Kızlar Allah aşkına yardım edin.

tatlim cok sacma konusuyor esin , onuda anlamaya calisiyorum kardesleri senle anlasamiyor sen onlarla anlasamiyorsun ve ayni evde yasamak buyuk sorun,,, birde kiz cocuklari oldugu icin yaliniz birakmak istemiyor ama suda varr onlar degil sen onun esisin onlara ne kadar sorumlulugu varsa sana dahada fazla var!! , ben derimki sen babayin dediginden cikma!!, esinede bu yonde taviz verme! , ayni evde yasayamiya bilirsiniz ama yakininizda bir ev tutula bilir belki ve calisiyorlarmi calismiyorlarmi bilmiyorum ama bir is bulup calismaya baslamalari kiralarini odemeleri lazim,,, hadi esyin dedigi gibi 1.5 sene babayn evine gitdin sonra kaynin geldi o da evlendi karisi bu kizlari istemedi ne olacak kizlar evlenene kadar sen babayin evindemi yasayacaksi? cocugun varmi? varsa cocugu kardeslerinden degersizmi? cok sacma bana gore...

yok artık daha neler
valla ben görümcelerden önce kocanıza kızdım
hadi bunlar evlenemedi kaynınız evlendi ve uzağa gitti o zaman ne olacak heralde kocanız hepten boşanıp onlardamı kalacak
kocaman kızlar kendilerine pek ala bakabilirler eşinizde abi olarak ilgilenir tamam
valla ben olsam bir daha böyle bir şeyi bir daha teklif etse anında gönderiridim gitsin çok istiyorsa onlarla yaşasın

onlar yüzünden olmuyo çocuğum 4 seneden beri sıkıntı üzüntü gözyaşı olursa ne hormon ne beden ne ruh kalır insanda.kullandığım sinir hapların zamanında haddi hesabı yok.ama aklın yolu bir haklısınız.ben nasıl çalışıorum ne mecburiyetim var ki bnm.sıcak yatağımı bırakıom 7de yollara düşüom,eve geliom ev işi koca derdi bunların derdi.bende insanım hepiniz haklısınız.ya adam gibi dursunlar insanca yaşamayı öğrensinler yada ben kocamın hayatından ömür boyu çıkayımseçim artık eşimin.4 seneden beri çoooooooooooooooook yoruldum.insanlardan nefret eder old

Son düzenleyen: Moderatör:
yok aman saygı duyalım bilmemne pardon ama ne saygısı yaa,ne ürettiler ki şimdiye kadar çalıştılar mı,bi işin ucundan mı tuttular yada bi çocuk mu yetiştirdiler yada bi insana allah rızası için yardım ettiler ne yaptılar yok saygı maygı kmseye bundan sonra bardağı taşıran son damla oldu.

ilk renge aldigim yerdeki denileni duyunca esin, hic birsey demedi mi arkadasim ???

ikinci maviye aldigim yerde ise ,yanlis anlamadiysam ,sen mi ablanin sevgililerini eve getiriyormussun ? yoksa görümcen öteki görümceni mi sikayet ediyor

valla birde su cümleleri okunakli kurabilsek !

Son düzenleme:
canım sen emin ol eşin kardeşlerine dese ki işte ben eşimi göndericem babasına sizinle kalıcam falan o kızlar kul köle olup vazgeçirirler eşini seni bırakmaması için oooh bulmuşlar tek başlarına koca evi istekleriyle istediklerini yapıyolardır töbe töbe tam dayaklıklarmış yani olan sana oluyor sende anlat eşine böyle böyleymiş diye kötü biliyorlar seni nasılsa gerçekten kötü ol bakalım el mi yaman görsünler

Kocaman insanlar pekala evde yalnız kalabilirler. Çalışıp iş bulup baksınlar başlarının çarelerine. bakmıyorlarsada kocaman kızların namusunun peşinden koşacak değilsiniz ya.Onları nassıl rahat yetiştirmişler öyle. Böyle yetiştirenlerde de suç yok mu. Bi ekmek bile alamaz bunlar kendilerine.Bence evlerinde otursunlar ne iş yersede yesinler ya ne terbiyesizlik bu ya. eşin 15 dk lık yermiş akşamlar gidip kontrol edemiyor mu, ya da çağırırsınız yemeğe akşamları vss.. Seni nasıl bırakır ailene de gider onların başına.böyle iş mi olurmuş.Ne saçma bir fikirmiş o öyle. of bilmiyorum yaa

herkes benim yazdıklarımı sanırım yanlış anladı ben diorum ki eşim zaten benim yanımda,beni desteklior sadece o zman öle bi fikir ortaya çıkmıştı saçmalık ama herkes bazen böle şeyler düşünebilir.ben daha başka nasıl çözüm yolu bulabiliriz diee yazdım.sonuçta allahtan korkarım ve düşenede en vurarmam eşimdende vazgeçemem aynı zamanda aynı çatıda olamayız görümcemlerle....

yazdan'ın msjı: eşimde demez mi seni 1.5 sene annenlere bırakıcam ben kızların başımna gidicem.bu gece annemlerle konuştuk.babam çok kızdı.böle evlilikten hayır olmaz dedi.ya tamamen boşanın yada kızımız burda deil senin yanında kalacak dedi.annem ağlamaya başladı ve ben felç..........eşim kafayı yemek üzere,benim onlardan sonra panik atağım başladı ve böle zamanlarda çook fena oluyom.kavga gürültüye gelemiom.ve o kadar bunaldım ki artık herşeyi bırakıp kaçasım var onlar yüzünden.insanlardan nefret etmeye başladım.napmalıyımm.allah razı olsun

Sen böyle yazmışsın biz yanlış anlamadık sanırım kızlar. Eşin sana destek oluyor mu? o zaman problem yok. Sen, seni 1,5 sene bırakacagını söylemiştin.bizde,bende oyuzden bunları yazdık. Çözüm yolu belli zaten görümcenlerden uzak durmak. Sana neler yaptklarıını sen yazmışsın. Eşinin fikrinin de çok kötü oldugu fikrini ilettiğimizi sanıyorum. Daha aile içine giremiyorum ben kendi adıma.Burda eşini suçluyormuşuz da sen koruyormuş pozisyonuna geçmişsin. o yuzden ben kendi adıma üzüldüm. Benim başka çözüm önerim de yok. ıyi günler dilerim yazdan size.

Yazdan sizi anlamak için sözlük lazım

Neyse mutluluklar size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…