kizlar adetime bir hafta kala kan tahlilinde hamile oldugumu ogrendim kantesti net co

merveabrhm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
92
2
1
Kırıkkale
lutfen cvp yazin kafam cok karisik daha adetime bir hafta var ama dayanamayip idrar testi yaptik silik cikti sonra kan testi yaptirdik oda pozitif cikti acaba kan testi net garantimi oluyo ben simdi hamilemiyim degilmiyim kafam allak bullak oldu ya adet olursam biye cok korkuyorum 😐😐😐

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

lutfen cvp yazin kafam cok karisik daha adetime bir hafta var ama dayanamayip idrar testi yaptik silik cikti sonra kan testi yaptirdik oda pozitif cikti acaba kan testi net garantimi oluyo ben simdi hamilemiyim degilmiyim kafam allak bullak oldu ya adet olursam biye cok korkuyorum 😐😐😐

kucağına almak nasip olur inşallah!
kan testinde bhcg değerin kaçtı acaba? 2 gün arayla tekrar yapıldı mı?

düzenli artıyormu diye tekrar olması lazım.

20.70 cikti dun yaprirdik

bir kaç gün sonra gidip tekrar kan ver bu değer artmışsa ki 2 günde bir 2 kat artıyo olması lazım ozaman hamilesin demektir canım...şuan hamile görünüyosun ALLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah ...

Canim hayirli olsun. Hamilesin tabiiki.. kan testi kesin sonuctur. 1 hafta oncesi icin de gayet guzel cikmia degerin. Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.

Fiziksel bir belirti oldu mu 3. Haftada??:?

canım föğüslerinden bilirsin benimde 3 hafta geçmişti adetim öğrendiğimde :)

canım föğüslerinden bilirsin benimde 3 hafta geçmişti adetim öğrendiğimde :)

Goguslerde bir belirti yok sadece regl olacakmisim gibi karnim agriyor ama 10 gun var daha bir de antibiyotik kullanimi nedeniyle mantar oldum fitil kullaniyorum ondan olabilir karin agrim :(

Goguslerde bir belirti yok sadece regl olacakmisim gibi karnim agriyor ama 10 gun var daha bir de antibiyotik kullanimi nedeniyle mantar oldum fitil kullaniyorum ondan olabilir karin agrim :(

bi kaç gün daha sabret canım bir test yap hayırlısı olsun hakkında :) benim 1 hafta önce regl olacakmışım gibi karnım ağrıdı bi kaç damla geldi durdu

Fiziksel bir belirti oldu mu 3. Haftada??:?

goğyslerim baya dolgunlasti ve cok kasiniyo goğuslerim birde migde yanmasi oluyo bazen dun aksam canim asiri bir sekilde baklava istedi esime aldirip iyiyince rahatladim

Selam.ayni durumdayız bende 5 gun kala yaptırdım sonuç 39 çıktı belim ve kasiklarim çok ağrıyor. Testi tekrarladın mı?

Back
X