Kızlar Allah aşkına yardım edin.

yazdan

zehra'm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
290
0
96
İstanbul
slm arkadaşlar.ben görümcemlerden çektiğimi bi başlık altında açmıştım hatırlayan hatırlar zaten.hani bu bana birsürü hakaret edenler.neyse şimdi küçük kaynım bayramdan sonraki hafta askere gidecek.ve benim 25 ve 23 yaşındaki iki görümcemler varoş i semtte yanlız kalacaklar.anne baba sizlere ömür.biz bunları bazı sebeplerden ötürü yanımıza almak istedik askerden gelene kadar.ilk önce olur dediler ve sonra kavga çıkardılar.oda yetmemiş gibi kaynımı benim üstüme saldılar ve en ağırı ben elalllemin adamlarıyla fingirdeşiomuşum dedirttiler.neden mi çünkü kaynımın hiçbişeyden haberi yok küçük görümcem geçen gün bize geldiğinde abi ablası için bu kız sevgililerini bzm eve getirip duruyo midem bulanıyo artık dedi hasta oldum dedi.bunlar ne anlatmışlar kaynıma bilmiorum sırf evlerinde yanlız kalsınlar die bçle rezillik yaptılar.aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.resmen sinir krzii geçiriyom.eşimde demez mi seni 1.5 sene annenlere bırakıcam ben kızların başımna gidicem.bu gece annemlerle konuştuk.babam çok kızdı.böle evlilikten hayır olmaz dedi.ya tamamen boşanın yada kızımız burda deil senin yanında kalacak dedi.annem ağlamaya başladı ve ben felç..........eşim kafayı yemek üzere,benim onlardan sonra panik atağım başladı ve böle zamanlarda çook fena oluyom.kavga gürültüye gelemiom.ve o kadar bunaldım ki artık herşeyi bırakıp kaçasım var onlar yüzünden.insanlardan nefret etmeye başladım.napmalıyımm.allah razı olsun:teselli::teselli:

Öyle işmi olur
Ne yani sizi ailenize bırakacak,kardeşlerinin başınamı gidecek
Böyle saçma birşey duymadım ben açıkcası.
Artı kardeşleri ağızlarından çıkanı duymayan cinsten galiba.
Söylencek lafmı konuştukları,şaşırdım okudukça
Allah iyilerle karşılaştırsın diye boşuna dememişler.
Aİleniz bu konuda sonuna kadar haklı,sizde onlarla birlikte hareket edin.
Madem o sizi kardeşleri için gözden çıkarabiliyor,sizde ailenizin sözünden çıkmayın derim.
Bol şans

Arkadaşım sen niye öyle insanları evine almayı planlıyorsun ki

Zaten sorunlu insanlar başına dertten başka birşey değil bırak ne halleri varsa görsünler.Eşinin yaptığıda iş değil .Bence oturup bu konuyu detaylı olarak eşinle konuş bu ne biçim bir seçim böyle

Son düzenleme:
aaaa bu ne biçim bi iştir anlamadımki.ben evli değilim belki sizin kadar iyi düşünemem ama ortada apaçık belli olan bir nokta var:sizi ailesine değişiyor.ürettiği fikir cok saçma.bence git ailenin yanına.bak iyide değilmişsin kendini daha fazla yıpratma...

Hatirliyorum konunu....o zamanda yazmistim...

O iki aff edersiniz essek kadar kiz nicin yanliz baslarina hayata tutunamiyorlar anlamis degilim!! Iki baci versinler el ele calissinlar gecinsiler erkek kardesleri gelene kadar, ne var bunda? Cokmu zor? Onlardan kücük cocuk yasta sayilan kizlar gencler tek basina hayat mücadelesi verebiliyorda onlar niye veremiyor?

Esinde bir acayip arkadasim....böyle birsey olurmu? Nasil seni 1,5 sene baba evine yollayacak...kafayimi yedi bu?akannehir

Böyle bir teklifi bana söyleyecek olsa esim...tamam 1,5 sene degil ömür boyu bacilarinla mutluluklar dilerim derdim....Koy tavrini güzelim...bu isin sonu iyi degil...:1no2:

yok artık bunuda duydum yaaa
koca diye başında tuttuğun adamı dövesim geldi kötükedihüsokötükedihüso
Bak terbiyemi bozdum kabalaşıyorum:kedi:

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla görümceler biraz sorunlu,siz neden onları yanınıza almak istiyorsunuz ki
bırakın kendi başlarının çaresine baksınlar.tabii ki abiniz sürekli ilgilensin ama ayrı evde oturabilirler
yapacakları varsa sizin yanınınzda da yapabilirler ve üstelik sizi bu işe alet edebilirler.
benim anlayamadığım konu kocanızın tavrı,neden sizi annenize bırakmak istiyor.görümceler başka bir şehirde mi?.kesin tavrınızı koyun teklifini kabul etmeyin

