kızlar ailemle ilgili sorun yaşıyorum lütfen yardım edin bir fikriniz bile önemli :((

Sibelcixxx

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
19
0
6
İstanbul
Merhaba kızlar , uzun süredir üyeyim ama sanırım ilk konu açışım olcak arkadaşlar ailemle ilgili çok fazla sorun yaşıyorum nedenini bende bilmiyorum aslinda okadar uyumsuz kisiler degiller ama bi turlu anlasamiyorum pek bi cevrem arkadasim yok belkide bu yuzdendir bilmiyorum ama gercekten cok can sıkıcı ozellikle annemle ne yapacağımı da bilemiyorum evden ayrılsam gidecek yerim yok evlensem olmaz yaşım uygun degil intiharda edemiyorum kahretsin dısarı ciksam bakiyorum herkes arkadasiyla sevgilisiyle bense hep yalniz veya annemle biktim artik babamla zaten konusulmuyo lutfen beni rahatlaticak bisey soylein simdiden tesekkurler :( :( (oh be iyi ki yazdim birazda olsa rahatladim galiba )

Sanırım pek arkadaş çevreniz yok ailenizle tam olarak ne sorun yaşıyorsunuz bilmiyorum ama inanın çevrenizde dertleşeceğiniz birkaç insanın olması bile çok şey değiştiriyor.
Buarada okuyor musunuz çalışıyor musunuz günleriniz nasıl geçiyor?

Sanırım pek arkadaş çevreniz yok ailenizle tam olarak ne sorun yaşıyorsunuz bilmiyorum ama inanın çevrenizde dertleşeceğiniz birkaç insanın olması bile çok şey değiştiriyor.
Buarada okuyor musunuz çalışıyor musunuz günleriniz nasıl geçiyor?

Çalışıyorum hatta annemle aynı yerde çalışiyorum belkide onu her gün görmekten sıkıldım...

Aranızda kuşak farkı var, tabii ki bu da uyuşmazlıklara neden olacaktır.
Hele ki (anladığım kadarıyla daha çok gençsiniz ) sizin yaşınızda ki bir genç kızın hayalleri,yaşadığı dönem aileden farklı...Ayrı tellerden çalıyor olabilirsiniz bu da çok normal.
İş yeri ise kadınları en çok strese sokan yıpratan yerdir ve iş yerinde uyum yakalamak en yakın arkadaşla bile zor olabilmektedir.İmkanınız varsa farklı bir yerde çalışın, bu size sosyalleşme de sağlar.
Ve en önemlisi, lütfen her koşulda asla unutmayın, o özendiğiniz sevgililer bir gün hayatınıza girip kalbinizi kırsa, sizi üzse,yanlış bile yapsanız yanınızda,arkanızda her hatanızla sizi kollayacak destek olacak insanlar ailenizdir.
Allah başınızdan eksik etmesin.

Aranızda kuşak farkı var, tabii ki bu da uyuşmazlıklara neden olacaktır.
Hele ki (anladığım kadarıyla daha çok gençsiniz ) sizin yaşınızda ki bir genç kızın hayalleri,yaşadığı dönem aileden farklı...Ayrı tellerden çalıyor olabilirsiniz bu da çok normal.
İş yeri ise kadınları en çok strese sokan yıpratan yerdir ve iş yerinde uyum yakalamak en yakın arkadaşla bile zor olabilmektedir.İmkanınız varsa farklı bir yerde çalışın, bu size sosyalleşme de sağlar.
Ve en önemlisi, lütfen her koşulda asla unutmayın, o özendiğiniz sevgililer bir gün hayatınıza girip kalbinizi kırsa, sizi üzse,yanlış bile yapsanız yanınızda,arkanızda her hatanızla sizi kollayacak destek olacak insanlar ailenizdir.
Allah başınızdan eksik etmesin.

Dogru haklısın umarım en yakın zamanda her şey düzelir...çok teşekkür ederim

Canim cok gencsin oyle intihar dusuncesine girme.
biraz disariya cik aktiveler yap.
arkadas cevreni genislet eger imkanin varsa ..

Zamanla degisir bu durum inan canim ..

Merhaba kızlar , uzun süredir üyeyim ama sanırım ilk konu açışım olcak arkadaşlar ailemle ilgili çok fazla sorun yaşıyorum nedenini bende bilmiyorum aslinda okadar uyumsuz kisiler degiller ama bi turlu anlasamiyorum pek bi cevrem arkadasim yok belkide bu yuzdendir bilmiyorum ama gercekten cok can sıkıcı ozellikle annemle ne yapacağımı da bilemiyorum evden ayrılsam gidecek yerim yok evlensem olmaz yaşım uygun degil intiharda edemiyorum kahretsin dısarı ciksam bakiyorum herkes arkadasiyla sevgilisiyle bense hep yalniz veya annemle biktim artik babamla zaten konusulmuyo lutfen beni rahatlaticak bisey soylein simdiden tesekkurler :( :( (oh be iyi ki yazdim birazda olsa rahatladim galiba )

Belkide yaşından kaynaklı böyle düşünüyorsun. Aranızda yaş farkı varsa uyumsuzluk normaldir ama bu sen büyüdükçe geçecek. Sende arkadaşlarınla gez engel mi oluyorlar?

Belkide yaşından kaynaklı böyle düşünüyorsun. Aranızda yaş farkı varsa uyumsuzluk normaldir ama bu sen büyüdükçe geçecek. Sende arkadaşlarınla gez engel mi oluyorlar?

Evet emgel oluyorlar, yok bu devirde kime güvenecekmişiz yok çevreye güvenmiyoruz yaa bana hiç mi güveniniz yok diyincede kızıyolar :(

Canim cok gencsin oyle intihar dusuncesine girme.
biraz disariya cik aktiveler yap.
arkadas cevreni genislet eger imkanin varsa ..

Zamanla degisir bu durum inan canim ..

Teşekkür ederim, haklısınız ama bir arkadaşlık kursamda kurduğum yerde kalıyo çünkü arkadaşlığımı genişletmeme izin vermiyolar

Ailenle ne sorunun var ki?ben ailenle sorun goremedim.daha cok arkadas cevren pek yok gibi.bir sekilde arkadas edin onlarla gezerken de aileni biraz ozlemis olursun belki.ben mesela bazen sevgilim ve arkadaslaromdan cok ailemle gezmeyi tercih edebiliyorum.
Ha cok eglenceli olduklari icin o ayri.ama sende birseyler yap mesela annene her gun git konu ac zaten kardesin yok galiba.kardesin varsa kankan gibidir onla vakit gecir vs.

annen menepoza felan girmedi di mi? benim annem hangi evresinde bilmiyorum ama sabahtan akşama kadar söyleniyo.:31:

böyle konularda evlenmek şart yani öyle mi?
ailemden sıkıldım annemden sıkıldım diyerek gittiniz evlendiniz.o eş size kocalık yapacak mı? allah korusun karşına kötü biri çıktı.döven,söven,uyuşturucu kullanan biri.hergün sana işkenceler verdi.o zaman ne yapacaksın? evlilik hiç bir zaman çıkış yolu değildir.:18:

aileni niye sevmiyorsun bilemiyorum ama bu kadarda nefret etme onlardan.anneden babadan insan nasıl sıkılır bunu aklım almıyor işte.:53:en doğruyu onlar bilirler.(yine söylüyorum aranızda geçen hiç birşeyi bilemiyorumo yüzden belkide yazması kolay)

bu arada kaç yaşındasınız?

Back
X