- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.895
- 208
- Konu Sahibi Princesssd
Acaba oglak'ın kadını ve erkegi huy olarak aynımı yoksa farklı mı oluyor ?![]()
Benziyor sanırım ama tabii bilirkişi değilim, yorum yapamayacağım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba oglak'ın kadını ve erkegi huy olarak aynımı yoksa farklı mı oluyor ?![]()
GelListeye beni de ekleyin![]()
Oğlaklar candır. Üzmeyin onları sadece sevdiklerini fazla düşünürKendimden biliyorum ben de oğlağım![]()
Valla benim ki sürdü:) adam boşanmadı bi türlü.evden gönderemedim. İyi ki de gitmemiş. Bizimkisi ilgisizlikten boşanma olucaktı ama düzeldikBosanırken 8sene surmuyor endişelenme![]()
Oğlaklar candır. Üzmeyin onları sadece sevdiklerini fazla düşünür☺
En bayıldım burc koçOğlaklar candır. Üzmeyin onları sadece sevdiklerini fazla düşünür☺
Kaynak vermiyim şimdi ayıp olur, bilgilerim tamamen o bölgeden geliyorAslanlar icin verdiginiz bilgi dogru medyum musunuz acaba![]()
Kaynak vermiyim şimdi ayıp olur, bilgilerim tamamen o bölgeden geliyor![]()
Sıkıcı demeseydin iyiydiAkrepler meşhur yahu bilmiyor musunuzoğlaklar gibi evine işine sadık, aile babası sıkıcı adamları kim ne yapsın
![]()
Sıkıcı demeseydin iyiydi
Aile babası olma durumunu biraz abartıyor olabilirler ama candır onlar, bir haftadır yok kocam arkasından atıp tutamam, yüreğim el vermez![]()
Tabi tabi sorun bana, kullanın böyle verimli bir kaynağı, 12 burç var yani altı üstü, insanları anlamak bu kadar zor olmamalıAy tövbe est
O zaman baska seyler de sorabilir miyiz![]()
Biz ikimizde kızgın kumlardan serin sularaydık, sonra bogulduSıkıcı benim düşüncem değil valla, bazı adrenalin bağımlısı arkadaşlar sıkıcı diyor oğlak eşlerine ama bence muhteşem. İstikrar, istikrar, istikrar ❤
Akreple evli olmak için adrenalin bağımlısı olmak lazım ki ben bir Oğlak olarak asla değilim. Adam kızgın kumlardan serin sulara, serin sulardan kızgın kumlara sürükleyip duruyor.![]()
Aa bizde öyleyiz ve her konuda cok iyi anlasirizBen akrep'im kocam oglak 1 bucuk sene sevgili kaldik hemen evlendik![]()
Biz ikimizde kızgın kumlardan serin sularaydık, sonra boguldu![]()
Tabi tabi sorun bana, kullanın böyle verimli bir kaynağı, 12 burç var yani altı üstü, insanları anlamak bu kadar zor olmamalıSerdar Ortaç diliyle anlatmak gerekirse; topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki yani
![]()
Ayyy benim adımda duyguuuAa bizde öyleyiz ve her konuda cok iyi anlasiriz![]()