Kizlar akil verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece gelmesi değil genel olarak babası ile ilişkisini düzeltmeli..
Eşiniz baba olmuş babası da hayırsız evlat gibi..
En güzel zamanı bekliyor bebeğiniz o zaman gelecek inşallah..
Babası gelse bile siz moralinizi yüksek tutun..
Sagol canm benim insallah hayirlisiyla hamile kalirimda asilamaya filan gerek kalmaz.

Açık açık tedavi oluyoruz baba sürekli hastaneye gidip geliyoruz desin bahane etsin biz yumurtlama takibinde bile misafir kabul etmedik eşimin babası geleyim dedi tüp bebek yapacaksanız :halay: eşimde gelme baba yalnız kalmamız lazım daha ne diyim gelmee dedi. Birdaha da sormadı
:-) ne guzel demis valla simdi benim ailemin verdigi evde oturduklari icin esim onlara birsey demiyor cunku hemen tripleniyorlar . 2aydan fazla oldu gideli koye hatasini anlasin diye ikimizde aramiyoruz kpederi

:-) ne guzel demis valla simdi benim ailemin verdigi evde oturduklari icin esim onlara birsey demiyor cunku hemen tripleniyorlar . 2aydan fazla oldu gideli koye hatasini anlasin diye ikimizde aramiyoruz kpederi
Akışına bırakın adetin düzenliyse yumurtlama takibi yaptırın uygun olduğunuzda da aşılama yaptırırsın olacağı Zaman oluyor aşılama vs bahane.Sen takip yaptır stres de yapma vaktinden önce Çiçek açmazmış.Sabret ve dua et.

Iyi niyetli olmak=kendini kullandirmak değildir.
Gelme diyeceksiniz. Neyin Ahi o babalık yapmış mi da Ahi tutacak Allah aşkına

• Oncelikle iyi aksamlar kizlar gecen kayinpeder adli bi konu acmistim bilen okuyanlar beni bilir biraz sorunlu kayinpederim var ve suan koydeler 2 haftaya kalmaz gelirler . 4 yillik evliyim 3 dusugum var doktor asilama dedi . herkeste asilama sonrasi kafamin cok rahat olmasi gerektigini soyluyor . kayinpeder gercekten cok sorunlu herseye karisiyor ben simdi asilamayi onlar gelince yaptirsam strest olsamda tutar mi yada doktorla anlassam yaza mi yaptirsam esimde bi taraftan cok istiyor ne yapabilirim kafam cok karisti ya . bi taraftanda uzuluyorum esime butun yuk onun uzerinde kac bogaz bakiyor . asilama parasini nasil buluruz hadi onu bulduk tup bebek parasini nerden buluruz bilmiyorum inanki bunlari dusunmekten yedigimden ictigimden birsey anlamiyorum. Esim cok yoruluyor cok uzuluyorum onada . kayinpederin findiktan kazandigi var ama asla vermez versede surekli basimiza kakar . kizlar akil verin ne yapayim ben simd
Sorununuz neydi

48 yasinda emeklisi yok kpederin calismiyor oglene kadar yatip ondan sonra aksama kadar kahvede eve geliyor her seye karisiyor yemek utu camasir vs kapinin ziline kadar cocuk sesinden bile rahatsiz olup bagriyor garip bi tip ve benim ailemin verdigi evde oturuyoruz bunalimdayim kisacasi

Iyi niyetli olmak=kendini kullandirmak değildir.
Gelme diyeceksiniz. Neyin Ahi o babalık yapmış mi da Ahi tutacak Allah aşkına
Yani bi babaligini gormedik hep gorumcemin uzerine titredi o ne derse onu yapti o ne istediyse aldi ve oda onu cigneyip sevdigine kactietme bulma dunyasi deger vermesi gerekene hala vermiyor ya ona sinirleniyorum

Akışına bırakın adetin düzenliyse yumurtlama takibi yaptırın uygun olduğunuzda da aşılama yaptırırsın olacağı Zaman oluyor aşılama vs bahane.Sen takip yaptır stres de yapma vaktinden önce Çiçek açmazmış.Sabret ve dua et.
Allah razi olsun haklisin takip yaptiriyorum adet olmama 1 gun var bu ayda olmazsa ekim ayinda asilama dedi doktoe hayirlsi olsun insallah hakkimizda

48 yasinda emeklisi yok kpederin calismiyor oglene kadar yatip ondan sonra aksama kadar kahvede eve geliyor her seye karisiyor yemek utu camasir vs kapinin ziline kadar cocuk sesinden bile rahatsiz olup bagriyor garip bi tip ve benim ailemin verdigi evde oturuyoruz bunalimdayim kisacasi
Cocuk olmamasi konusundaki sorununz dicektim

Stres o bu su hic birsey nasibi etkilemez zaman canim icin rahat olsun kis gelmeden yaz, yaz gelmeden de kis gelmezmis herseyin bir zamani var..

Back
X