Kizlar akrep kocasi olanlar

Tabi tabi sorun bana, kullanın böyle verimli bir kaynağı, 12 burç var yani altı üstü, insanları anlamak bu kadar zor olmamalı 😆 Serdar Ortaç diliyle anlatmak gerekirse; topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki yani 😏
Yengeç kadini yengeç erkegine yorumunuz nedir 😁

Aslanlar icin verdiginiz bilgi dogru medyum musunuz acaba😂
Hemen yetiştim aslan burcu süresi için. İlişkinin başlamasını takip eden 4-5 ay içinde evlenme teklif etmeye başlıyor. Karşısında ikizler varsa 5 sene boyunca teklif etmeye devam ediyor anca kabul ettiriyor. 😂

Hemen yetiştim aslan burcu süresi için. İlişkinin başlamasını takip eden 4-5 ay içinde evlenme teklif etmeye başlıyor. Karşısında ikizler varsa 5 sene boyunca teklif etmeye devam ediyor anca kabul ettiriyor. 😂

Bu aslan burcalarinin hemen evlilik teklif etme gibi bi huylarimi var ya benimki de boyle gecende de bi konuda yaziyordu😂😂

Bunlarinda adi cikacak ha akreplerden sonra evlilik meraklisi diye😂😂

Bu aslan burcalarinin hemen evlilik teklif etme gibi bi huylarimi var ya benimki de boyle gecende de bi konuda yaziyordu😂😂

Bunlarinda adi cikacak ha akreplerden sonra😂😂

Sanırım aha bu olur lan deyince beklemek istemiyorlar. Yoksa benim bey 37 yaşa kadar bekar kalmış adam yani, çok evlilik meraklısı değil. Hayır asıl ben nasıl bi taklaya geldim de he dedim onu anlamıyorum😂😂😂

Yengeç kadini yengeç erkegine yorumunuz nedir 😁
Engin bilgi denizimle cevap veriyorum ki, en ideal birliktelik yengece-yengeçtir bence. Mütereddit ruhları birbirlerinde sükun bulurken diğer insanları da kendi pek aşırı hassasiyetlerinden korumuş olurlar 😬 siz yine de kaynağımın neresi olduğunu unutmadan değerlendirin bu yorumumu 😂

Engin bilgi denizimle cevap veriyorum ki, en ideal birliktelik yengece-yengeçtir bence. Mütereddit ruhları birbirlerinde sükun bulurken diğer insanları da kendi pek aşırı hassasiyetlerinden korumuş olurlar 😬 siz yine de kaynağımın neresi olduğunu unutmadan değerlendirin bu yorumumu 😂
Kocla ılgılı ne dedin nası kacırdım orayı ben 😥

Vallahi bende şaşırdım kocla ilgili soylediginiz de doğru 😁 esim koc ordan biliyorum😁
Ya hu ben bayağ bayağ bilirkişiymişim de haberim yokmuş 😂 “burçların efendisi” ismiyle bir kitap yazmak farz oldu bana artık, haftasına bestseller a girmezse kaynağıma baka baka giderim 😬

Back
X