonuç silik ama belirgin pozitif test yani gözle görülüyor. Gecikmenin ikinci günü gece sıvı alımından bi saat bile geçmeden yine benzer siliklikte sonuç çıktı. Sonrasında bu sabah tekrar test yaptım onda çok çok silik çizgi çıktı. Sonra ben yine dayanamayıp 1 saat sonra yine test yaptım ve bu sefer sabahkine oranla daha belirgin bir çizgi çıktı. Gittim kan verdim yarın çıkacak sonuç ama içim içimi yiyo ne bu şimdi. Yaşayn var mı

Eklentiler

• C54FFD8E-1A1B-41FE-8E99-0E4E21461412.webp
    C54FFD8E-1A1B-41FE-8E99-0E4E21461412.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 701E85C7-6D44-4C62-9155-B5335349ACAC.webp
    701E85C7-6D44-4C62-9155-B5335349ACAC.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 54
Testler güvenilir bi marka ise Artimed prodoctor gibi markalar değilse pozitif canım hamilesin testlere göre kan sonucun çıkınca onu da paylaş 🙏🏻

Prodoctor kullandım hepsinde ya güvenilir değil mi ya sanki güvenilir diye duymuştum
Arkadaşım seni üzmek ya da kırmak istemem ama prodoctor bende defalarca kez silik çizgiler çıkarttı, her defasında kendimi hamileyim zannettim.
En son gebelik testi bile yapmamaya başladım, soğutmuştu beni.
Testlerini başka bir markayla tekrarla bence.
En iyisi predictor, laboquick ve awox 🌸

Arkadaşım seni üzmek ya da kırmak istemem ama prodoctor bende defalarca kez silik çizgiler çıkarttı, her defasında kendimi hamileyim zannettim.
En son gebelik testi bile yapmamaya başladım, soğutmuştu beni.
Testlerini başka bir markayla tekrarla bence.
En iyisi predictor, laboquick ve awox 🌸
Ya bilmiyorum daha önce bir düşük yaşadım onu da bu testle bu pembelikle öğrendim sadece sonradan çok çok silik çıkması acaba dedirtti farklı testlerden ziyade kan verdim zaten ama yine de böyle görünce korktum. Günlerdir pozitif görünüyor çünkü. Stresten bayılıcam artık tansiyon falan kalmadı.

Ya bilmiyorum daha önce bir düşük yaşadım onu da bu testle bu pembelikle öğrendim sadece sonradan çok çok silik çıkması acaba dedirtti farklı testlerden ziyade kan verdim zaten ama yine de böyle görünce korktum. Günlerdir pozitif görünüyor çünkü. Stresten bayılıcam artık tansiyon falan kalmadı.
İnşallah kanda da pozitif sonucu alırsınız, bize güzel haberlerinizi vermeyi unutmayın. 💕
Herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir durum elbette yok, ben sadece uyarıda bulunmak istemiştim, lütfen beni yanlış anlamayın. 🙏🏻
Streste yapmayın (zor biliyorum). 🥹
İnşallah mucizenize kavuşursunuz 🎀🌸

İnşallah kanda da pozitif sonucu alırsınız, bize güzel haberlerinizi vermeyi unutmayın. 💕
Herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir durum elbette yok, ben sadece uyarıda bulunmak istemiştim, lütfen beni yanlış anlamayın. 🙏🏻
Streste yapmayın (zor biliyorum). 🥹
İnşallah mucizenize kavuşursunuz 🎀🌸
Ay inşallah. Kesinlikle yanlış anlamıyorum. Sizde haklısınız yaşamış biri olarak çok haklı bi durum. Daha öncede kayıp yaşadığım için tansiyon falan hep fırladı yarını nasıl yaparım bilmiyorum. Ama inşallah bu sefer olur. Dua edin lütfen. 🌸🌸🌸🌸

Ay inşallah. Kesinlikle yanlış anlamıyorum. Sizde haklısınız yaşamış biri olarak çok haklı bi durum. Daha öncede kayıp yaşadığım için tansiyon falan hep fırladı yarını nasıl yaparım bilmiyorum. Ama inşallah bu sefer olur. Dua edin lütfen. 🌸🌸🌸🌸
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah 🙏🏻
Dilerim ki testleriniz doğrudur ve bir bebişiniz olur 💕🌸
Siz şimdi bence stresi ve heyecanı bir kenara bırakın ve sürecin tadını çıkarın 💕

Kızlar adet gecikmesinin ilk günü sabah ilk idrarla test yaptım sonuç silik ama belirgin pozitif test yani gözle görülüyor. Gecikmenin ikinci günü gece sıvı alımından bi saat bile geçmeden yine benzer siliklikte sonuç çıktı. Sonrasında bu sabah tekrar test yaptım onda çok çok silik çizgi çıktı. Sonra ben yine dayanamayıp 1 saat sonra yine test yaptım ve bu sefer sabahkine oranla daha belirgin bir çizgi çıktı. Gittim kan verdim yarın çıkacak sonuç ama içim içimi yiyo ne bu şimdi. Yaşayn var mı
Bence var giderek koyulasmis çünkü cnm kan sonucun inşallah hayırlı sonuçla gelir

Bence var giderek koyulasmis çünkü cnm kan sonucun inşallah hayırlı sonuçla gelir
Aklımı karıştıran bu günkü testler oldu gece çok sıvı tükettim ve testten önce bir kaç yudum su içtim belki ondan öı diye düşündüm ama eminde olamadım yaaa. İnşallah hayırlısı olur bakalım🩷

Aklımı karıştıran bu günkü testler oldu gece çok sıvı tükettim ve testten önce bir kaç yudum su içtim belki ondan öı diye düşündüm ama eminde olamadım yaaa. İnşallah hayırlısı olur bakalım🩷
Evet şimdi baktım ben koyulasan 3tane olan teste bakmıştım diğeri daha önce sandım normalde giderek koyulasmis lazım ama çıkmamış hayırlısı olsun cnm sağlıkla olsun diyelim bu ay olmazsa bile eminim bir gün o haber gelecek

Benimde adetim gecikti 1 gün öncesi pembe lekelenmem oldu çok az bidaha da olmadı. 1hafta sonrası test yaptım silik bir çizgi çıktı siz görüyormusunuz
Screenshot_20251008_212519_com.snapchat.android.webp

Back
X