- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Princesssd
Orayı yıkarlar. Kaos cikar.Peki o zaman sorum
Aslan damadin akrep anasi varsa, babasi da kocsa , abileri de terazi ve baliksa o evlilik kac yil surer![]()
Kac ordan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orayı yıkarlar. Kaos cikar.Peki o zaman sorum
Aslan damadin akrep anasi varsa, babasi da kocsa , abileri de terazi ve baliksa o evlilik kac yil surer![]()
Yengeç kadini yengeç erkegine yorumunuz nedirTabi tabi sorun bana, kullanın böyle verimli bir kaynağı, 12 burç var yani altı üstü, insanları anlamak bu kadar zor olmamalıSerdar Ortaç diliyle anlatmak gerekirse; topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki yani
![]()
Orayı yıkarlar. Kaos cikar.
Kac ordan![]()
Tanrılar kurban isterse ilk vereceklerı kisi sensinAy gercekten mii tanrilar korusun benii![]()
Haykırdım ya cocugu uyandırıcam simdiPeki o zaman sorum
Tanrılar kurban isterse ilk vereceklerı kisi sensin![]()
Hemen yetiştim aslan burcu süresi için. İlişkinin başlamasını takip eden 4-5 ay içinde evlenme teklif etmeye başlıyor. Karşısında ikizler varsa 5 sene boyunca teklif etmeye devam ediyor anca kabul ettiriyor.Aslanlar icin verdiginiz bilgi dogru medyum musunuz acaba![]()
Hemen yetiştim aslan burcu süresi için. İlişkinin başlamasını takip eden 4-5 ay içinde evlenme teklif etmeye başlıyor. Karşısında ikizler varsa 5 sene boyunca teklif etmeye devam ediyor anca kabul ettiriyor.![]()
Bu aslan burcalarinin hemen evlilik teklif etme gibi bi huylarimi var ya benimki de boyle gecende de bi konuda yaziyordu
Bunlarinda adi cikacak ha akreplerden sonra![]()
Sorun bendeymiş galiba biz 4 sene sevgiliydik. Koçlar geç evleniyo hanımlar tikkat
Engin bilgi denizimle cevap veriyorum ki, en ideal birliktelik yengece-yengeçtir bence. Mütereddit ruhları birbirlerinde sükun bulurken diğer insanları da kendi pek aşırı hassasiyetlerinden korumuş olurlarYengeç kadini yengeç erkegine yorumunuz nedir![]()
Vallahi bende şaşırdım kocla ilgili soylediginiz de doğruKaynak vermiyim şimdi ayıp olur, bilgilerim tamamen o bölgeden geliyor![]()
Kocla ılgılı ne dedin nası kacırdım orayı benEngin bilgi denizimle cevap veriyorum ki, en ideal birliktelik yengece-yengeçtir bence. Mütereddit ruhları birbirlerinde sükun bulurken diğer insanları da kendi pek aşırı hassasiyetlerinden korumuş olurlarsiz yine de kaynağımın neresi olduğunu unutmadan değerlendirin bu yorumumu
![]()
Vallahi bende şaşırdım kocla ilgili soylediginiz de doğruesim koc ordan biliyorum
![]()
Ya hu ben bayağ bayağ bilirkişiymişim de haberim yokmuşVallahi bende şaşırdım kocla ilgili soylediginiz de doğruesim koc ordan biliyorum
![]()
Esim koc ben aslan tanıstık 6.ayimizda evliydikErkekleri öyle demekki, ben de koç burcuyum ve benden hizlisini gormedim daha![]()