ameliyat olalı 1 ay oldu delpcimm daha yeni geçti diyebilirm burnumun ucu falan hala şiş tabifisfisfis
merhaba, ben 8 ay önce almanyada ameliyat oldum, öyle kemerli bir burnum yoktu , saglik nedeniyle ameliyat olmustum, doktor, bir ameliyatla birlikte hafif burun sirtini da törpülüym dedi bende olur dedim;D demez olaydim, cünkü alci cikar cikmaz kemiksiz burnumun sirtinda kemik olusmustu , sisliktir dedi oyalayip durdu, sisliklerim tabi hep indi ama sonuc cok kötü, cünkü o kemik aynen öyle duruyor hem sirtinda hemde , burnumun sol tarafinda kemik olustu... sonuc olarak , 2 ay sonra dr emre ilhan yapacak revizyon ameliyatimi.. Insallah senin burnundaki sisliktir , ama genel olarak aslinda alci ciktiktan sonra burnun az cok sekli belli oluyor
Arkadaslar oncelikle panik yapmayin n'olur.. Desem de zor tabii :))) Benim bir arkadasim oldu Serdar Erener doktorun adi, yani kucuk bir servet odedigini biliyorum.. Alcilari acildi kisa bir sure gecti sislik falan hic yok morluk da keza oyle, ama yandan bi baktim kizda bir kemer ve bariz yani.. Ben guzel olmus falan dedim o da ''burada bir cikinti var ama gececek'' dedi ama bizde olsa kafayi yeriz kiz gayet sogukkanliydi.. Sonra aradan 10-15 gun falan gecti saniyorum, bi geldi o kemerden eser yok sasirip kaldim.. Acele etmeyin pozitif dusunun olumlu gelissin hersey, cunku beklemekten baska yapabilecegimiz birsey yok.
offfff ağlicamm(
belki seninkisi gercekten sisiliktir.. biraz sabret , ben moralini bozmak istememistim, sadece yasadiklarimi yazdim..insallah sisliklerin indikten sonra istedign burnuna kavusmus olursun
evet burun ucu en zor iyileşen onu takmıyorum ama bu eğrilik çk bozuyor moralimi
peki bişey daha sorucam böyle dokunduğunda şişlik olduğunu hissedio muydun yoksa kemik gibi miydi?
ben de kemik sandım en başta çünkü baya bi sertti yandan bakınca çok kötü duruyodu ama geçti canım umarım seninkinde de bi sorun olmaz ama telaş etme bencede hemen yerimseniben
ben de kemik sandım en başta çünkü baya bi sertti yandan bakınca çok kötü duruyodu ama geçti canım umarım seninkinde de bi sorun olmaz ama telaş etme bencede hemen yerimseniben
cnm çok sewindim darısı delp ile benim başıma =)
amiiinn canımm:)şişlikler yetmezmiş gibi bide aman çarpmasınlar diye şekilden şekile giriyoruz 2 kere ufaktan ufaktan darbeler alan biri olarakkaydirigubbakcemile3
of sorma ya bugün komşu teyzenin kolundan zor sıyırdım walla =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?