Kızlar aktif olan bi baksın hamile miyim

Benim çıkmadı daha sağlık ocağında verdim pazartesi çıkacakmış bilseydim başka yerde verirdim valla
Canım büyük ihtimale var benim ilk gebeliğimde düşük oldu ama bu şekilde öğrendim normalde 3 kere kan verdim 2.30 başı 0 la başlayan kan değerleri çıktı hamile kalınca da 4.00çıktı herkes yok dedi 1 hafta sonra 430 oldu inşallah şeninde öyledir güzel haberlerini bekliyorum hamileysen banada dua et

Ayy inşallah canım benim etmem mi ederim tabi

Hamilesiniz ama 2 gunde 1 bakin cok basinda yakalamissiniz. 2 gunde 1 bakin ki sagliklimi degilmi anlarsiniz kimyasal vs durumlari icin.. hayirli olsn

Hamilesiniz ama 2 gunde 1 bakin cok basinda yakalamissiniz. 2 gunde 1 bakin ki sagliklimi degilmi anlarsiniz kimyasal vs durumlari icin.. hayirli ola
Çok teşekkür ederim ay içim nasıl rahatladı ama yani nasıl yeni yakalamış oluyorum o da kafamı karıştırıyor eşimle en son 27 ocakta birlikte olduk bidaha olmadık varsa değer bu kadar düşük mü çıkar yoksa normal mi şuan çıkar değer bilmiyorum

Bak benim nasıldı ben yeni evlendim 1inde adet oldum 17 gün sonra düğünüm oldu ilk gün hamile kalmışım haberim yok sonra adetim geçti kan verdim çok düşük çıktı yani normal evli olanlar adetten sonra ilişki yaşadıkları için adetin 1 gün bile geçse 4 haftalık 430 larda çıkıyor ama bizim geç döllenme yumurtlamadan sonra hamilelik gibi adete az kalınca olduğu için bu şekilde çıkıyor içiniz rahat olsun çok dikkat etmeniz lazım

Evet bende o konuda çok takılmıştım ama içimi rahatlattınız var olduğunu bilmek Çok iyi geldi bana erken öğrenmemin sebebi de 2 haftatır hastayım antibiyotik kullanıyorum iğne vuruluyordum dedim test yapıp bakalım en azından bilinçli oluruz testte silik çizgiyi görünce gittim kan verdim sonuçlarını gördünüz 4 yıldır istiyordum 2 defa da negatif aşılama oldum tedaviyide bırakmıştık yaşımız genç ama üzerimize çocuk olmuyor damgası yapıştı artık istemiyoruz demeye başlamıştık olmuyor diyemiyorduk ama hala sevinemiyorum bizim olmaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…