Kizlar akrep kocasi olanlar

Akrepler meşhur yahu bilmiyor musunuz :KK70: oğlaklar gibi evine işine sadık, aile babası sıkıcı adamları kim ne yapsın 🥴
Sıkıcı demeseydin iyiydi :KK70:

Aile babası olma durumunu biraz abartıyor olabilirler ama candır onlar, bir haftadır yok kocam arkasından atıp tutamam, yüreğim el vermez :KK70:

Sıkıcı demeseydin iyiydi :KK70:

Aile babası olma durumunu biraz abartıyor olabilirler ama candır onlar, bir haftadır yok kocam arkasından atıp tutamam, yüreğim el vermez :KK70:

Sıkıcı benim düşüncem değil valla, bazı adrenalin bağımlısı arkadaşlar sıkıcı diyor oğlak eşlerine ama bence muhteşem. İstikrar, istikrar, istikrar ❤️

Akreple evli olmak için adrenalin bağımlısı olmak lazım ki ben bir Oğlak olarak asla değilim. Adam kızgın kumlardan serin sulara, serin sulardan kızgın kumlara sürükleyip duruyor. 🥴

Evlenme suresi burçla alakali mi bilemedim ama burçtan once hisler ve şartlarin musaitliği daha önemli. 🙄 Ben koç, eşim kova yaz basinda tanisip yaz sonunda evliydik ama sartlar el vermese evlenemezdik.

Ay tövbe est😂

O zaman baska seyler de sorabilir miyiz 😂😂
Tabi tabi sorun bana, kullanın böyle verimli bir kaynağı, 12 burç var yani altı üstü, insanları anlamak bu kadar zor olmamalı 😆 Serdar Ortaç diliyle anlatmak gerekirse; topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki yani 😏

Sıkıcı benim düşüncem değil valla, bazı adrenalin bağımlısı arkadaşlar sıkıcı diyor oğlak eşlerine ama bence muhteşem. İstikrar, istikrar, istikrar ❤

Akreple evli olmak için adrenalin bağımlısı olmak lazım ki ben bir Oğlak olarak asla değilim. Adam kızgın kumlardan serin sulara, serin sulardan kızgın kumlara sürükleyip duruyor. 🥴
Biz ikimizde kızgın kumlardan serin sularaydık, sonra boguldu 😂😂😂

Tabi tabi sorun bana, kullanın böyle verimli bir kaynağı, 12 burç var yani altı üstü, insanları anlamak bu kadar zor olmamalı 😆 Serdar Ortaç diliyle anlatmak gerekirse; topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki yani 😏

Peki o zaman sorum

Aslan damadin akrep anasi varsa, babasi da kocsa , abileri de terazi ve baliksa o evlilik kac yil surer:KK53:

Back
X