Kızlar akıl verin nolur çok mutsuzum:((

aglaia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
106
14
48
35
Ankara
Kızlar meraba öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum :) benim bir sorunum var yardimci olursaniz çok sevinirim. 3 ay önce birisiyle tanıştım normalde böyle herkese içim isinmaz hemen ona gerçekten çok ısınması. Oda beni sürekli ariyordu sürekli gorusuyorduk. Ama benim yüzümden artik arkadas olarak kalmaya karar verdik daha doğrusu o verdi. Ben ona genel olarak biraz soğuk davraniyordum yani biraz boyle geri durursam çok istediğimi belli etmezsem daha çok onun hoşuna gider daha çok üzerime düşer sandim ama öyle olmadı. Ama hiç öyle olmadı:( kızlar aslında hiç böyle soğuk biri değilim sadece biraz naz yaptığımı saniyordum ama usandirdim bi türlü bana alisamadin acilmadin dedi paylasimimiz olmuyo aramiyorsun bile beni dedi. Yani kendi elimle soguttum resmen kızlar yapabileceğim hiç bi şey yok mu bu durumu düzeltmek için nolur yardım edin fikirleri bekliyorum.

Kızlar meraba öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum :) benim bir sorunum var yardimci olursaniz çok sevinirim. 3 ay önce birisiyle tanıştım normalde böyle herkese içim isinmaz hemen ona gerçekten çok ısınması. Oda beni sürekli ariyordu sürekli gorusuyorduk. Ama benim yüzümden artik arkadas olarak kalmaya karar verdik daha doğrusu o verdi. Ben ona genel olarak biraz soğuk davraniyordum yani biraz boyle geri durursam çok istediğimi belli etmezsem daha çok onun hoşuna gider daha çok üzerime düşer sandim ama öyle olmadı. Ama hiç öyle olmadı:KK43: kızlar aslında hiç böyle soğuk biri değilim sadece biraz naz yaptığımı saniyordum ama usandirdim bi türlü bana alisamadin acilmadin dedi paylasimimiz olmuyo aramiyorsun bile beni dedi. Yani kendi elimle soguttum resmen kızlar yapabileceğim hiç bi şey yok mu bu durumu düzeltmek için nolur yardım edin fikirleri bekliyorum.
fazla naz aşık usandırmış:KK14:sakin ol öncelikle aceleye getirme yavaş yavaş aramaya sormaya başla alttan alttan işlemeye başla niyeti var sonuçta çocuğun çok acele etme ama bir şekilde yakınlaşmaya başlarsın artık :KK59:

Yani bunu ortası gerek sanırım, çok atılgan olmayacaksın tabi ama arada da ağzına bir parmak bal çalmak lazım.

Sana bu "nazından usandım" açıklamasını yaptığı anda buraya yazdıklarını bize değil kendisine açıklayarak bir çılgınlık yapabilirdin mesela.
Ya da dur, hala yapabilirsin.
Go go go!!!

edit: gerçi şimdi öyle dağları delen mecnun'ları falan düşününce, seninki üç ayda seni gözden çıkardıysa seni çok da aşırı şeyapmamış da olabilir. Hayal kırıklığına uğramamak için samimi bi dille yukarıda yazdıklarını kendisine açıkla bence, dönerse senindir.

fazla naz aşık usandırmış:KK14:sakin ol öncelikle aceleyedusundm yavaş yavaş aramaya sormaya başla alttan alttan işlemeye başla niyeti var sonuçta çocuğun çok acele etme ama bir şekilde yakınlaşmaya başlarsın artık :KK59:

Ayy olur mu sence tekrar ama dün dedim yüzyüze konussak dedim öyle daha zor olur bana kızma dediklerimi dusun hak vereceksin dedi gerçektende haklı yani :/

Yani bunu ortası gerek sanırım, çok atılgan olmayacaksın tabi ama arada da ağzına bir parmak bal çalmak lazım.
Evet canım valla artık ders çıkardım bu huyumdan vazgeçicem inşallah bi faydası olur :( ama kafa yapısı olarak farklı oldugumuzu düşünüyor o hiç böyle ilişkide taktik falan dusunmez direk içinden geldiği gibi davranir bense odun gibiydim off

Ay
Sana bu "nazından usandım" açıklamasını yaptığı anda buraya yazdıklarını bize değil kendisine açıklayarak bir çılgınlık yapabilirdin mesela.
Go go go!!!

edit: gerçi şimdi öyle dağları delen mecnun'ları falan düşününce, seninki üç ayda seni gözden çıkardıysa seni çok da aşırı şeyapmamış da olabilir. Hayal kırıklığına uğramamak için samimi bi dille yukarıda yazdıklarını kendisine açıkla bence, dönerse senindir.
Aynen aslında onuda düşündüm sonuçta 3 ay cok uzun bi süre değil iyice ona alışıp isinmami bekleyebilirdi. Dimi son bi aciklayim eger beni anlarsa hak verirse devam eder yoksa zaten başka hiç rahatsız etmem

Ayy olur mu sence tekrar ama dün dedim yüzyüze konussak dedim öyle daha zor olur bana kızma dediklerimi dusun hak vereceksin dedi gerçektende haklı yani :/
olur tabi boşver o da ayak yapıyor aklı sıra sen dediğimi yap bak :KK14:

