- Konu Sahibi Sibelcixxx
böyle konularda evlenmek şart yani öyle mi?
ailemden sıkıldım annemden sıkıldım diyerek gittiniz evlendiniz.o eş size kocalık yapacak mı? allah korusun karşına kötü biri çıktı.döven,söven,uyuşturucu kullanan biri.hergün sana işkenceler verdi.o zaman ne yapacaksın? evlilik hiç bir zaman çıkış yolu değildir.:18:
aileni niye sevmiyorsun bilemiyorum ama bu kadarda nefret etme onlardan.anneden babadan insan nasıl sıkılır bunu aklım almıyor işte.en doğruyu onlar bilirler.(yine söylüyorum aranızda geçen hiç birşeyi bilemiyorumo yüzden belkide yazması kolay)
bu arada kaç yaşındasınız?
Ya tabiki haklısınız nefret etmeye bayılmıyorum fakat arkadaşlık kurmama izin vermiyolar anlayışlı değiller babam benimle düzgün bi şekilde konuşmuyo bile sanki dağ başındayız kardeşim de 7 yaşinda benden çok kücük sizlere karşı dürüst olmak istiyorum ve utanarak söyluyorum 1 tane bile arkadaşim yok ve bu ailemden kaynaklaniyo ayrica okumuyorum belkide ondan sıkıntı çekiyorum ve başka sorunlarda var bunlardan cok dha büyuk sorunlar o sorunlardan bahsetmekten korkuyorum ayrica 16 yaşındayim belkide bu kadar isyankar olmam ergenlikten kaykaklanıyo bilmiyorum ama bizim kimlik sorunumuz var o yüzden okula gidemiyorum calısıyorum annemle birlikte yani günün her saati annemle birlikteyiz.