Kizlar alt karninizda hareketlilik?

Melike353535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
77
25
3
31
Iyi aksamlar hanimlar. Dün bi konu açmıştım hamile olabilir miyim diye. Baya ikna oldum onda sıkıntı yok. Teşekkür ederim yardimci olan ablalarima❤... Bu sabahta miratech erken gebelik testi yaptım baya negatif. Ama alt karnımda baya bariz hareketlilik hissediyorum. Bunu sebebi ne olabilir sizce bildiğiniz tekme gibi??

Guruldama tarzındaydı benim

12 haftalık gebeyim. Daha bir hareketi olmadı yavrumun. Gebelik testinde hala negatif gözüken bir mercimek tanesinden tekme hissetmen pek olası değil :)

12 haftalık gebeyim. Daha bir hareketi olmadı yavrumun. Gebelik testinde hala negatif gözüken bir mercimek tanesinden tekme hissetmen pek olası değil :)
Mercimek mi(( aman abla allah isteyen herkese versin ama bana degil... Mercimek bile olmasın şuan((

En son temmuzda ilişki yaşamışsınız, neden durmadan test yapıyorsunuz? Hamile olmanız imkansız, artık başka şeye mi odaklansanız acaba?

En son temmuzda ilişki yaşamışsınız, neden durmadan test yapıyorsunuz? Hamile olmanız imkansız, artık başka şeye mi odaklansanız acaba?
Bu yaşadığım stresi size anlatamam açıkçası.Eşim görevde en az 1 yıl daha yanımda olamayacak.. Anne olmayı çok istiyorum ama bu eşimde yanımdayken olmalı.. Eşiniz yanında olmadan hamileligi geçirmek hatta doğuma girmek sizce de zor değil mi.. Ben bundan baya korkuyorum evet biraz anksiyeteye dönüşmüş olabilir... Ama inanın çok zor.

ben bekarken korunmasız ilişki yaşasam bu kadar kaygı bozukluğu yaşamazdım. Bence bir psikologa gidin. Her şey olacağına varır. Eşi yanında olmadan gebelik geçiren çok insan var. Kaldı ki öyle bir ihtimal yok.

Zor tabi ki ben de istemem de, yani aylar olmuş. Kan vermişsiniz, ultrasona bile girmişsiniz. Kaç kez adet görmüşsünüz. Biraz takıntı haline gelmemiş mi sizce? Yok yani imkansız hamile değilsiniz. Boşuna korkup da kendinizi yıpratmayın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…