- 30 Haziran 2014
- 84
- 27
- 88
- 30
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Kizlar sabah test yaptim silik pembe cikti oglen adet oldum sizce bisi var midirKizlar hamileligi ozel ve degerli gecirmek icin ne ypailmali...
Mesela doktora esiule berabet gitmek.
Ozel hastaneye gitmek vs.
Sizce baska ne olmalii
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah5 haftalik hamileyimm
eşinle kaynananla dikey geçişle ve hatta boşanmayla ilgili milyon konu açtın, ama seni küfürlerle babanın evine bırakan adamdan hamilesin diye seviniyosun. insallah bu bebek bişeyleri düzeltmenize sebep olur ne diyeyim ki. hayırlı uğurlu olsun.5 haftalik hamileyimm
NeyeKizlar sabah test yaptim silik pembe cizgi cikti ama oglen adet oldum. Adet bittikten sonra bakmam gerekiyor mu?
Sonradan test yapmam gerekiyor mu yani
Yok canm adet olmuşsun yani imkansız kanamam çokmu bildiğin adet kanamasımi grlenSonradan test yapmam gerekiyor mu yani
Dun ilk gundu yogundu bugun azaliyorYok canm adet olmuşsun yani imkansız kanamam çokmu bildiğin adet kanamasımi grlen
Allah allah ilginç çabuk bitmemesi lazım kaç gün suruyor normaldeDun ilk gundu yogundu bugun azaliyor
5-7 degisiyor 3 gun boyunca yogun sürer hepte simdi azaldigini farkettimAllah allah ilginç çabuk bitmemesi lazım kaç gün suruyor normalde
5-7 degisiyor 3 gun boyunca yogun sürer hepte simdi azaldigini farkettim
Allah allah ilginç çabuk bitmemesi lazım kaç gün suruyor normalde
Aaa ozaman adet değilmiş demekki hamilesin canm çok sevindim gözün aydnCanim doktora gittim.
Beta 952 cikti.
Iki gun sonra tekrar gittim
Doktor yükselme var saglikli dedi.
Bu hafta kese icin gidicegim
Benim 1 gün geçti yaptım çıktıEsimde sperm ve hareket azligi var.
Evlendigimden beri yaklasik 9 aydir korunmuyorum ama hic gecikmemsti.
Adetim hep duzenliydi yani...
Ama ilk defa boyle bisey oldu.
Testi ne zaman yapmaliyim?
Canimm gozun aydinnn hadi hayirlisiyla al kucaginaCanim doktora gittim.
Beta 952 cikti.
Iki gun sonra tekrar gittim
Doktor yükselme var saglikli dedi.
Bu hafta kese icin gidicegim
Hamilesin canm gözü aydinMerhabalar ben 4 aylık evliyim ve buraya yeni üye oldum.. Reglim 7 gün gecikti ve bugün gebelik testi yaptım tek cizgi silik çıktı emin olamadım lütfen yardım edebilirmisiniz? Eki Görüntüle 2063905
Ayy gercektenmi direk kan testimi yaptırsam bidaha testi tekrarlasammı bilemedimHamilesin canm gözü aydin
Bence direk kan ver canm ilk başka doktora test yaptım ikinci çizgi çıktı de önce ultrasona alır sonra kan ister senden hadi gözü aydin darısı başıma inşallah canm yaAyy gercektenmi direk kan testimi yaptırsam bidaha testi tekrarlasammı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?