- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
- 68
- Konu Sahibi emberassed
-
Zaten birsey olmamis ki.
Salla gitsin.
eğer bu tarz şeylerde tepkimi koyamzsam kimsenin bana saygısı kalımıcak ve odadaki herkesten darbe yicem
Yok artık bi'camı falan aç derin nefes alBüyük ihtimal yaşın küçük.
Arkadaşına "yahu ne güzel gülüşüyoduk sen öyle birden kalkıp gidince ciddisin sandım şakan kaka oldu keyfim kaçtı valla" de o da "ay nebiliyim anladın sandım ya kusura bakma canım:26:" der kaldığı yerden devam edersiniz.
Kendini kanıtlama çabasına girdiysen ve ilk kademe olarak bu olayı gördüysen komik, agresif, geçimsiz biri olarak kanıtlanmış olacaksın.
Kimse huysuz bi'oda arkadaşını sevmez.
Sen ne cümle kurdun da üstüne "çok kızgınım" diye şaka yapabildi? Keşke onu da yazsaydın...
Sana abla tavsiyesi. Bu dünyada kimseyle fazla laubali olma. İşin suyu çıktığı zaman dönüpte kimseye trip atamazsın. Baştan izin vermeyecektin derler, haklılarda.
sna öyle gelmiş olabilir ama yumuşak başlı bana daha nce böle bi harekette bulunmamış birinin bi anda bunu yapması ve benim karşılık verememş olmam sinirlerimi çok bozduu
ben yurtta kalıyorum ve gerçekten çok iyi bir arkadaş grubu oluşturmuştuk odada.taki bugun e kadar fikrim böyleydi.odadan bi kızla şakalaşıyoduk ve nolduysa en son kapıdan çıkarken ben şu anda çok ciddiyim sana çok kızgınım dedi ve kapıyı çarpıp çıktı.ondan önce konuştuğumuz elle tutulur bişey de yok hani.ve ben neye uğradığımı şaşırdım.sonra beni telle aramış şaka yaptım ciddiye almadın dimi dicekmiş.bunu da gülerek söylüyor.ve ben sinirimden bişey söylemedim ama yarın eğer olurda soğuk davranmamla ilgili bi şey söylerse "sen dün hayatın boyunca kimseye şaka yapmaman gerektiğini göstermiş oldun.ortalığı bok ettin çünkü.bi insan şaka yaptığını belirten hareket yapar sonra nereye defolmak istiyorsa defolur gider.ben dün sinirden seni rencide etmek istemedim.önce biraz düşüneyüm yanlış bişey yapmayayım dedim ve bu kanıya vardım...ve şu anda asıl ben ciddiyim,şaka yapmıyorum."
eğer böyle söylersem odamdaki sıcak ortamı çok mu soğutmuş olurum.ama eğer bunu yapmazsam ben kendimden karakterimden ödün vermek zorunda kalıcam.kızlar cok gec olmadan yorumlarınızı bekliyorum kızla 2,5 aydır tanışıyoruz heralde ne bileyim fazla yüz vermek mi denir,fazla mı taviz verdim bu cesareti nerden aldı bilmiyorum.yorumlrınız cok önemli yoksa bu iş benim kafamı oyalamaya devam edecek sınav haftasında...........
ben yurtta kalıyorum ve gerçekten çok iyi bir arkadaş grubu oluşturmuştuk odada.taki bugun e kadar fikrim böyleydi.odadan bi kızla şakalaşıyoduk ve nolduysa en son kapıdan çıkarken ben şu anda çok ciddiyim sana çok kızgınım dedi ve kapıyı çarpıp çıktı.ondan önce konuştuğumuz elle tutulur bişey de yok hani.ve ben neye uğradığımı şaşırdım.sonra beni telle aramış şaka yaptım ciddiye almadın dimi dicekmiş.bunu da gülerek söylüyor.ve ben sinirimden bişey söylemedim ama yarın eğer olurda soğuk davranmamla ilgili bi şey söylerse "sen dün hayatın boyunca kimseye şaka yapmaman gerektiğini göstermiş oldun.ortalığı bok ettin çünkü.bi insan şaka yaptığını belirten hareket yapar sonra nereye defolmak istiyorsa defolur gider.ben dün sinirden seni rencide etmek istemedim.önce biraz düşüneyüm yanlış bişey yapmayayım dedim ve bu kanıya vardım...ve şu anda asıl ben ciddiyim,şaka yapmıyorum."
eğer böyle söylersem odamdaki sıcak ortamı çok mu soğutmuş olurum.ama eğer bunu yapmazsam ben kendimden karakterimden ödün vermek zorunda kalıcam.kızlar cok gec olmadan yorumlarınızı bekliyorum kızla 2,5 aydır tanışıyoruz heralde ne bileyim fazla yüz vermek mi denir,fazla mı taviz verdim bu cesareti nerden aldı bilmiyorum.yorumlrınız cok önemli yoksa bu iş benim kafamı oyalamaya devam edecek sınav haftasında...........
sakın yurtta kavga etme
3 yıl yurtta kaldım
odanın tadını tuzunu kaçırma
benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?