Kızlar allah rızası için bana yardım edin çok acı çekiyorum

merhaba cok gecmis olsun, bagırsaklara gastroenterolog mu bakıyordu, eger o bakıyorsa, maslak acıbademde bahattin cicek e gidebilirsiniz. cok cok memnun kaldım ben kendisinden.
Evet ben aslında kolonoskopi oldum ama bagırsak enfeksıyonum gecmedı cok tesekkur ederım gıdeyım o zaman 😭

Yardım edın nolur🙏🏻

Kızlar 2 senedir pelvik batma ve ağrı yaşıyorum canımdan can gidiyor dayanamıyorum bir enfeksiyon var bulunamıyor. Aynı zamanda bağırsak enfeksiyonuyla savaşıyorum. Bana istanbulda çok detaylı ilgilenen enfeksiyon hastalıkları ya da kadın dogum doktoru onerır mısınız? Oncelıgım arastırma hastanesı ama özelde olur
Endometriozis olabilir mi ? Regl donemi siddetli sancilariniz bagirsak problemleriniz oluyor mu. Kanamalarınız yogun mu belki derin endometriozis olabilir bagirsakta aklima bu geldi inşallah degildir tabi ama

Merhaba benimde sol alt karın kısmımda elle dokununca hafif bir acı oluyor ilaçlı tomografi istendi ama korkudan yapamadım damar yoluyla

Benim de pelvik (bel ve kasik) agrilarim var adet agrilarini taklit ediyor,once idrar enfeksiyonu cikti bu surecte mesane ve bobreklerime ultrason ve ilacli tomografiyle bakildi temiz cikti, smdi yumurtalik ve rahim temiz cikti ama rahim agzinda enfeksiyon var, agrilarim devam ettigi icin onu da netlestirmem lazm,o da sebep olarak cikmazsa nereye gidecegimi bilmiyorum.Bagirsak kaynakli mi gastroya da gitme planim vqr daha sonra.
Bende de rahim ağzı yarası var denildi yakıldı fakat 2 hafta olucak hala lekelenmeler var birde çok ağrım oluyor. Sizin geçtim sikintiniz

Benim cok ama cok nadiren sag kasigim bazen kisa sureli agriyor ama eski agrilar sukur kalmadi.Bol su ictim cunku idrar enfeksiyonu kaynakliymis acile gittigimdeki doktor soyledi.Idrar enfeksiyonu vajinal akintiyi da artirir orada rahim agzi tahrisi de yapar dedi.Hakikaten akintilarim da azaldi.

Bol su icmeye devam etmek lazim her halukarda ama ben hamilelikte tiksinti yasiyorum suyu bile vitamjn hapi icmek icin zorla kullaniyorum

Acıbadem altunizade hastanesinde taner usta yı tavsiye ederim. Pelvik ağrı konusunda Bi çok deneyimi olan Bi doktor. Daha önce devetteydi benim de sürekli Bi ağrım vardı ilişki sırasında. Hep rahim dediler yumurtalık dediler. Ama başka bişi çıktı onun sayesinde sorunun mesaneden kaynaklandığını anladık. Tavsiye ederim vi git fikir al.
Geçmiş olsun doktor değilim ama pelvik ağrı endometrosiz olduğu zamanda da olur. Ben endometrosiz hastasıyım 7 sene sonra tehşiş edildi🤦🏻‍♀️ Yani çikolata kisti bu yönde doktorunuz sizi bir muayene etsin teşhisi zordur.

Miyom orani diger hastaliklara gore daha fazla oldugu icin miyom cerrahisini daha sık yapiyor. Ama ozgecmis ve hasta yorumlarini inceleyip karar verebilirsiniz. Ben 9 hekim degistirdim, Gokhan hocanin hem iletisimi, sakinligi hem de guncel bilgileri ve tecrubeli olmasi sebebiyle onda karar kildim. Ben sizdeki sikayetleri yasamadim ama belirtileriniz derin endometriozis e benziyor, bu konuda da tecrubeli kendisi o yuzden size onermek istedim. Bir de taniniz DIE cikarsa, fulya acibademde yine bu konuda tecrubeli bir prof. var, hastalari ondan da cok memnun. Dilerim bir an once sagliginiza kavusursunuz🙏
Merhaba; aradan çok zaman geçmiş ama DIE hastaları için Fulya Acıbadem'de önerdiğiniz doktorun ismi nedir acaba? Teşekkür ederim şimdiden.

Back
X