- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
O gelinlik durduğu yerde sararıp güveler yemeye başlayınca senin emeğine yazık olmayacak mı, ben olsam kimseye haber vermezdim arkadaşım için gelinlik sözü verdiğimiEvleneli 2,5 yıl oldu.gelinliğim gerçekten pahallı ve çok özel bir dikimdi.dikilirken çok emek harcandı ve annemle çok koşuşturduk dantelini bile çok zor bulduk.şehir dışında yaşayan arkadaşım beni aradı nişanlanacağını ve gelinliğimi giymek istediğini söyledi.ben de olur ama senin bedenin olmaz dedim(benim göğüslerim iri o 34 beden civarı).bana zaten bir daha giymeyeceksin ben onu kendi bedenime göre yaptırırım o kadarı önemli değil dedi.gelinlik alırsak güzel bir balayı yapamayabiliriz dedi ve ben de olur kargolarım deme gafletinde bulunmuş oldum.bir kaç gündür beni sürekli arıyor.ben aslında yollayacaktım ama annem bugün duyunca kıyameti kopardı.biz o gelinlik için 1 sene koşturduk o dantelleri bulana kadar az mı uğraştık giymesen bile manevi değeri var sakın verme dedi.ablam da niye gelinliğini bozdurasın ki günah çok uğraştın manevi değeri var diyor.kime söylesem sakın verme sen deli misin?diyor.kafam çok karıştı arkadaşım da sürekli arıyor.ne gibi bir bahane uydurabilirim?nolur yardım edin kızlar ya...
Tamam koşturdun uğraştın pahalıya aldın ama sonuçta karşılığını gördün.Gönlünce giydin.Durduğu yerde sararacağına modası geçeceğine bir insan da değerlendirsin,onun da hayır duasını al.Kesmeden içine pay bırakarak daraltabilir göğüs kısmını.Ne sen aynı bedende olacaksın,ne de bir daha giyeceksin.Manevi dğeri,daraltınca azalıyor mu.Maanevi değer evliliğin ta kendisindedir.Eşya hiçbirşey.Kırma evlenecek insanın gönlünü bence.Evleneli 2,5 yıl oldu.gelinliğim gerçekten pahallı ve çok özel bir dikimdi.dikilirken çok emek harcandı ve annemle çok koşuşturduk dantelini bile çok zor bulduk.şehir dışında yaşayan arkadaşım beni aradı nişanlanacağını ve gelinliğimi giymek istediğini söyledi.ben de olur ama senin bedenin olmaz dedim(benim göğüslerim iri o 34 beden civarı).bana zaten bir daha giymeyeceksin ben onu kendi bedenime göre yaptırırım o kadarı önemli değil dedi.gelinlik alırsak güzel bir balayı yapamayabiliriz dedi ve ben de olur kargolarım deme gafletinde bulunmuş oldum.bir kaç gündür beni sürekli arıyor.ben aslında yollayacaktım ama annem bugün duyunca kıyameti kopardı.biz o gelinlik için 1 sene koşturduk o dantelleri bulana kadar az mı uğraştık giymesen bile manevi değeri var sakın verme dedi.ablam da niye gelinliğini bozdurasın ki günah çok uğraştın manevi değeri var diyor.kime söylesem sakın verme sen deli misin?diyor.kafam çok karıştı arkadaşım da sürekli arıyor.ne gibi bir bahane uydurabilirim?nolur yardım edin kızlar ya...
gelinlik annemdeydi benim haberim olmadan arkadaşının kızına vermiş diyin.Evleneli 2,5 yıl oldu.gelinliğim gerçekten pahallı ve çok özel bir dikimdi.dikilirken çok emek harcandı ve annemle çok koşuşturduk dantelini bile çok zor bulduk.şehir dışında yaşayan arkadaşım beni aradı nişanlanacağını ve gelinliğimi giymek istediğini söyledi.ben de olur ama senin bedenin olmaz dedim(benim göğüslerim iri o 34 beden civarı).bana zaten bir daha giymeyeceksin ben onu kendi bedenime göre yaptırırım o kadarı önemli değil dedi.gelinlik alırsak güzel bir balayı yapamayabiliriz dedi ve ben de olur kargolarım deme gafletinde bulunmuş oldum.bir kaç gündür beni sürekli arıyor.ben aslında yollayacaktım ama annem bugün duyunca kıyameti kopardı.biz o gelinlik için 1 sene koşturduk o dantelleri bulana kadar az mı uğraştık giymesen bile manevi değeri var sakın verme dedi.ablam da niye gelinliğini bozdurasın ki günah çok uğraştın manevi değeri var diyor.kime söylesem sakın verme sen deli misin?diyor.kafam çok karıştı arkadaşım da sürekli arıyor.ne gibi bir bahane uydurabilirim?nolur yardım edin kızlar ya...
Evleneli 2,5 yıl oldu.gelinliğim gerçekten pahallı ve çok özel bir dikimdi.dikilirken çok emek harcandı ve annemle çok koşuşturduk dantelini bile çok zor bulduk.şehir dışında yaşayan arkadaşım beni aradı nişanlanacağını ve gelinliğimi giymek istediğini söyledi.ben de olur ama senin bedenin olmaz dedim(benim göğüslerim iri o 34 beden civarı).bana zaten bir daha giymeyeceksin ben onu kendi bedenime göre yaptırırım o kadarı önemli değil dedi.gelinlik alırsak güzel bir balayı yapamayabiliriz dedi ve ben de olur kargolarım deme gafletinde bulunmuş oldum.bir kaç gündür beni sürekli arıyor.ben aslında yollayacaktım ama annem bugün duyunca kıyameti kopardı.biz o gelinlik için 1 sene koşturduk o dantelleri bulana kadar az mı uğraştık giymesen bile manevi değeri var sakın verme dedi.ablam da niye gelinliğini bozdurasın ki günah çok uğraştın manevi değeri var diyor.kime söylesem sakın verme sen deli misin?diyor.kafam çok karıştı arkadaşım da sürekli arıyor.ne gibi bir bahane uydurabilirim?nolur yardım edin kızlar ya...
canım gelinliği annem dikmedi dantelini ve kumaşını getirtme aşamasında ve dikim aşamasında hep gidip geldi.ayrıca arkadaşım şehir dışında annem gidip gelemez yanına.7 saatlik mesafedeÖzel dikim diye istemistir bence madem oyle annenizi kirmayn derim.Annenizden rica etseniz ona bi gelinlik dikimi icin yardm etse olmaz mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?