Kızlar adetime 1 gün kala kan testi

Ayyy aynı test aynı sonuç bu ne ya 🤦🏼‍♀️ benimde böyle çıkıyor biraz daha siliği hatta saat 1 olduğu için reglime 5 gün kaldı dün yapmıştım
bırbırımızı takıp edelım dun gıremedım, nedir durumunuz benım gogusum sızlıyor ya hersey psıkolojık hamılelıkte mı lohusalıkta mı ne sut dolarken sızlardı aynı osekıl sızlıyor bata 1 var :bicak:
ya kızlar hamiş değilsem de çok garip cunku benım bat oncesı gogus ucum acımazdı hatta dun esıme sordum hatırlıomsn dedm ya benım adetten once basım bıle nadır agrır gogsum acımazdı bu ay psıkolojık mıdır nedır acıyor anlamadım ama ucu acıyor

Ben evde test yaptım
Negatif çıktı
Herhalde adetim dönemsel gecikiyor
kıs donemıne gırdıgımız ıcın donemsel gecıkme olabılır aslında. ben bı daha test yapmadım ya cok yoruldum bı yandan da grıbım suphem var dıye 12 gundur ılac alamıyorum halsızım aşırı. ıhlamur parol fılan hatta solgarın vıtamını bıle fayda etmuıyor. ıstahsızlık hat safhada kı 76 - 77 kıloyum 55-56 olmam gerekırken. yanı obez sınırındayım ama ıstahım yok o da cok ılgınc bunlar gebelık belırtısı ıse veya psıkolojık mı.

bırbırımızı takıp edelım dun gıremedım, nedir durumunuz benım gogusum sızlıyor ya hersey psıkolojık hamılelıkte mı lohusalıkta mı ne sut dolarken sızlardı aynı osekıl sızlıyor bata 1 var :bicak:
ya kızlar hamiş değilsem de çok garip cunku benım bat oncesı gogus ucum acımazdı hatta dun esıme sordum hatırlıomsn dedm ya benım adetten once basım bıle nadır agrır gogsum acımazdı bu ay psıkolojık mıdır nedır acıyor anlamadım ama ucu acıyor
Göğsümde sızlanma vs hiç yok 🥺 dün gece yumurtalıklarım çok ağırdı regl olcakmışım gibi ben 29 günle 33 gün arası regl oluyorum bugün bat (29göre) eli kulağında diyorum olmadı sanırım bu ayda 😔

Göğsümde sızlanma vs hiç yok 🥺 dün gece yumurtalıklarım çok ağırdı regl olcakmışım gibi ben 29 günle 33 gün arası regl oluyorum bugün bat (29göre) eli kulağında diyorum olmadı sanırım bu ayda 😔
Allahım hayırlısını nasıp etsın benım de bat yarın veya persembe degısıyor du bakalım olcakmıyız...

ben de kadın dogumcuya gıttım dun cıkmıstı mesaısı bıtmıstı. hemen umıtlenme dokuz dusuk dedı crp 57 yuksek enfeksıyonun var kımyasal olabılır deger dusevbılır dedı:( enfeksıyon boyle ypar mı cok uzuldum. ılk bebegımde saglıklıydım yanı yaz ayıydı grıp degıldım

ben de kadın dogumcuya gıttım dun cıkmıstı mesaısı bıtmıstı. hemen umıtlenme dokuz dusuk dedı crp 57 yuksek enfeksıyonun var kımyasal olabılır deger dusevbılır dedı:KK43: enfeksıyon boyle ypar mı cok uzuldum. ılk bebegımde saglıklıydım yanı yaz ayıydı grıp degıldım
Neler duydum biliyor musun bu zamana kadar, kırmızı reçeteli psikolojik hapları kullanan kişinin hamile kaldığını bilmeden içtiğini, alkol aldığını ve o çocuk sımsıkı tutundu ve dünyaya geldi. Bir başkasının enfeksiyonu tavanlardaydı yine dünyaya geldi rabbim yeter ki istesin yiyecek ekmeği varsa bu dünya da o sımsıkı tutunur zaten sen stres olma sakın kulakta asma

Neler duydum biliyor musun bu zamana kadar, kırmızı reçeteli psikolojik hapları kullanan kişinin hamile kaldığını bilmeden içtiğini, alkol aldığını ve o çocuk sımsıkı tutundu ve dünyaya geldi. Bir başkasının enfeksiyonu tavanlardaydı yine dünyaya geldi rabbim yeter ki istesin yiyecek ekmeği varsa bu dünya da o sımsıkı tutunur zaten sen stres olma sakın kulakta asma
dogru bırtanem Rabbım rızkını verırse tutunur ıstemezse de o OL demeden asla bır canlı dunyaya adım atamaz. bunun bolıncınde olmak lazım. sagol canım moral verdıgın ıcın benmkı cok sukur 2*00-300 lerde degıl ama 57 de yuksek 5 olması gerekıyomus. ısın kotusu 10-12 gundur bu enfeksıyonla grasıyorum ve sıfır ıstah 77den 72 ye dustum. sabah berı bır tek muz yedım. vıtamın ıctım bu saat oldu karnım acıkmadı. bebek boyle saglıklı buyuyemez gıbı gelıyo :( yanı embrıyo

dogru bırtanem Rabbım rızkını verırse tutunur ıstemezse de o OL demeden asla bır canlı dunyaya adım atamaz. bunun bolıncınde olmak lazım. sagol canım moral verdıgın ıcın benmkı cok sukur 2*00-300 lerde degıl ama 57 de yuksek 5 olması gerekıyomus. ısın kotusu 10-12 gundur bu enfeksıyonla grasıyorum ve sıfır ıstah 77den 72 ye dustum. sabah berı bır tek muz yedım. vıtamın ıctım bu saat oldu karnım acıkmadı. bebek boyle saglıklı buyuyemez gıbı gelıyo :KK43: yanı embrıyo
Bebek şuan sizin vitaminlerinizden besleniyor daha plesantası devreye girmedi merak etme 🤗 açta kalma tabiki yemeye çalış istifra edeceğini bilsen bile yemeye çalış

Back
X