kızlar akıl verin , yoksa büyük kavga çıkarıcam.!!!!!!!!!

emberassed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
216
13
68
ben yurtta kalıyorum ve gerçekten çok iyi bir arkadaş grubu oluşturmuştuk odada.taki bugun e kadar fikrim böyleydi.odadan bi kızla şakalaşıyoduk ve nolduysa en son kapıdan çıkarken ben şu anda çok ciddiyim sana çok kızgınım dedi ve kapıyı çarpıp çıktı.ondan önce konuştuğumuz elle tutulur bişey de yok hani.ve ben neye uğradığımı şaşırdım.sonra beni telle aramış şaka yaptım ciddiye almadın dimi dicekmiş.bunu da gülerek söylüyor.ve ben sinirimden bişey söylemedim ama yarın eğer olurda soğuk davranmamla ilgili bi şey söylerse "sen dün hayatın boyunca kimseye şaka yapmaman gerektiğini göstermiş oldun.ortalığı bok ettin çünkü.bi insan şaka yaptığını belirten hareket yapar sonra nereye defolmak istiyorsa defolur gider.ben dün sinirden seni rencide etmek istemedim.önce biraz düşüneyüm yanlış bişey yapmayayım dedim ve bu kanıya vardım...ve şu anda asıl ben ciddiyim,şaka yapmıyorum."

eğer böyle söylersem odamdaki sıcak ortamı çok mu soğutmuş olurum.ama eğer bunu yapmazsam ben kendimden karakterimden ödün vermek zorunda kalıcam.kızlar cok gec olmadan yorumlarınızı bekliyorum kızla 2,5 aydır tanışıyoruz heralde ne bileyim fazla yüz vermek mi denir,fazla mı taviz verdim bu cesareti nerden aldı bilmiyorum.yorumlrınız cok önemli yoksa bu iş benim kafamı oyalamaya devam edecek sınav haftasında...........

Son düzenleme:

Akıl verecek bir şey yok,ziyadesiyle abartmışsın.

Ortada elle tutulur bir şey yok ki.

Eger sen o yazdıklarını söylersen
işte o zaman ortada elle tutulur şeyler fazlasıyla olacaktır :)

sanırım çok monoton bir okul dönemi geçiriyorsunuz daha 2,5 ayda
Kendinize aksiyon yaratıyorsunuz
Kız kendince şaka yapmış ne bilsin şaka kaldıramayacağını
Eğer o yazdıklarını söylersen cidden sorunlu olduğunu düşünebilir

sna öyle gelmiş olabilir ama yumuşak başlı bana daha nce böle bi harekette bulunmamış birinin bi anda bunu yapması ve benim karşılık verememş olmam sinirlerimi çok bozduu

4 yıl boyunca yurtta kalıp onlarca insan tanıyan biri olarak diyorum ki : Daha neler göreceksin...

bundan sonra ona karşı gösterdiğim eski sıck davranışları göstermcm sorduğunda bu cevabı vermek şu sinirli halimle aklıma gelen en mantıklı şeyyyy

Bu kadarcık şeye sinirlenip sinir anında aklına mantıklı olarak bunlar geliyorsa,
kendine bir özeleştiri yapsan iyi olur...

küçücük bişeyden nasıl olayı bu kadar salak bi seviyeye getirir aklım almıyor...gerçekten o anı siz yaşamış olsaydınız kızlar ciddi zannetti noldu ya filan dediler ben şaşkın şaşkın baktım sadece...

peki bundan sonra aramızdaki mesafeyi açmak daha mı doğru oluur..???????

Mesafe açmayı gerektirecek bir durum yok.
Ama madem rahatsız oluyorsun
sadece sana şaka yapılmasından hoşlanmadığını dile getirebilirsin...

Fakat bir abla olarak sana tavsiyem insan ilişkileri konusunda kendini geliştirmen,
olaylara farklı bakış açılarıyla bakabilmen ve hoşgörülü bir insan olmak için çabalaman gerek...

Peki senin yaptığın şaka ne idi?

ya bişey olmadı şaka filan yapmadım kendi kendine yarattı onu da eğlence olsun diye benim söylediğim bişeyi kendi tarafından olumsuz algılamak bana takılmak istedi sonra sıvadı böyle işte ben ona da kızıyorum biraz

Daha ne kadar abartabilirdin acaba:S arkadaşın yersiz bi şaka yapmış olabilir ya da o an cidden sinirlenmiş sonra uzerine dusununce sana yansitmamaya karar vermis olabilir. Ne bu sinir yahu:S Oda arkadasligi/ev arkadasligi farkli bi diyalog gerektirir boyle de yurumez dikkatli ol bence. Daha kim bilir neler yasicaksin iki buck ay olmus.Kesinlikle abartmissin fevri davranma bence. Sadece evinde odanda degil hayatinda da cok onemli bu baksana neler yazmissin kurup kurup valla cok zararini gorursun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Gercekten de abartmissin.
Kiz sanki suratina kufurler saydirmis gibi tepki vermissin. Yok karakterimden odun vermis olcam filan... O laflarla esas kendini kucuk dusurur, sinir hastasi gibi gorunursun, soyliyim.
Bence birsey deme yani.

Gercekten de abartmissin.
Kiz sanki suratina kufurler saydirmis gibi tepki vermissin. Yok karakterimden odun vermis olcam filan... O laflarla esas kendini kucuk dusurur, sinir hastasi gibi gorunursun, soyliyim.
Bence birsey deme yani.

hiçbişey olmamış gibi mi davranayım peki sinirlerim çok gerildii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…