kızlar akıl verin , yoksa büyük kavga çıkarıcam.!!!!!!!!!

Ohooo daha neler göreceksin bunu bile dert edersen daha ağırlarına nasıl dayanacaksın?
Tecrübeyle sabittir..
Bu şekilde tepki verirsen kazandığınız güzel ortamı bozarsın ve sonra daha çok başın ağrır.
Yine de sen bilirsin
Yaşayıp görmek istiyorsan buyur...

Benim de bi arkadasm yurtta kimse ona bise diyemesin diye sinirlenince kapi fln tekmelerdi, damacanalari tasimaya calisirdi

eğer bu tarz şeylerde tepkimi koyamzsam kimsenin bana saygısı kalımıcak ve odadaki herkesten darbe yicem

Bu hiç sağlıklı bir düşünce değil belirtmeliyim. Tamam, kendinizi ezdirmeyin ama böyle bir şey içinde kimseyle aranızı kötü etmeyin. Bu yeni girdiğiniz ortamda "kendini kanıtlama çabası" gibi duruyor. Nedir?. Bana bir yaparsan, sana bin çektiririm. Sizce bu sağlıklı mı?

Diğer insanların size nasıl davranmasını istiyorsanız öyle davranın. Ortada hiçbir şey yokken bu tür bir hırgüre girmeniz 2,5 aylık yurt hayatınızın bundan sonrasını bir şekilde zehir edebilir. Kutuplaşmalar, dışlanmalar ve ötekileştirilme. O zamanda bu üçlü üzerine açtığınız başlıklarla gelebilirsiniz.

Arkadaşınıza, yaptığından dolayı küçük çaplı bir şok geçirdiğinizi, ilk etapta algılayamadığınızı ve tekrar yapmamasını iyi bir dille anlatın. Ama o girişte söylemeyi düşündüğüm şey dediğinizi ola ki söylerseniz, bu paragrafın üstünü iyice okuyun.

İnsan ilişkilerinde alttan alan ya da iyimser olan taraf olmak, her zaman ezilmek anlamına gelmez. Aksine, daha oturaklı bir kişiliğe karşı hayranlık duyulması sağlanmış olur. Unutmayın...

Yok artık bi'camı falan aç derin nefes al Büyük ihtimal yaşın küçük.

Arkadaşına "yahu ne güzel gülüşüyoduk sen öyle birden kalkıp gidince ciddisin sandım şakan kaka oldu keyfim kaçtı valla" de o da "ay nebiliyim anladın sandım ya kusura bakma canım:26:" der kaldığı yerden devam edersiniz.

Kendini kanıtlama çabasına girdiysen ve ilk kademe olarak bu olayı gördüysen komik, agresif, geçimsiz biri olarak kanıtlanmış olacaksın.

Kimse huysuz bi'oda arkadaşını sevmez.

Sen ne cümle kurdun da üstüne "çok kızgınım" diye şaka yapabildi? Keşke onu da yazsaydın...

yurttaki kacıncı yılın? Eger ilk yılınsa ve daha uzun sure aynı odayı paylasacaksanız boşyere araya duvar örme. Bi odada soğukluk varsa o oda zehir olur odaya girmek bile istemezsin. Bu tepkin cok agır olur bence biraz daha yumusatarak söyle düsüncelerini

tamamen kendi kurdu kendi oynadı diyebilirim okadar kendince eğlenecekti heralde ama şaka anlayışının yaramaz olduğundan haberi yok

Sana abla tavsiyesi. Bu dünyada kimseyle fazla laubali olma. İşin suyu çıktığı zaman dönüpte kimseye trip atamazsın. Baştan izin vermeyecektin derler, haklılarda.

sna öyle gelmiş olabilir ama yumuşak başlı bana daha nce böle bi harekette bulunmamış birinin bi anda bunu yapması ve benim karşılık verememş olmam sinirlerimi çok bozduu

Kiz sana gercektrn sinirlenmis eger senin icin degerli olsaydi kizginliginin gecmesine seni aramasina sevinir mevzuyu tatliya baglatdin ama sen karsilik veremedigine uzuluyorsun.cok cahilce dusunuyorsun.

bende yurtta kaldım ne şakalar gördük ne şakalar yaptık deve de kulak kalır bu. sana yapılan ağır bile sayılmaz şaka bile sayılmaz laf atışması. Böyle çok ayrıntcı olma insan ailesinden ayrı olunca hassaslasıyor ama daha neler göreceksin ne kendini ezdir ne de durduk yere bir başkasını ez

Kızma ama çok gereksiz bir muhabbet..

Ortada kafayı yiyecek bir durum yok karşlıklı şakalaşmışsınız zaten oda odadan ayrılırken bir şaka yapmış size adı üstünde şaka,eger siz şaka kaldıramıyorsanız o zaman sizinde başka insanlara şaka yapmamanız lazım.

Arkadaşın şaka yapmayı biliyor da sen şakadan anlamıyorsun bence.

Benim de yurtta bir arkadaşım vardı.
Diğer kızlarla sohbet edip gülerken pat diye ciddileşirdi.
Evet limoncuk tamam sen haklısın.
Bak çok ciddiyim falan derdi.
Ben de hiç aldırmazdm suratına karşı aman püüffff sana mı sorcam be derdim güler geçerdim.
Sonra o da gülerdi şaka yaptım limoncuukk diye sarılır, yanaklarımı sıkardı.
O şekilde anlaşıp giderdik.
Şimdi sorsan bana en çok kimi özlüyorsun diye, o arkadaşımı derim.
O soğuk şakalarını bile özledim.

sakın yurtta kavga etme
3 yıl yurtta kaldım
odanın tadını tuzunu kaçırma
benden söylemesi

sakın yurtta kavga etme
3 yıl yurtta kaldım
odanın tadını tuzunu kaçırma
benden söylemesi

yok ya şu anda zaten sinirim geçti sayılır ama kıza eskiden gösterdiğim o samimiyeti gösteremicem çünkü içimden gelmiyor... hiç bi şey olmamış gibi davransam da yapmacık davranırım istemesem bile bi mesafe var olucak artık bu bi gerçek

kızlar odada kızla hiç konuşmuyorum doğru mu yapıyorum sizce iyi hissetmyorum ama başka bişey yapmak da gelmiyor içimden resmen soğudum ... ama bişey sorarsa nasıl cvp vercm hiçbi fikrim yok

insan herşeyi en uçlarda mı yaşamalı? ufacık espriden arkadaşlığı bitirmek istemek gerçekten çok garip
gerçi oda arkadaşımda senin gibiydi hiç arkadaş edinemezdi saçma nedenlerden silerdi insanları
çok sürmedi bende sildim zaten
ileride böyle insanların yaka silkmesini istemiyorsan düşüncelerine bir ayar çek bence
çünkü gerçekten lise triplerine benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…