kızlar akıl verin gideyim mi unutayım mı ?

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
123
bilen biliyor 2.5 yıllık ilşkim bitti.1.5 aydır askıdaydı zaten.bir kaç gün önce bitti.
sebep: sevgi heycan kalmamış onda.

kızlar ne zaman ayrılsak bir taraftan biri giderdi diğerinin yanına,konuşulur barışılırdı.
1.5 ay içnde o hep ayrıldı bn hep gittim konuştuk barıştık.ama bu sfer eskisi gibi değil,
barışsakta 3gün sonra tekrar ben yapamıyoruum seviyorum evlenmk istiyorum ama heycn kalmadı bnde demeye başladı.böyle gitti 1.5 ay.bir kaç gün önce ayrıldık..

konuyu özetledim asıl sorum : ben yarın onun yaşadığı şehre gitmk istiyorum.
konuşmak istiyorum amacım barşmak değil,hani yüzüme seviyorum diyor
bir kaç gün sonra yapamıyorum diyor.ne varsa içinde boşaltsın bana doğruları söylesin istiyorum.açıkcası şimdiye kadar kararım buydu.çünkü facesine bakıyorum eklediği kızları kısaknıyorum,duvar yazılarından anlm çıkartmaya çalışyorum.falan da falan...hala takipteym..

napim şimdi kızlar gideyim mi son kez konuşayım mı
yoksa bende bitirmelimiym artık kafamda kalbmde..bir dafa facesine grmeden durablr mym?çnkü onun mutlu olduğunu gördükçe bn deliriyorum hemen msj atıyorum ona..
offf ne bitmz çilem varmış bnm

gerçek düşüncesini ve duygularını merak ediyorsan biraz kendinden mahrum bırak. düşünsün biraz. kendiyle baş başa kalsın. gitsen büyük ihtimal o gün yine iyi olursunuz ama 3 gün sonra yine eski haline dönecek. gerek var mı bu kadar birbirinizi yıpratmaya:umursamaz:

gerçekler acıdır ne yazık ki ..ama biz kızlar çoğunlukla erkeğin üzerine gittikçe bizi çok seveceğini umarak bişeyler düşünmeye çalışırız..onlar ne güğzel yapıyorlar; bittiyse bitiyor..bir daha arayıp sorma olmuyor..o hissetmiş demekki aranızda heycan flaan kalmamış..o heycan ateşini sen tek başına yakamazsın ki! bırak uğraşmaya değmez..kıymızıayaba doru demiş..illada bilmek istiyorsan bazı şeyleri kendinden mahrum bırak en güzel şekilde öğrenirsin.. bak o hayatına yeni anlamlar,heyecanlar katarken senin için içini yiyor..aklını başına devşirolumunekankayizsmile

erva "git"... sonra keşke gitseydim diceksin o yüzden git ve kafanda her şeyi netleştir, biticekse gerçekten bitsin, bitmicekse de her şeyi sonuna kadar konuşun...

Bence gitme...şimdi sağlıklı düşünemiyorsun ama ilerde ya ne salakmışım birde onun ayağına gittim diyeceksin. Beyefendinin hali keyfi yerinde baksana. Canım zor biliyorum ama en güzeli unutmak bu kişiyi ne ara nede sor bu benim görüşüm..

sanırım bugün gidiyor, gitmezse hep bi soru işareti olcak, o yüzden gitmesi en doğrusu, kendini yiyip bitircek yoksa...

gtmedim kızlar başka sebeplerden gtmedim. bn bilmiyorum gerçten bilmiyorum.
kafam çok dağınık doruyu yanlışı gerçekle sahteyi ayırt edemiyorum.bir yanım git diyor bir yanım ugraşma..
git diyor çnkü karısx' in dediği gibi kafamda hep sorular kalcak ve en kötüsü hep bir umut bir
beklenti halinde olucam.ha döndü han döncek dicem.ama işte gidersem oldu yada olmadı bu kadar basit
olmazsa ha ben denedim gördüm benim içnde bitti dicem.kafam sakin olcak..

ama gitmzsem sizinde dediğiniz gibi seviyosa döner diye bekleme halinde olucam.
inanın bana kzlar en sancılı dönem b bekleme umutlu olma hali..
gitmeden de onu kafamda bitireblirmiyim bu kadar sorularla doluyken bilmiyorum
bundan kokruyorum.umarım anlamşsınızdır beni

Bence gitmemekle en iyisini yapmışsın.

