Kızlar akıl verin !!! :((

sybellaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
143
42
48
Ankara
Merhaba herkese, şimdi ben geçen haftasonu şehir dışında bir sempozyuma katıldım. Orda biriyle tanıştım ve çok hoşlandım, beraber akşam vakti 5 saat boyunca sohbet ettik. Sohbeti çok keyifliydi, neşeli ve espriliydi, üstüne üstlük yakışıklıydı. Bana iltifatlar edip durdu, ben de benden hoşlandığını düşündüm. Ben de öyle çok hoşlandım ki aşık olduğumu düşündüm, kalp çarpıntıları yaşadım. İlk defa bu hisleri yaşadım. Ve bu durum hoşuma gitti çünkü aşkı tatmak istiyordum.

neyse ankara'ya döndükten sonra geçen pazar bir kahve içmek için buluştuk yine. ama buluşmaya biraz geç geldi, bu bende biraz hayalkırıklığı yarattı önemsememeye çalıştım. Sonra sohbet ederken benimle ilgili "sen şöyle misin?" tarzı birkaç yorum yaptığını görünce şakasına "ya sen beni neden çözmeye çalışıyosun?" dedim. o da:

"ya ben belli birilerinin oğluyum, o yüzden böyle sorular sorarım, kimlerle oturduğuma dikkat ederim" tarzı şeyler söyledi. Bu arada babası prof. dr. Ben de biraz bozuldum ne yani biz dikkat etmiyormuyuz dedim, o da "yok sen zaten güven duymasan burda olmazdın" tarzı şeyler söyledi.

açıkçası aşık olduğumu düşünüyordum ama hislerim biraz söndü. bu durum acı veriyor şimdi. önmüzdeki haftasonu buluşalım diye sözleştik, ne dersiniz kızlar sizce bir şansı hakedermi? akıl verin çünkü aşk meşk olaylarından hiç anlamam.

not: bu arada pazar gününden beri ne aradı, ne mesaj attı bu normal mi sizce

Son düzenleme:
o ne ya belli birilerinin oğluyum sen de belli birilerinin kızısın yani anan belli baban belli bu ne görgüsüz çıkmış canım

bizim burda bi laf vardır şeyine bakıp sevinen gibi derler birşey oldum sananlara..

bilemedim bence kibirli bir insan.

Belli birilerinin oğluyum :) Sanki biraz cool görünmeye çalışan ama beceremeyen gibi biri. Haliyle patavatsızlık ediyor toparlayamıyor
Aramıyor olmasına bişey diyemiyorum ama o aramadan arama. Belli ki üst seviyeden arkadaşlık arıyor

Yazık karşısında bir bayan varken böyle şımaranlar yok bilmem neyin oğluyum napak ölek mi
Valla sen bilirsin canım ben olsan anında salardım biri gelir biri gider ortada zaten tam birşey de yok yol yakınken kalbine laf geçir yinede sen bilirsin şidmi mantığını konuştur ki ilerde duygularına yenik düşme

Bence sızınle cıddı bır sey dusunmuyor; zaten daha ılk gunden durduk yere babasının uzerınden sıze havasını atmıs ve aranıza mesafe koymus; muhtemelen aılesınde cok el ustunde tutulan, fazla sımartılmıs erkeklerden...bana kalırsa hıc oyle tıpıne fln kendınızı bos yere kaptırıp bos hayallere kapılmayın; yol yakınken dönün...ustelık sızı o gunden bu yana aramaması da aynı sekılde düşündürücü; erkekler düz düşünür öyle bız kadınlar gıbı nazlanma fln yoktur onlarda; hele kı bır ılıskının basında hıc mı hıc yoktur; sızınle ıletısıme gecmeye tenezzul bıle etmıyor; demek kı bır sekılde fazla cazıp gelmemıssınız beyefendıye....yol verın gıtsın derım ben....

Bir şans hak edip hak etmediğini mi merak ediyorsun ?
Bence bir bahane uydur ve ek. Bakalım o kaf dağındaki burnundan sana olan hislerini görüp bir daha arayacak mı ?
Peşinden gelecek mi ?

Konuyu okur okumaz gözümün önüne Yalan Dünya dizisindeki Bünyamin karakteri geldi. Siz bu arkadasa deyin ki " benim babamin adi soyadi bu, biz belli bir kesime mensubuz deyince ben de bisey sanmistim, Allah iyiligini versin ya google da bir bakayim dedim profesörmüs alt tarafi baban. Ama profesör ünvanini Yale, Harvard, Oxford falan buralardan aldiysa haklisin. Kendini degil de tabi babani ön plana koyacaksin"

Ya bu cocukcagiz bu karaktere tek basina büründü, ailesi normal mütevazi insanlar, ya da yetistirilme tarzi ve ailesi de böyle. Bu tarz tiplerin bencil, saygisiz ve özgüven düsmani olduklarini söyleyecek kadar tecrübe sahibi buluyorum kendimi. Hic muhattap bile olmayin. Telefonlarina mesajlarina cevap vermeyin ya da verin ama hep basinizdan savin. Isim var, arkadasimla bulusacagim, yorgunum, önceden verilmis sözüm var, planim degisirse ararim seni falan...