Kızlar meraba öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum :) benim bir sorunum var yardimci olursaniz çok sevinirim. 3 ay önce birisiyle tanıştım normalde böyle herkese içim isinmaz hemen ona gerçekten çok ısınması. Oda beni sürekli ariyordu sürekli gorusuyorduk. Ama benim yüzümden artik arkadas olarak kalmaya karar verdik daha doğrusu o verdi. Ben ona genel olarak biraz soğuk davraniyordum yani biraz boyle geri durursam çok istediğimi belli etmezsem daha çok onun hoşuna gider daha çok üzerime düşer sandim ama öyle olmadı. Ama hiç öyle olmadı:KK43: kızlar aslında hiç böyle soğuk biri değilim sadece biraz naz yaptığımı saniyordum ama usandirdim bi türlü bana alisamadin acilmadin dedi paylasimimiz olmuyo aramiyorsun bile beni dedi. Yani kendi elimle soguttum resmen kızlar yapabileceğim hiç bi şey yok mu bu durumu düzeltmek için nolur yardım edin fikirleri bekliyorum.

Sen ara sinemaya ya da başka bir yerlere davet et zamanla düzelir aranız eğer karşı taraf cidden senden hoşlanıyorsa tabi.

Sen ara sinemaya ya da başka bir yerlere davet et zamanla düzelir aranız eğer karşı taraf cidden senden hoşlanıyorsa tabi.
Dimi kendimi çeksem yine hoslanti varsa oda biter. Off kendime çok kızıyorum ne vardi öyle odun gibi durcak keske olduğum gibi olsaydim :(

Go go go!!!

Ya yavrum bence adam şeyapmış. Yani 3 ay boyunca benimle ilgilenmeyen, kaale almayan birinin peşinden ben de koşmazdım artık ki adam en sonunda açık açık söylemiş sen bana alışamadın diye, konu sahibi o zaman bile bir şey dememiş anladığım kadarıyla.

Yani adam ilgi sinyali almadıysa kaç ay peşinden koşacak ki?

Kaçan kovalanır taktiği de burda yerle bir olmuştur. :)

Hoşlanıyorsanız belli edin kızlar, korkmayın bu kadar.

Dimi kendimi çeksem yine hoslanti varsa oda biter. Off kendime çok kızıyorum ne vardi öyle odun gibi durcak keske olduğum gibi olsaydim :KK43:

Kızma bence herşeyde bir hayır vardır .
Karşındaki bahane mi ediyor yoksa gerçekten böyle mi düşünüyor bilmiyoruz ..
Eğer seninle gerçekten güzel bir birliktelik yaşamak istiyorsa bu kadar kolay da vazgeçemez diye düşünüyorum .
Geç kalmış değilsin bence hiçbirşey için ..
Eğer senin çıkma tekliflerine de olumsuz yanıt verir soğuk davranırsa bilgi başkasını bulmuştur, üzülmeye de değmez .

Kisiden kisiye yada nazi uzatmadan uzatmaya degisiyor demekkii.
ben benimkini kac ay beklettim ama ne cok hevesli oldugumu belirttim ne de istemediğimi.
onun arasini bulman lazim cnm.
3 ay boyunca kapi duvar biriylede zaman gecirmek zor olur. kendinde kendini goz onunden gecirip cocuga hak veriyorsun. istersen bi kac adim at baktin olmuyor zorlama fazla.

Ya yavrum bence adam şeyapmış. Yani 3 ay boyunca benimle ilgilenmeyen, kaale almayan birinin peşinden ben de koşmazdım artık ki adam en sonunda açık açık söylemiş sen bana alışamadın diye, konu sahibi o zaman bile bir şey dememiş anladığım kadarıyla.

Ay evet çok haklısın benim bu huyumdan hep arkadaslarimda şikayet ederdi normal arkadaş olarak çok iyisin sicak kanlisin ama sevgili mevzu girince çok umursamaz duruyosun kimse senin ciddiye aldığını anlamaz diyolardi:( o öyle dediginde de çok bişey demedim biraz bahane bulduk oda bu hale getirdin böyle bahanelerle dedi

eee o zaman şuandan itibaren sıcak davranmaya başla, ama ben taktik yaptıydım falan diye itiraf etme tabii:KK53::KK53:

Neden kendiniz gibi olmak yerine bir kaliba girip, onun da o olmadigniz karaktere gore karsilik vermesini beklediniz ki?

Ustelik hala ayni hatayi yapiyor, nasil davranacaginizi bize soruyorsunuz.

Cevap acik: tecrubelerinizden ders cikarin, bu sefer kendiniz gibi davranin.

Ya şimdi şöyle, o biraz da empati yoksunluğundan bence.
Taam, ben de 3 ay benle ilgilenmeyen adamın peşinden koşmazdım. Ama bu benim. Karşıdaki adam, acık empati yapabilmeli, konu sahibi hanımkızımızın "çekingengillerden" olduğunu sezinleyebilmeli sadece ne bileyim tipine falan bakarak. Ben şimdi konu sahibi hanımkızımızın tipine baksam anlarım mesela nazlı niyazlı olduğunu.
Nabza göre şerbet lazım yani. Kızımızın durumunu fark edip biraz daha süre verebilirmiş dedim o yuzden.

Back
X