Kızlar aktif olan bi baksın hamile miyim

Bende pazartesi yi bile umutsuz bekliyorum
Ama canım bi oynama var ama neden bende oda yoktu tedaviyi bıraktım negatiflerden sonra kendim evde denemeye başladım işte hala imkansız geliyor yoktur diyorum artmada kesin birşey olur diyorum okadar alıştık ki negatife maalesef

8değil 10olsaydı iş bitmişti ama ALLAH ne derse o olur

Geç döllenme olabilir örnekleri var sizin gbi olan formlarda benim basima gelmedi 2 cocugum var birde kimyasal gebelik gecirmistm onda deger saglikli artmadi regl gunu adet olmstm kan vermesem anlamazdim yani. Bnm regl günü kan verdigimde 240 mı neydi kızımda reglden 1 hafta once ogrenmeme ragmn kan vermedim evde testle takip etmistim kendim koyulasiyordu hergun .. kimyasal olanda regl oncesi 8 . 14 . 22 seklinde ilerleyip dusuk olmustu hemen genelde deger 200 leri falan bulamiyor kimyasalda

Çeken bilir seni çok iyi anlıyorum 20 yaşındayım 1 yıl 2 aydır evliyim ve benden sonra evlenip çocuğu olanlarla sürekli kıyaslamaktan yaşlandım bile diye bilirim

Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…