Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım olabilir tabii ki kaç kişiyi görmüştüm ben yedi gün gecikme olmuştu ve hamilelerdi gec dollenme vs olabilirKızlar adetim 4 gün gecikti. İdrar testleri denediğimde hiç pozitif görmedim. Benim gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
Umarım öyledir çünkü 2 senedir istiyoruz ve çok yoruldum. Bugün kan testi verdim ama varsa çıkar mı acabaCanım olabilir tabii ki kaç kişiyi görmüştüm ben yedi gün gecikme olmuştu ve hamilelerdi gec dollenme vs olabilir
İnşallah çıkar canım bir arkadaşım da vardı regliden iki gün önce test yaptı negatif regli günü yaptı gene negatifti iki ya da üç gün gecikmesi oldu sonra pozitife döndüUmarım öyledir çünkü 2 senedir istiyoruz ve çok yoruldum. Bugün kan testi verdim ama varsa çıkar mı acaba
Ya benim bugün 4.günüm ama hala testler negatif işte ben de o yüzden kan testi vermeye gittim bakalım umarım iyi haberler alırızİnşallah çıkar canım bir arkadaşım da vardı regliden iki gün önce test yaptı negatif regli günü yaptı gene negatifti iki ya da üç gün gecikmesi oldu sonra pozitife döndü
İnsallah cnm normalde gecikmen olmadi mi hicYa benim bugün 4.günüm ama hala testler negatif işte ben de o yüzden kan testi vermeye gittim bakalım umarım iyi haberler alırız
Böyle gecikme hiç yaşamıyordum şimdi sonuçlarım çıkmış maalesef gebelik durumu yok hormonlarımda sıkıntı var sanırım gecikirsem daha fazla ona gideceğim artıkİnsallah cnm normalde gecikmen olmadi mi hic
Bnce doktora git aksatma cnmBöyle gecikme hiç yaşamıyordum şimdi sonuçlarım çıkmış maalesef gebelik durumu yok hormonlarımda sıkıntı var sanırım gecikirsem daha fazla ona gideceğim artık
ben de 5 gündür olamıyorum testlerim hep negatif kan vermeye korkuyordum, çok üzüldüm insallah en kısa zamanda güzel haberler alırızBöyle gecikme hiç yaşamıyordum şimdi sonuçlarım çıkmış maalesef gebelik durumu yok hormonlarımda sıkıntı var sanırım gecikirsem daha fazla ona gideceğim artık
kafama takmamak için bu ay ovulasyon testi bile yapmamıştım ama regl geciktikce bi şekilde düsünmeden edemiyorumGebe kalmak için psikolojinizi çok zorlamayın lütfen. Kanama döngünüzü bu bozuyor büyük ihtimalle. Gebe kalmak için değil, zevk aldığınız için ilişkiye girin. Yıllarca bu amaçla sevişip gebe kalamayan kadınlar, olayı akışına bıraktıklarında gebe kalabiliyorlar. Tabii ki gebeliği engelleyen fiziksel, hormonal bir sorunları yoksa.
İnşallah siz hamilesinizdir bence bir an önce kan verin en azından siz de benim gibi herhangi bir sorun var mı falan anlarsınızben de 5 gündür olamıyorum testlerim hep negatif kan vermeye korkuyordum, çok üzüldüm insallah en kısa zamanda güzel haberler alırız
Maalesef sorunlar var gelecek ay rahim filmi çektireceğim pcos var aynı şekilde eşimde de sperm sorunu var o yüzden ister istemez daha da fazla stres oluyoruzGebe kalmak için psikolojinizi çok zorlamayın lütfen. Kanama döngünüzü bu bozuyor büyük ihtimalle. Gebe kalmak için değil, zevk aldığınız için ilişkiye girin. Yıllarca bu amaçla sevişip gebe kalamayan kadınlar, olayı akışına bıraktıklarında gebe kalabiliyorlar. Tabii ki gebeliği engelleyen fiziksel, hormonal bir sorunları yoksa.
ağrım olmaya başladı regl oluyorum sanırım malesef ben de elendim. insallah yakın zamanda gercek sevinçler yaşarızİnşallah siz hamilesinizdir bence bir an önce kan verin en azından siz de benim gibi herhangi bir sorun var mı falan anlarsınız