Baska konularda da bu fikrimi belirtmistim. Bizim cocuklarimizin evlilik yasi geldiginde kiz anneleri olarak biz gidip isteyecegiz damat adayini. Ortalik nazli sorunlu kayinvalide ve kaprisli deger bilmez damattan (damat adaylarindan) gecilmiyor.

Eskiden aşklarda bu kadar boşvermişlik yoktu. Hoşlanan bi insan ne demek bir kaç gündür hiç arayıp sormayacak? Ben şüphe ederim ilgisinden, hislerinden. Senin yerinde olsam da hiç arayıp sormam, yüz vermem. Bi de kendini başkalarından üstün görmek ne demek? Gönlü güzel, içi güzel olan bi insan herkesle eşit olduğunu zaten bilir. Şimdi ki erkekler sevilmeyi haketmiyor anlaşılan.

görgüsüzün nde gideni hatta bayrak tasıyanı

Üst tabaka derken kaymaklı kesim yani aklıma yoğurt geldi birden Anladığım kadarıyla paşamız kendine denk birini arıyor bundada haklı seçim onun hiç basitce oyunlara girme bence stratejiye gerek yok neysen öyle davran bu daha ilgi cekici olacaktır

Ayy hadi canım deseydin ben de tarkanın dişi versiyonuyum beni kurtlar büyüttü deseydin

Babası prof olsa ne, olmasa ne..
Oğluna mütevazi kelimesini öğretemedikten sonra..

Babasının ve aile efradının ünvanı ile mi
birey olabiliyor..
Ailesini methetmeyi bıraksın haşmetli padişah efendi,
kendisinin, üstün ahlakı, seciyesi,
merhametli kalbi varmı, ondan bahsetsin..
bahsetmekle de olmaz,
zamanla size hissettirdecekti bunları..
Ama o, görgüsüzlüğünü göstermiş, ispatlamış..

Böyle bir insanla bir ömür geçirmeyi bırak,
yarım saat bile vakit geçirilmez..

Aramamasının sebebi,
ailesini anlatacak yeni birilerini bulmuştur
görmemişlerin asil prensi

Ayy hadi canım deseydin ben de tarkanın dişi versiyonuyum beni kurtlar büyüttü deseydin

Pupiqq ya sabahın köründe uykulu gözlerle güldürdün beni, Allah'ta seni güldürsün
Gözümde canlandı he bence haketmiş böyle kapak bi'cevabı
Hiç hazetmem böyle bi'baltaya sap olamayıp ben bilmem kimin oğluyum tavırlarından.
Ben olsam direk olmayan özgüvenini böyle cümleler kullanarak bastırmaya çalışıyo derdm.
Çünkü anca böyle tip insanlar karşılarındakini ezmeye çalışıp kendilerini yüceltmeye çalışırlar.
Ben olsam aramazdım. İnsan hoşlandığı insanı aramasa da mesaj atar.
Ben kendi ilişkimin başlarını düşünüyorum da görüşsek daha yolda başlardı mesaj atmaya

Tüh ya gercektende kapak bir cevabi hak etmis. Bende deli Kadirin kiziyim uleeeeeeeyyyn diye yumrugu masaya patlatsaydin. Hahahahah ben garanti öyle yapardim.

Valla canim kac gündür ne aramis ne sormus. Kendinle mesguldur o simdi. Aynanin karsisina gecip gecip replik calisiyordur. Eeee sonucta profesör ogluymus ya hani. Hey Allahim. Ben üniversite´de okurken nice profesörler tanidim. Yani profesör olmasi muhtesem bir insan olmasi anlamina gelmez. Yemin ediyorum benim babam cogu profesörümü bilgisiyle ve mantigiyla cebinden cikarirdi.

küstahhhh....
biz ağaç kovuğundan mı çıktıkk...
bi de buluşma dışında arayıp sormayacak kesinlikle buluşma çok istiyosa peşinden gelsin

gerçi belli biriyim diye onu da yapamaz yaaa

seni kendinemı yakıstıramadı ne yapmaya calıstı oyle aılende babası gıbı tıplermı aradı sana tek dıyecegım soz aılen ve cevrendekıler eger senı severse zerre kadar umrunda olmaz cunku evleneceği kişi sensın bence kendını agırdan sat gızemlı ol kacan kovalanır bılırsın senı merak etsın aklında soru işaretleri bırak sana ulaşmaya calıssın ama sn ulaştırma ağır ol sankı ondan daha ağır baslı ve asıl gibi her zaman daha az konus herseyını anlatma oz olsun tam olsun gızemlı olsun bence...

sen cevap ver böyle dangalak biriyle bir ilişkiyi kaldırabilir misin ? istersen tabip odası başkanının oğlu ol be banane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…