Kızlar akıl verin nolur çok mutsuzum:((

Ya şimdi şöyle, o biraz da empati yoksunluğundan bence.
Taam, ben de 3 ay benle ilgilenmeyen adamın peşinden koşmazdım. Ama bu benim. Karşıdaki adam, acık empati yapabilmeli, konu sahibi hanımkızımızın "çekingengillerden" olduğunu sezinleyebilmeli sadece ne bileyim tipine falan bakarak. Ben şimdi konu sahibi hanımkızımızın tipine baksam anlarım mesela nazlı niyazlı olduğunu.
Nabza göre şerbet lazım yani. Kızımızın durumunu fark edip biraz daha süre verebilirmiş dedim o yuzden.
Evet çekingen bi insanım ben alışma süreci böyle uzun sürüyor :( ama herkes de böyle naz çekmez dimi oda cok rahat gamsiz bi insan . Çok yakın kız arkadasiyla aramiz iyi acaba onla mi konussam etkisi Olur mu ki

Bence taktik yapılan ilişkilerin hiç biri tutmuyor.
en güzeli orta karar olmak..

Ya şimdi şöyle, o biraz da empati yoksunluğundan bence.
Taam, ben de 3 ay benle ilgilenmeyen adamın peşinden koşmazdım. Ama bu benim. Karşıdaki adam, acık empati yapabilmeli, konu sahibi hanımkızımızın "çekingengillerden" olduğunu sezinleyebilmeli sadece ne bileyim tipine falan bakarak. Ben şimdi konu sahibi hanımkızımızın tipine baksam anlarım mesela nazlı niyazlı olduğunu.
Nabza göre şerbet lazım yani. Kızımızın durumunu fark edip biraz daha süre verebilirmiş dedim o yuzden.
Olm ben odunum galiba.
Çekinengillerden olsa da azıcık da olsa karşılık görmeden uğraşmazdım ya. Yani baksana konu sahibi bile diyor çok umursamaz duruyorum diye. Adam niye çabalasın o kadar karşısındaki hiç umursamıyorsa? Belki adam anlamadı bile yani kızın çekindiğini, tamamen olumsuz sandı.

Ay neyse adamı savunmayayım şimdi yine birileri "sen erkeği savunuyorsun, sen de kadın değilsin biliyorum ben" falan der, nolur nolmaz:KK53:

Neden kendiniz gibi olmak yerine bir kaliba girip, onun da o olmadigniz karaktere gore karsilik vermesini beklediniz ki?

Ustelik hala ayni hatayi yapiyor, nasil davranacaginizi bize soruyorsunuz.

Cevap acik: tecrubelerinizden ders cikarin, bu sefer kendiniz gibi davranin.
Ayy cok haklisiniz gerçekten ilk tanidigimda onla ilgilenen baya kız vardı peşinde koşan bende onlardan farklı olup ağır durunca bana daha çok değer verir daha çok baglarim kendime sandım :( biraz salaklik etmisim. Hep içimden geçenleri bastirdim ama ilk kez içimden gecenleri yapicam nasilsa kaybetcek bişey yok belki kazanç olur :)

Evet çekingen bi insanım ben alışma süreci böyle uzun sürüyor :KK43: ama herkes de böyle naz çekmez dimi oda cok rahat gamsiz bi insan . Çok yakın kız arkadasiyla aramiz iyi acaba onla mi konussam etkisi Olur mu ki
Denemeye değer bence.
Yani dertleşmek şeklinde konuşun, ben taktik yaptım olmadı demeyin tabii:KK53:
Yanlış anladı beni, ben çekingen bir insanım hemen açılamam, o da ilgilenmiyorum sandı falan dersiniz. Sonra da akışına bırakın.

