kizlar adetime daha 10 gun var test hamilelik belirtim var test yapsam mi

kalp yolu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
1
0
1
25
merhaba anneler ve anne adayları 1 buçuk ay once düşük yaptim adetime daha 10 gun var ama hamilelik belirtim var test yapsam çıkar mı

merhaba anneler ve anne adayları 1 buçuk ay once düşük yaptim adetime daha 10 gun var ama hamilelik belirtim var test yapsam çıkar mı
Bence bekle canım daha çok erken . Erken gebelik testleri bile 6 gün öncesi kadar diyor . Belirtilerin neler ?

Regli tarihi değil de yumurtlama tarihi önemli yumurtlamadan 10 gün sonra erken gebelik testinde görebilirsiniz ancak 😊

Kızlar merhaba, tahmini 13 gün önce yumurtalama günümdü. Ama sonraki günleride değerlendirdik tabi. Adetime şuan 4 gün olmasina rağmen, 5 gündür hergün kahverengi lekelenmeler geliyor.. Afedersiniz, bazısı ıslak olarak lekeli geliyor..En sonuncusu dün olmak üzere, birkac tane erken gebelik testi yaptım, hepsi bariz negatif çıktı, silik çizgi bile yok.. Yerleşme kanaması döneminde, test yapipta tamamen negatif gören arkadaslar var mi acaba ?

Back
X