• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Adetim bir gün gecikti

Kızlar benim de regl olmam lazımdı saat gibidir. Ama bugün olmadım iki tane test yaptım biri erken gebelik biri kaset test ikisi de negatif çıktı.

Sunda hafıf bellı oluyo ben de 10 dk içinde gördüm bu çizgiyi ama burda kalıte dusuyo hepten sılıkleşıyo bugun bıtane daha yapıcam gelmediği sürece ümit vardır benı heveslındıren bıraz lh testlerı oldu
Naptın canım ? Sonuç nedir ?

Naptın canım ? Sonuç nedir ?
Benım 3 gun kanamam oldu sonra kesıldı ama kasıklarımda agrı aşırı bel agrısı vardı şüphelendım ilacı içmeden test yapım dedim oda pozitif ama yalancı pozıtıf olabılır dıye dusunuyorum yarın bır daha yapcam bakalım

Benım 3 gun kanamam oldu sonra kesıldı ama kasıklarımda agrı aşırı bel agrısı vardı şüphelendım ilacı içmeden test yapım dedim oda pozitif ama yalancı pozıtıf olabılır dıye dusunuyorum yarın bır daha yapcam bakalım
İnşallah vardır 🙏🏻

Sunda hafıf bellı oluyo ben de 10 dk içinde gördüm bu çizgiyi ama burda kalıte dusuyo hepten sılıkleşıyo bugun bıtane daha yapıcam gelmediği sürece ümit vardır benı heveslındıren bıraz lh testlerı oldu
ben şunda görüyorum ya inşallah vardır

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 130
Ben markaları çok bilmem ama burada okuduğum awoxun iyi olduğu yalnız bu fotoda da görüyorum ben maşallah bir an önce kan verin
Awoxa da çok guvemıyorum çunku oda sılık çizgi çıkarıyo gecen ay onda sılık cızgı gorup adet oldum ben

Ben markaları çok bilmem ama burada okuduğum awoxun iyi olduğu yalnız bu fotoda da görüyorum ben maşallah bir an önce kan verin
İce emin olmadan kana gitmem canım çok canım yandı benım bu çizgilerden gerçe bende ılk defa bu kadar net sılık çızgı goruyorum yinede iyi bi kaç markayla yapıp emın olmadan kana gitmek istemiyorum

Awoxa da çok guvemıyorum çunku oda sılık çizgi çıkarıyo gecen ay onda sılık cızgı gorup adet oldum ben
Aaaaaa ben burada awoxu iyi buluruprşar diye evi awox doldurdum ajsjsks gerçi sağ olsun yalancı pozitif bile vermedi 2 aydır

Oooooo bayağı geçmiş ya gidin kan verin bence neredeyse 10 gün gecikir misiniz hep böyle

Kaset test çok erken gebelilk degerını göstermiyor bı kaç gün daha bekleyın
Dün adet olmam lazımdı olmadım ama bir iki damla açık pembe su gibi kan geldı sonra bekledım devamı gelir diye gelmedi normalde de düzenli regl görüyorum 22 si tam günü regl gününde yerleşme kanaması oluyor mu yada bu olan hamilelik belirtisimi çünkü hiç bir zaman stres sıkıntı yaptığımda bile reglim düzenli oluyordu etkılemezdi sizce test yapmalıyım yoksa bı kaç gün daha mı beklemeliyim yada şüphelencek bişi varmı?

Back
X