Kızlar meraba öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum :) benim bir sorunum var yardimci olursaniz çok sevinirim. 3 ay önce birisiyle tanıştım normalde böyle herkese içim isinmaz hemen ona gerçekten çok ısınması. Oda beni sürekli ariyordu sürekli gorusuyorduk. Ama benim yüzümden artik arkadas olarak kalmaya karar verdik daha doğrusu o verdi. Ben ona genel olarak biraz soğuk davraniyordum yani biraz boyle geri durursam çok istediğimi belli etmezsem daha çok onun hoşuna gider daha çok üzerime düşer sandim ama öyle olmadı. Ama hiç öyle olmadı:KK43: kızlar aslında hiç böyle soğuk biri değilim sadece biraz naz yaptığımı saniyordum ama usandirdim bi türlü bana alisamadin acilmadin dedi paylasimimiz olmuyo aramiyorsun bile beni dedi. Yani kendi elimle soguttum resmen kızlar yapabileceğim hiç bi şey yok mu bu durumu düzeltmek için nolur yardım edin fikirleri bekliyorum.

zaten onun duygularını biliyosun.Sakin ol çok fazla abartmadan ara ona karşı birşey hissettiğini göster.Adam ne yapsın birşey görmeyince rahatsızlık vermek istememiş.Yoluna sensiz devam etmek istemiş.Sende şimdi madem ilgin var belli et yavaştan arkası gelir sadece dozunu ayarlamaya bak :)

Kisiden kisiye yada nazi uzatmadan uzatmaya degisiyor demekkii.
ben benimkini kac ay beklettim ama ne cok hevesli oldugumu belirttim ne de istemediğimi.
onun arasini bulman lazim cnm.
3 ay boyunca kapi duvar biriylede zaman gecirmek zor olur. kendinde kendini goz onunden gecirip cocuga hak veriyorsun. istersen bi kac adim at baktin olmuyor zorlama fazla.
Evet ben o ayarı tutturamadim cnm. Mesela gece disari çıkıyoduk normal kendim kız arkadaslarimla ciksam hiç oturmam oynamayi falan çok severim ama onla çıktığımda cekindim oynayamiyodum tüm akşam egleniyomusun diye sormak geçiyordu onun içinde :/ onuda söyledi sen egleniyomusun diye düşünmekten hep kafam mesgul oluyo eğlenemiyorum dedi arkadaslariyla tanistirmisti yakın onlar hep benle sohbet etmeye calisiyodu bende cok muhabbet acmiyodum direk onlari sevmedigimi sanmis öyle dedi

Bence geç değil buraya yazdıklarını onunla da paylaşabilirsin;)

Olm ben odunum galiba.
Çekinengillerden olsa da azıcık da olsa karşılık görmeden uğraşmazdım ya. Yani baksana konu sahibi bile diyor çok umursamaz duruyorum diye. Adam niye çabalasın o kadar karşısındaki hiç umursamıyorsa? Belki adam anlamadı bile yani kızın çekindiğini, tamamen olumsuz sandı.

Ay neyse adamı savunmayayım şimdi yine birileri "sen erkeği savunuyorsun, sen de kadın değilsin biliyorum ben" falan der, nolur nolmaz:KK53:

asdasf, orası öyle canım, ama vesselam empati her eve şart.

Bence geç değil buraya yazdıklarını onunla da paylaşabilirsin:KK66:
Dimi dün telefonda konuşurken aglamiyim die uzatmadim konusmayi anlatmadim bisey şimdi tamamen içimden gecenleri yaziyim baska da bişey yapmam zaten en azından denedim olmadı derim olmazsa da dimi :)

Ayy cok haklisiniz gerçekten ilk tanidigimda onla ilgilenen baya kız vardı peşinde koşan bende onlardan farklı olup ağır durunca bana daha çok değer verir daha çok baglarim kendime sandım :KK43: biraz salaklik etmisim. Hep içimden geçenleri bastirdim ama ilk kez içimden gecenleri yapicam nasilsa kaybetcek bişey yok belki kazanç olur :)

Diyelim ki yakin davraninca hoppa diye dusunen biri,
iliskiye baslayinca ne olacak?
Icinizden geldigi gibi davrandiginizda terk mi edecek? Yasaklar mi koyacak?
Yoksa siz hep "rol" mu yapacaksiniz?

Tam tersine cekingen birisiniz diyelim,
Kaynasmak icin daha rahat davrandiniz, ya sonra?
Cekingen halinize donunce sizi sogudu mu sanacak?
Sıkıci mi bulacak?
Yoksa kezban diyip mi terkedecek?

