- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Normal kameradan çek canım ama kirp küçültme yani yoksa büyük haliyle yuklenmez sonra buraya gir dosya yükle kısma bas kirptigin fotoyu yükle canmFotograf nasil ekleyebilirim test yaptim
Kizlar benimde 6 gun gecti az once test yaptim pozitif kisminda net
Cektim .. 5 dk icinde daha net bir renk aldi iki çizgi buhun doktora gidicem ama kadin dogum olmayan bir hastane yede gitsem olur muNormal kameradan çek canım ama kirp küçültme yani yoksa büyük haliyle yuklenmez sonra buraya gir dosya yükle kısma bas kirptigin fotoyu yükle canm
Hadi gözün aydin canm benjm hamilesin olmaz kadın doğum doktoru bakması lazımCektim .. 5 dk icinde daha net bir renk aldi iki çizgi buhun doktora gidicem ama kadin dogum olmayan bir hastane yede gitsem olur mu
Var canım kan tahlili yaptır beta hcg özellerin acillerinden yaparlarCektim .. 5 dk icinde daha net bir renk aldi iki çizgi buhun doktora gidicem ama kadin dogum olmayan bir hastane yede gitsem olur mu
Hatırladım cNım evet ikinci nasipse daha çok yeni pazartesi gittim doktora 4+2 keseyi göremedi beta yaptırdık 858cıktı normal dedi görememek cumartesi çağırdı bakalım hayırlı rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Sağlıkla al kucağına canm benjm bu ay nasip.olur banada insalalhHatırladım cNım evet ikinci nasipse daha çok yeni pazartesi gittim doktora 4+2 keseyi göremedi beta yaptırdık 858cıktı normal dedi görememek cumartesi çağırdı bakalım hayırlı rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Yok bende kuzum ya bu ay doktora yumurtlama takibi yapılacak inşallah bu ay olur yaayy karıştırdım canım test senin sandım senin nasıl gidiyo varmı güzel haberler
Öşür olur Allah'ımın izniyle vakti var demekki yedi yA bekledim geçen ay ovu testiyle yumurtlamayı yakladım üç gün arka arkaya değerlendirdik olmadı bu ay yumurtlamadan bi gece önce oldu eşim yurt dışına çıktı hiç ümidim Yoktu macun bile sipariş etmiştim ama çok sükür rabbim nasip etti darısı başına inşallahYok bende kuzum ya bu ay doktora yumurtlama takibi yapılacak inşallah bu ay olur ya
Çok şükür allah bagislasin tabi vakti var sen 7 ay beklemissin ben 19 aydır bekliyorm bu ayda olmazsa 20 ay olcak inşallah olmaz bebişim olurÖşür olur Allah'ımın izniyle vakti var demekki yedi yA bekledim geçen ay ovu testiyle yumurtlamayı yakladım üç gün arka arkaya değerlendirdik olmadı bu ay yumurtlamadan bi gece önce oldu eşim yurt dışına çıktı hiç ümidim Yoktu macun bile sipariş etmiştim ama çok sükür rabbim nasip etti darısı başına inşallah
Yaparlar ama geç çıkar sonucKadin dogumdan randevu falan almadim. Oglen gitsem test yaparlar mi
Yaparlar ama geç çıkar sonuc
Bakarlar canmUultrason ile bakarlar mi
İnşallah olmaz canım vakti var yumurta takibi de yaptır bakalım ben nedense daha fazla beklemicegini düşünüyorumÇok şükür allah bagislasin tabi vakti var sen 7 ay beklemissin ben 19 aydır bekliyorm bu ayda olmazsa 20 ay olcak inşallah olmaz bebişim olur
İnşallah canm insallah bekletmez daha fazlaİnşallah olmaz canım vakti var yumurta takibi de yaptır bakalım ben nedense daha fazla beklemicegini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?