bilen biliyor 2.5 yıllık ilşkim bitti.1.5 aydır askıdaydı zaten.bir kaç gün önce bitti.
sebep: sevgi heycan kalmamış onda.
kızlar ne zaman ayrılsak bir taraftan biri giderdi diğerinin yanına,konuşulur barışılırdı.
1.5 ay içnde o hep ayrıldı bn hep gittim konuştuk barıştık.ama bu sfer eskisi gibi değil,
barışsakta 3gün sonra tekrar ben yapamıyoruum seviyorum evlenmk istiyorum ama heycn kalmadı bnde demeye başladı.böyle gitti 1.5 ay.bir kaç gün önce ayrıldık..
konuyu özetledim asıl sorum : ben yarın onun yaşadığı şehre gitmk istiyorum.
konuşmak istiyorum amacım barşmak değil,hani yüzüme seviyorum diyor
bir kaç gün sonra yapamıyorum diyor.ne varsa içinde boşaltsın bana doğruları söylesin istiyorum.açıkcası şimdiye kadar kararım buydu.çünkü facesine bakıyorum eklediği kızları kısaknıyorum,duvar yazılarından anlm çıkartmaya çalışyorum.falan da falan...hala takipteym..
napim şimdi kızlar gideyim mi son kez konuşayım mı
yoksa bende bitirmelimiym artık kafamda kalbmde..bir dafa facesine grmeden durablr mym?çnkü onun mutlu olduğunu gördükçe bn deliriyorum hemen msj atıyorum ona..
offf ne bitmz çilem varmış bnm
sanırım bugün gidiyor, gitmezse hep bi soru işareti olcak, o yüzden gitmesi en doğrusu, kendini yiyip bitircek yoksa...Bence gitme...şimdi sağlıklı düşünemiyorsun ama ilerde ya ne salakmışım birde onun ayağına gittim diyeceksin. Beyefendinin hali keyfi yerinde baksana. Canım zor biliyorum ama en güzeli unutmak bu kişiyi ne ara nede sor bu benim görüşüm..
bilen biliyor 2.5 yıllık ilşkim bitti.1.5 aydır askıdaydı zaten.bir kaç gün önce bitti.
sebep: sevgi heycan kalmamış onda.
kızlar ne zaman ayrılsak bir taraftan biri giderdi diğerinin yanına,konuşulur barışılırdı.
1.5 ay içnde o hep ayrıldı bn hep gittim konuştuk barıştık.ama bu sfer eskisi gibi değil,
barışsakta 3gün sonra tekrar ben yapamıyoruum seviyorum evlenmk istiyorum ama heycn kalmadı bnde demeye başladı.böyle gitti 1.5 ay.bir kaç gün önce ayrıldık..
konuyu özetledim asıl sorum : ben yarın onun yaşadığı şehre gitmk istiyorum.
konuşmak istiyorum amacım barşmak değil,hani yüzüme seviyorum diyor
bir kaç gün sonra yapamıyorum diyor.ne varsa içinde boşaltsın bana doğruları söylesin istiyorum.açıkcası şimdiye kadar kararım buydu.çünkü facesine bakıyorum eklediği kızları kısaknıyorum,duvar yazılarından anlm çıkartmaya çalışyorum.falan da falan...hala takipteym..
napim şimdi kızlar gideyim mi son kez konuşayım mı
yoksa bende bitirmelimiym artık kafamda kalbmde..bir dafa facesine grmeden durablr mym?çnkü onun mutlu olduğunu gördükçe bn deliriyorum hemen msj atıyorum ona..
offf ne bitmz çilem varmış bnm
en doğru karar bence
şimdi sana düşen bol bol dua etmek
ben unutıyım ama o beni unutamasın öyle bi zamanda aklına geliyim diye
dönmek istiycek tekrar benim içime öyle doğuyo ne kadar seversen sen ama DÖNME
Allah sabrını verecek inşallah
nerden anladın dönmek isteyeceğini.?
dua ediyorum etmez miyim hiç...
saol yorumun içn.şunu biliyorum erkek zayıf kadın sevmez.bn de bu kadar alçalmadım daha.inş dayanıcam bugünden itibaren.
bence bu böyle sürüp gider o yüzden sen kendini cek senin hep yanında olucagnı bldigi için bunu yapıyo
inş ceydacım inş döner.ya durup düşündüm bu çocuk bana rmzn mübarek msj bile çekmedi bn çektim.
2 yıl onu sahurda bn uyandrdım şmdi bunu mu hakettim bn dedim kendime.
dediğin gbi çantada keklik görüyor ve öleyim çünkü.
ama gtmicem arayıp sormucm artık.gerçkten yaa seviyosa döner
bana düşen beklemek bn elimden geleni defalrca yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?