Kızlar akıl verin !!! :((

Etiketini totsuna yapıştırsın, giderken arkadan bakınca anlaşılır kim olduğu böyle belli olmuyor, töbe yaa

Boşver arkadaşım, konuya buradan giren adamdan hayır çıkmaz, mazallah incileri dökülür elit ailesinin. Baksana baştan kasıntı, aramak sormak yok, burun kaf dağında. Bununla ilişkin olsa ne olacak, böyle aşk mı olur, boşveeerrr

Kızlar cevaplar için sağolun hepiniz. Ondan çok etkilenmiştim, ilk kez hayatımda aşkı yakaladığımı düşünmüştüm ama sanırım ondan bana fayda yok . Ayrıca o gün başka şeyler de yaptı kendini beğendiğini gösteren.. Onun mezun olduğu okulda okuyan bir tanıdığın oğlundan bahsediyordum, bizden 5 yaş kadar küçük.. Çok yakışıklı bir genç olduğunu söyledim, o da ne dedi biliyor musunuz: "okurken okulun en yakışıklısı bendim." Şakasına mı söylüyor diye düşündüm ama şaka yaptığını gösteren jest, mimik filan yoktu yüzünde. Sonra arabasıyla beni otobüs durağına bırakırken "kuşum nasıl" diye sordu ben anlamadım ne kuşu dedim meğer arabasından bahsediyormuş ((( offf offff galiba aşk bana haram ((((

Bildiğin sonradan görme
Yok arkadaşım ya o güzel kalbini böylesine kaptırma çok üzülürsün yoksa bence şükret yol yakınken göstermiş kendini kompleksli herif

Herkes belli birilerinin bi şeyi:)) Bu kibir nedendir anlamıyorum.
Bu kadar kasmaya ne gerek var.
Zihniyet belli...
Küstah ki ne küstah....
Uzak durun bence...
Birde şimdi daha kendini bulamamış birini bulmaya uğraşmayın:))

Kuşu, çiçeği,böceği onun olsun. Zaten birde durağa bırakmış ayrı sinir oldum ona!

Yahu kendi ayaklarımızın üzerinde durduk ne mutlu. Birgün bile benim babam da şu, soyadım, ailem bu demedim.
O yüzden birçoğundan daha erkek derler bazı kadınlara.

tipik mavi kan,kırmızı kan olayı. yani sınıf ayrımı.
yol ver gitsin

Son düzenleme:

sığki feci sığ.
birde okulun en yakışıklısıymış ha. kadın demez bunu .
kuş muhabbeti kahkaha attırd bana.neyse başka kuştan bahsetmemiş
hele otobüs durağına bırakmak sizi.
pekte centilmenmiş. neyini tutsan elinde kalıyor adonisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…