Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum çok üzgünüm ama ben göremedimYok deyin hemen![]()
Daha varmış sen bide bata yakin zamanda yap. insallah en kısa zamanda hamile kalirsin ♡14 eylul kuzum
Kuzum uzme kendini. Her şeyin bir zamanı var ♡ inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder ♡Yani yok yok yok yok nedense sürekli baktığımdan olsa gerek cok silik bisey gordum sandim T cizgisinin altinda heves ettim sonra vazgectim![]()
Insallah kuzum ilgilendigin için baktığın için teşekkür ederimKuzum uzme kendini. Her şeyin bir zamanı var ♡ inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder ♡
Olabilir kuzum ama sen sinir stres yapma ♡Haklisin galiba duramiyorum ki olsaydi çıkardı ama canim sanki bazi ark.okuyordum burda bata 4 gun kala 5 gun kala silik cizgiyi görüyor lardi
Rica ederim ♡Insallah kuzum ilgilendigin için baktığın için teşekkür ederim![]()
Elde olsa keşkeOlabilir kuzum ama sen sinir stres yapma ♡
Kuzum fotoğrafta gözükmüyor olabilir . Ben görememiş olabilirim :) inşallah başka biri görür ♡Elde olsa keşkeiyice baktin demi kuzum gördüğün kadarıyla kesin yok bi daha bak nolurrrr
![]()
Yok yok o zaman yokturKuzum fotoğrafta gözükmüyor olabilir . Ben görememiş olabilirim :) inşallah başka biri görür ♡
Inşallah kuzum ♡Yok yok o zaman yokturkimse goremez bakalim gorup yorum yapan kızlar olacak mi onlarin da yorumlarına bakarim insallah fikrini söyleyen olur
![]()
Sagol kuzumm benim cok teşekkür ederim cok sagol muckkkkkEki Görüntüle 2042739
Bebişim şu an gözükmüyor ama daha 4 günün var birkaç gün daha bekle bakalım M melegim44