Gebeliğe Hazırlık Kızlar adetim 5 gun gecikti test icin erken mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal kameradan çek canım ama kirp küçültme yani yoksa büyük haliyle yuklenmez sonra buraya gir dosya yükle kısma bas kirptigin fotoyu yükle canm
Cektim .. 5 dk icinde daha net bir renk aldi iki çizgi buhun doktora gidicem ama kadin dogum olmayan bir hastane yede gitsem olur mu

Eklentiler

• 20171101_092216.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 252
M mely15 canm hamilelik nasıl gidiyor Kuzum ben eski günler hatirldinmi konuşmuştuk hani seninde 2. Bebektİ demi cnm yanlış hatrlamysam

M mely15 canm hamilelik nasıl gidiyor Kuzum ben eski günler hatirldinmi konuşmuştuk hani seninde 2. Bebektİ demi cnm yanlış hatrlamysam
Hatırladım cNım evet ikinci nasipse daha çok yeni pazartesi gittim doktora 4+2 keseyi göremedi beta yaptırdık 858cıktı normal dedi görememek cumartesi çağırdı bakalım hayırlı rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Sağlıkla al kucağına canm benjm bu ay nasip.olur banada insalalh

Yok bende kuzum ya bu ay doktora yumurtlama takibi yapılacak inşallah bu ay olur ya
Öşür olur Allah'ımın izniyle vakti var demekki yedi yA bekledim geçen ay ovu testiyle yumurtlamayı yakladım üç gün arka arkaya değerlendirdik olmadı bu ay yumurtlamadan bi gece önce oldu eşim yurt dışına çıktı hiç ümidim Yoktu macun bile sipariş etmiştim ama çok sükür rabbim nasip etti darısı başına inşallah

Çok şükür allah bagislasin tabi vakti var sen 7 ay beklemissin ben 19 aydır bekliyorm bu ayda olmazsa 20 ay olcak inşallah olmaz bebişim olur

Kizlar hamileligi ozel ve degerli gecirmek icin ne ypailmali...

Mesela doktora esiule berabet gitmek.
Ozel hastaneye gitmek vs.
Sizce baska ne olmalii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…