Selam kızlar.
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Bir hafta önce soyunurken baldirimda morluk gördüm küçük bişeyde değildi bir yere mi vurdum acaba diye düşündüm ama yok. Elledim acıda yok. Bir kaç gün öncede elimin üstünde yuvarlak bir şekilde bir leke çıktı ama kahve rengi gibi ama buda acimiyor. Bu günde uyaninca kolumda morluk elledim acı yok
Kızlar siz söyleyın ne olabilir bu?
Doktora giderek,Demir ve b12 testlerini yaptırmanızda fayda var.Selam kızlar.
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Bir hafta önce soyunurken baldirimda morluk gördüm küçük bişeyde değildi bir yere mi vurdum acaba diye düşündüm ama yok. Elledim acıda yok. Bir kaç gün öncede elimin üstünde yuvarlak bir şekilde bir leke çıktı ama kahve rengi gibi ama buda acimiyor. Bu günde uyaninca kolumda morluk elledim acı yok
Kızlar siz söyleyın ne olabilir bu?
Canim benim demirim düşük aynı şekilde vitamin b 12 iğnesi yapıyorum ayda 2 kereDoktora giderek,Demir ve b12 testlerini yaptırmanızda fayda var.
Kansızlık ve b12 Morarma yapabilir,yinede doktora giderek değerlerine baktır.Canim benim demirim düşük aynı şekilde vitamin b 12 iğnesi yapıyorum ayda 2 kere
Kansızlıkta var
Oldum olası kendimi çok az zamanda enerjik hissediyorum. Hep uykusuz ve halsizim ve hep demir düşüklugune bağladımuyanirken halsiz uyaniyomusunuz?
sanki daha cok uykum var hissinde
Öyle yapım en iyisi ilk iş. Teşekkür ederim ilgilendiğin için.Kansızlık ve b12 Morarma yapabilir,yinede doktora giderek değerlerine baktır.
​Halsizlik falan b12 de yapar kansızlıkta yapar tiroitlerinize baktırmanızda fayda var uyku problemide varmış.Oldum olası kendimi çok az zamanda enerjik hissediyorum. Hep uykusuz ve halsizim ve hep demir düşüklugune bağladım
Canim benim demirim düşük aynı şekilde vitamin b 12 iğnesi yapıyorum ayda 2 kere
Kansızlıkta var
3 ay önce falan kan testi yaptım herşey normal dedi doktorum. Ama yarın yarım yamalak ingilizcemle ne kadar anlatabilirsem anlatmaya çalışacağım. Allah razı olsun senden.​Halsizlik falan b12 de yapar kansızlıkta yapar tiroitlerinize baktırmanızda fayda var uyku problemide varmış.
Öyle yapim canım anlatim bi şekilde derdimi.Onlardan ziyade kanama zamanı, pıhtılaşma zamanı, kanama faktörleri, protrombin zamanı gibi kan tetkiklerinin istenmesi gerekli gibi tarifinize göre, o yüzden bir hematolog görse sizin için daha iyi. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?