anladığım kadarıyla görümceler biraz sorunlu,siz neden onları yanınıza almak istiyorsunuz ki
bırakın kendi başlarının çaresine baksınlar.tabii ki abiniz sürekli ilgilensin ama ayrı evde oturabilirler
yapacakları varsa sizin yanınınzda da yapabilirler ve üstelik sizi bu işe alet edebilirler.
benim anlayamadığım konu kocanızın tavrı,neden sizi annenize bırakmak istiyor.görümceler başka bir şehirde mi?.kesin tavrınızı koyun teklifini kabul etmeyin
HAYIR CANIM SADECE ARABAYLA 15 DK ARAMIZ VAR.SORUN ZATEN BU TARAFLARA GELMEK ıSTTEMEYıŞLERı.ONLARA O KADAR NEFRET DOLUYUM Kı ŞEYTAN DıOO AL BENZıNı YAK CAYIR CAYIR SONRADA GıT PAŞA PAŞA YAT.ÖLR CıNNET ALEMNDEYıM YANı.EŞıME Bı YANDAN ŞÖLE HAK VERıORUM.HıÇBıR AKRABALARI O KIZLARLA KONUŞMUYOO VE ıSTEMıOLAR.BEN ıNCE DÜŞÜNEN Bı ıNSANIM VE YA BENıM BAŞIMDA OLSAYDI DıORUM BÖLE KARDEŞLER VE BEŞ KAT DAHADA ÜZÜLÜORUM.SADECE Bı FıKıR SUNDU EŞıM.ODA NAPÇANI BıLMıOO.YANLIZ BIRAKIRSAM ÖMÜR BOYU SıLMEM LAZIM DıO.ÇÜNKÜ SAĞLAM PABUÇ DEıLLER.AYNI EVDEDE OTURMAMIZ ıMKANSIZ.ÇÜNKÜ YOK YAA BU KADARDA DEıLL(

GÜlsÜm Çok haklısın ama dedıĞım gıbı bı fıkır oda Çook bunalımda.Çocuk erıdı resmen 2 hafta ıÇınde.anlatamıycam Çok farklı Şeyler var ama sız anlıyosunuzdur.

Ne kadar güzel söylemişsiniz!Kesinlikle katılıyorum koymalısınız tavrınızı... lmaz:

ben artık insanlara bir anlam veremiyorum
bu nasıl bir çirkefliktir nasıl bir iftiradır ayıptır ya
bir insanın günahın almak çok büyük yanlış
Allah yardımcın olsun canım ama bu evliliği nasıl yürütücen bundan sonra
sana sabır diliyorum

kocanızı bi kaşık suda boğabilirmiyimmm

olurmu böle şey arkadaşımmakannehir sizin hakkınızda okadar laf eden kardeşlerine 2 çift laf edeciğne, bide onlar için sizi annenizin ewinemi yollıycak 1.5seneliğine:umursamaz:

olmaz böle bişeee yaalmaz:

koca koca kızlar her haltı yiolarda başlarının çaresinemi bakamıcaklarkötükedihüso

ayyyy bi sakinleşim gene yazcamakannehir

GÜlsÜm Çok haklısın ama dedİĞİm gİbİ bİ fİkİr oda Çook bunalımda.Çocuk erİdİ resmen 2 hafta İÇİnde.anlatamıycam Çok farklı Şeyler var ama sİz anlıyosunuzdur.

Tatlim bütün is esinde bitiyor....Tabikide bir Abi olarak kardeslerini atmasini silmesini kimse isteyemez ondan...iyide olsa kötüde kardes bunlar ve anneleri babalari yok.....

Lakin evliligini böyle tehlikeye atmasi cok sacma....

Aslinda hicte böyle abartilacak büyütülecek bir konu yok ortada...

Iki baci kalsinlar evlerinde...esin arada bir gidip baksin hal hatir sorsun..bir eksikleri varmi diye yoklasin yeter...

Cocuk degillerki 23-25 yaslarinda kocaman kizlar...

Yine söylüyorum al esini karsina adam akilli konus arkadasim....herkes evinde yerinde kalsin mutlu olsun...arada bir gider hal hatir sorariz olur biter de...

Sevgilileri yokmu bunlarin? Yaslari uygun...aslinda en güzeli biran evvel evlendirmek bence.

GULSUM SULTANA KATILIYORUM BIR AN ONCE EVLENSINLER......ay bu gorumceler varya insanin hayatini karartiyorlar...bitanede bende vardi neyseki yurtdisinda yasiyorumda kurtuldum....

gülsüm hatun haklı cnmm.. kocana çok iş düşüor.. ne olursa olsun kendi ewliliğni sarsıcak şeyler yapmamalı...

peki eşinle diyaloğun ne cnm şuanda?? yani sana atılan iftiraları biliomu ne dio?? ailenin dediklerine karşılık ne yaptı??

eşim bunların hepsini bilior ve araddı ama aramaz olaydı hiç eşime laf söleetmeden dırdırdır beynini yediler ve gereksiz saçma sapan konuştular tak diede tlfnu yüzüne kapattılar.acemi hırsız ev sahibini şaşırttı.eşimle dioloğuma gelince bu konulara hiç karışmak istemiorum çünkü allahtan korkarım.nasıl istiosa öle yapsın.ama tavrımı koydum ve eşimde napçanı bilemioo.kal geldi adama resmen dalıcam yani o olcak kendine gelsin diee valla..

Ben daha önceki konunda da yazmıştım iki kardeş otursunlar beraber, ağbileride sık sık gidip ilgilensin ya değilse korkulur senin görümcelerden

kocanı iki görümce bir kayın bir güzel doldurmuşlar. o gazla saçmasapan bir karar almış ama o kararın doğru olmadığının ve bilinçli şekilde vermediğinin farkında.

tüm ailenin yükünü sırtlanmış,görümcenler de anladığım kadarı ile senin mutluluğunu çekemiyor.seni aileden saymıyorlar,ne kadar kötü davranıp aranızı bozsalar o kadar rahatlıyorlar.

o 2 görümce de birbirlerini dolduruyor.maddi sıkıntıları var ise,kocanın sana bakmak yerine kendilerine kendilerine bakmak zorunda olduğunu düşünüp suyu bulandırıyorlar.

işin zor.kocanın da işi zor.ya en kısa zamanda evlenecekler ya da ikisi de bir işe girip seninle uğraşmaya vakit bulamayacakları bir ortama girecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…