İnsan bazen içindeki her şeyin öldüğünü düşünüyor, öyle sanıyor ve buna gerçekten inanıyor.
Bitmemiş olsa da bunu anlayamıyor, anlamak için zaman lazım, mesafe lazım, biraz uzak durmak, görüşmemek, haberleşmemek lazım.

Tecrübelerime dayanarak diyorum ki ne ara ne sor, hiç sesini çıkarma, bırak bakalım bi görsün seni özleyecek mi, yokluğunu hissedecek mi.... bakalım bir süre ayrı kaldıktan sonra ne diyecek kendine, evet aradığım buydu mu.. yoksa yok ben onsuz yapamıyormuşum mu.
Ama bunu anlayabilmesi için biraz sensiz kalması lazım.

Sen de iradene hakim olacaksın, kolay değil elbette ama aşkın bedeli de bu işte maalesef.
Dilerim her şey hayırlı olur senin için.

monapisa bu sözüne hayran kaldım...

İnsan bazen içindeki her şeyin öldüğünü düşünüyor, öyle sanıyor ve buna gerçekten inanıyor.
Bitmemiş olsa da bunu anlayamıyor, anlamak için zaman lazım, mesafe lazım, biraz uzak durmak, görüşmemek, haberleşmemek lazım.

geçekten doğru bir söz.çoğu aşk- zamanla sınanır zaten...
ama bana haksızlık değilmi burda bi umut beklemek nerde durduğumu bilmemk.
bn diyorum ki hani gideyim kesin bir sonuca baglansın.
ilerisi ALLAH kerim.Tmm o rahat o bitirdi dönse beni bıaktığı gbi bulacagnı biliyor.
ama bana haksızlık değilmi bn nerde durdgumu bilmiyorum.dediğin söz doğru bunu öğrenmk içn
zaman gerek mesafe gerek.ama şuan benim kafam içinde net bir sonuç gerek..bilmiyorumkismile

Aşk bu yüzden çok acıtıyor zaten.
Sen gitsen konuşsan, süslü, bezeli laflarla bir sonuca bağlasan, bir cevap alsan... bitti...
Umut etmeyecek misin sanıyorsun... yine de nerede durduğunu bilecek misin sanıyorsun.
Maalesef ki ayrılık acısı küllenene kadar içindeki o umut sönmeyecek.
Zamanla zamanla azalacak ve dediğim gibi aşkın ödenmesi gereken bedeli de bu zaten.

verdim kararımı bir anda verdim bugün.
GİTMİYORUM.
adam sevmiyorum diyor ben neden gideyim ki harcıycam parama yazık.
ha kafamda çok sorumu kaldı ? al işte cvp bana : ADAM SEVMİYOR!
severse döner zaten monapisa arkadaşın dediği gbi bazı şeyleri anlamak için zaman gerek zaman...
bu zaman içinde seviyorsa anlar döner sevmiyorsa yapcak bişey yok.
ayrıca bu kadar basit bi kz değilm.o beni şuan zayf çaresz görüyor.
bu halimden de bıktı belki.zordum ben,güçlüydüm.öle olmalıyım gene.
ve son olarak onu sahte facemden takip ediyordum.etmiycem artık kendim içn etmiycem.
bi arkadaşa vercem şifresini değiştrsin.yoksa baktıkça içim acıyo kızları eklemesi falan.

size birşey sorucam arkadaşlar sevmiyorsa zaten bitmiştirde,
seviyorsa sevdiğini anlaması ne kadar sürer bir erkeğin ? ne zaman otrur içine o acı.

