kızlar ailemle ilgili sorun yaşıyorum lütfen yardım edin bir fikriniz bile önemli :((

böyle konularda evlenmek şart yani öyle mi?
ailemden sıkıldım annemden sıkıldım diyerek gittiniz evlendiniz.o eş size kocalık yapacak mı? allah korusun karşına kötü biri çıktı.döven,söven,uyuşturucu kullanan biri.hergün sana işkenceler verdi.o zaman ne yapacaksın? evlilik hiç bir zaman çıkış yolu değildir.:18:

aileni niye sevmiyorsun bilemiyorum ama bu kadarda nefret etme onlardan.anneden babadan insan nasıl sıkılır bunu aklım almıyor işte.:53:en doğruyu onlar bilirler.(yine söylüyorum aranızda geçen hiç birşeyi bilemiyorumo yüzden belkide yazması kolay)

bu arada kaç yaşındasınız?

Ya tabiki haklısınız nefret etmeye bayılmıyorum fakat arkadaşlık kurmama izin vermiyolar anlayışlı değiller babam benimle düzgün bi şekilde konuşmuyo bile sanki dağ başındayız kardeşim de 7 yaşinda benden çok kücük sizlere karşı dürüst olmak istiyorum ve utanarak söyluyorum 1 tane bile arkadaşim yok ve bu ailemden kaynaklaniyo ayrica okumuyorum belkide ondan sıkıntı çekiyorum ve başka sorunlarda var bunlardan cok dha büyuk sorunlar o sorunlardan bahsetmekten korkuyorum ayrica 16 yaşındayim belkide bu kadar isyankar olmam ergenlikten kaykaklanıyo bilmiyorum ama bizim kimlik sorunumuz var o yüzden okula gidemiyorum calısıyorum annemle birlikte yani günün her saati annemle birlikteyiz.

Ailenle ne sorunun var ki?ben ailenle sorun goremedim.daha cok arkadas cevren pek yok gibi.bir sekilde arkadas edin onlarla gezerken de aileni biraz ozlemis olursun belki.ben mesela bazen sevgilim ve arkadaslaromdan cok ailemle gezmeyi tercih edebiliyorum.
Ha cok eglenceli olduklari icin o ayri.ama sende birseyler yap mesela annene her gun git konu ac zaten kardesin yok galiba.kardesin varsa kankan gibidir onla vakit gecir vs.

Maalesef hiç arkadaşim yok , kardeşim var ama 7 yaşinda benden çok kücük .

Neden arkadaslik kuramiyorsunuz?
Aileniz ne yapiyor da bunu kisitliyor?
Biraz daha aile yapisi olarak, karakter olarak benzer kisilerle arkadas olmaya calisin...
Sanirim ailenizde bu durumda cephe almaktan vazgecer...
Zaman zaman aile bireyleri birbirlerine karsi cok acimasiz donemler gecirebiliyorlar...
Eger oyle bir donemse, gececek merak etmeyin, zaman zaman herkesin basina geliyor...
Yok eger her zaman iliskilerinizde problem varsa, temeli saglam kuramadiysaniz, buna alisip, kendinize arkadas ortami edinip, durumu kabulleneceksiniz...
Umarim ilk secenektir ve hersey yoluna girer...

Merhaba kızlar , uzun süredir üyeyim ama sanırım ilk konu açışım olcak arkadaşlar ailemle ilgili çok fazla sorun yaşıyorum nedenini bende bilmiyorum aslinda okadar uyumsuz kisiler degiller ama bi turlu anlasamiyorum pek bi cevrem arkadasim yok belkide bu yuzdendir bilmiyorum ama gercekten cok can sıkıcı ozellikle annemle ne yapacağımı da bilemiyorum evden ayrılsam gidecek yerim yok evlensem olmaz yaşım uygun degil intiharda edemiyorum kahretsin dısarı ciksam bakiyorum herkes arkadasiyla sevgilisiyle bense hep yalniz veya annemle biktim artik babamla zaten konusulmuyo lutfen beni rahatlaticak bisey soylein simdiden tesekkurler :( :( (oh be iyi ki yazdim birazda olsa rahatladim galiba )

Yaşadığın sıkıcı hayattan kurtulmanın yolu asla evlilik değildir, bence arkadaş edinmeye çalış, çevren olsun... Rahatlarsın. :)

Back
X