Yani diyorum ki herkes kendi karakterine gore biriyle olsun;
kimse, kimse icin baska biri olmaya calismasin, karsisindakini degistirmek icin yasaklar veya zorlamalarda da bulunmasin,
kendisine uymayan durumlar icin de hakaret etmesin ; )

Diyelim ki yakin davraninca hoppa diye dusunen biri,
iliskiye baslayinca ne olacak?
Icinizden geldigi gibi davrandiginizda terk mi edecek? Yasaklar mi koyacak?
Yoksa siz hep "rol" mu yapacaksiniz?

Tam tersine cekingen birisiniz diyelim,
Kaynasmak icin daha rahat davrandiniz, ya sonra?
Cekingen halinize donunce sizi sogudu mu sanacak?
Sıkıci mi bulacak?
Yoksa kezban diyip mi terkedecek?

Yani diyorum ki herkes kendi karakterine gore biriyle olsun;
kimse, kimse icin baska biri olmaya calismasin, karsisindakini degistirmek icin yasaklar veya zorlamalarda da bulunmasin,
kendisine uymayan durumlar icin de hakaret etmesin ; )
Eveet kesinlikle çok haklisiniz bidaa asla yapmicam oyle taktik falan içimden geldigi gibi davranıcam bi ders oldu benim için

Kızlar meraba öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum :) benim bir sorunum var yardimci olursaniz çok sevinirim. 3 ay önce birisiyle tanıştım normalde böyle herkese içim isinmaz hemen ona gerçekten çok ısınması. Oda beni sürekli ariyordu sürekli gorusuyorduk. Ama benim yüzümden artik arkadas olarak kalmaya karar verdik daha doğrusu o verdi. Ben ona genel olarak biraz soğuk davraniyordum yani biraz boyle geri durursam çok istediğimi belli etmezsem daha çok onun hoşuna gider daha çok üzerime düşer sandim ama öyle olmadı. Ama hiç öyle olmadı:KK43: kızlar aslında hiç böyle soğuk biri değilim sadece biraz naz yaptığımı saniyordum ama usandirdim bi türlü bana alisamadin acilmadin dedi paylasimimiz olmuyo aramiyorsun bile beni dedi. Yani kendi elimle soguttum resmen kızlar yapabileceğim hiç bi şey yok mu bu durumu düzeltmek için nolur yardım edin fikirleri bekliyorum.

acildinizmi ne oldu mersk.ettim

acildinizmi ne oldu mersk.ettim
Ayy cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin dün en son bi mesaj attım baya uzun tüm içimden gecenleri yazdım neden oyle davrandigimi aslında onu onemsedigimi falan.. oda seni hiç uzmek istemedim bi abi gibi ilgilendim senle sem cok saf iyi niyetlisin dunyalarimiz farklı dedi hala arkadasiz bişey oldugunda hiç cekinmeden ara dedi bende bişey demedim artık hayırlısı boyleymis

Ayy cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin dün en son bi mesaj attım baya uzun tüm içimden gecenleri yazdım neden oyle davrandigimi aslında onu onemsedigimi falan.. oda seni hiç uzmek istemedim bi abi gibi ilgilendim senle sem cok saf iyi niyetlisin dunyalarimiz farklı dedi hala arkadasiz bişey oldugunda hiç cekinmeden ara dedi bende bişey demedim artık hayırlısı boyleymis

rica ederim.merqk ettim sonunu gercekten. pekte guzel olmamjs ama aynen kismet. ama sanirim okdr mutsuz deilsiniz gibi kabullenmissiniz guclusunuz gibi .aynen hayirlisi boyleymis demekki. dogru insan o deikmiş ..;)

rica ederim.merqk ettim sonunu gercekten. pekte guzel olmamjs ama aynen kismet. ama sanirim okdr mutsuz deilsiniz gibi kabullenmissiniz guclusunuz gibi .aynen hayirlisi boyleymis demekki. dogru insan o deikmiş ..:KK66:
Evet ilk 3 gun falan cok uzuldum ama sora alistim heralde bide dusununce biraz farkliyiz gerçekten o surekli sabaha kadr gezip eglenelim kafasinda benimde aile yapim ona cok musait degil öyle eve çok geç dönmem falan olmuyodu surekli böyle düşünerek kendimi soguttum biraz :)) bide kısmet yani olcagi varsa olur ben aglasam uzulsem de sonuc degismicek dedim :))

Back
X