• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar adetime 1 gün var 2 gündür uykudan kafamı kaldıramıyorum ve memelerim çok hassas dün akşam test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm

ay kiz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2023
4
1
16
27
Kızlar bugun 31 günlük evliyim ve korunmasız ilişkiye girdik hep ,yarın adet günüm ama hiç adet sancısı yok ve 2 gündür uykudan kafamı kaldıramıyorum.memelerim çok hassas çocuk istiyorum.dun test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sizlerde nasıl belirtiler vardi

Kızlar bugun 31 günlük evliyim ve korunmasız ilişkiye girdik hep ,yarın adet günüm ama hiç adet sancısı yok ve 2 gündür uykudan kafamı kaldıramıyorum.memelerim çok hassas çocuk istiyorum.dun test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sizlerde nasıl belirtiler vardi
Herkeste farklı belirti olur yeni evlisin adet gecikmende olursa normal ilk seferde olması biraz zor birazda şans ama üzülme birkaç ay denemen gerekebilir çocuk için

Bu bahsettiğin belirtiler aynı zamanda adet belirtisi de zaten. Bir de daha bir aylık evliyim diyorsun şimdiden bu kadar stres yükleme vücuduna

Back
X