Son düzenleme:
başkasını buluyosa sevmiyo demektir zaten. seven başkasına gitmez. başka tene değemez düşünemz bile.

en doğru karar bence
şimdi sana düşen bol bol dua etmek
ben unutıyım ama o beni unutamasın öyle bi zamanda aklına geliyim diye
dönmek istiycek tekrar benim içime öyle doğuyo ne kadar seversen sen ama DÖNME
Allah sabrını verecek inşallah

bence bu böyle sürüp gider o yüzden sen kendini cek senin hep yanında olucagnı bldigi için bunu yapıyo

nerden anladın dönmek isteyeceğini.?
dua ediyorum etmez miyim hiç...
saol yorumun içn.şunu biliyorum erkek zayıf kadın sevmez.bn de bu kadar alçalmadım daha.inş dayanıcam bugünden itibaren.

nerden anladın dönmek isteyeceğini.?
dua ediyorum etmez miyim hiç...
saol yorumun içn.şunu biliyorum erkek zayıf kadın sevmez.bn de bu kadar alçalmadım daha.inş dayanıcam bugünden itibaren.

takip ediyodum konunu ama yorum yapmak kısmet olmamıştı
bilmiyorum bana dönecek gibi geliyor
zaten bu erkeklere bu aralar bişeyler oluyo !klava:
döner ama sen güçlü olursan eğer sen kendinden taviz verirsen
seni çantada kekelik olarak gördüğü için dönmez
çünkü onu unutamayacağını bilir
aşk acısı bu kesinlikle geçmez
ama zaman buna alışmayı onu özlemeye alışmayıda öğretir
sonra bi bakmışsın onunla ilgili anılar bile yakmıyo canını
çünkü Allah sabrını verir
onsuzluğada alışırsın nasıl ki onunla olmaya zaman alıştırdı seni
yine bunun tek ilacı önce DUA sonra ZAMAN

bence bu böyle sürüp gider o yüzden sen kendini cek senin hep yanında olucagnı bldigi için bunu yapıyo

o yzden gitmiycem zaten.gitsem de birşey değişeceğinni sanmıyorum.
düşündüm dedm ya aldımbn sorularımın cwbını adam sevmediğini söylüyor.
ama inş döner inş arar beni mumla..
gerçekten kızlar şuna inanın -AŞLAR ZAMANLA SINANIR-

inş ceydacım inş döner.ya durup düşündüm bu çocuk bana rmzn mübarek msj bile çekmedi bn çektim.
2 yıl onu sahurda bn uyandrdım şmdi bunu mu hakettim bn dedim kendime.
dediğin gbi çantada keklik görüyor ve öleyim çünkü.
ama gtmicem arayıp sormucm artık.gerçkten yaa seviyosa döner
bana düşen beklemek bn elimden geleni defalrca yaptım.

ne zaman istersen konuşuruz canım özeldende mesaj atabilirsin
bende dün bitirdim çok sevmiyo muyum seviyorum
ama dün tükettim bütün gözyaşlarımı sabaha kadar ağladım
ama bitti bu kadar ağlarım onun arkasından daha fazlasını haketmiyo çünkü
gözyaşlarım tükendi artık
bizde sizin gibiyiz
ayrıldık ayrıldık barıştık
vede ben onun için çantada keklik oldum
çünkü ne derse alttan aldım
kızmasın diye sözcüklerimi seçerek kullanırdım
ama benimde bi sabrım var
çok seviyomuş pehh
görücez dönmek istediği zaman sevgisini
çooook güçlü olmalıyız
üzülücez elbette ama anlamıycaklar aramıycaz sormıycaz
bakalım noluyo
hakkımızda hayırlısı inşallahbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…