- 3 Aralık 2020
- 77
- 25
- 3
- 31
- Konu Sahibi Melike353535
-
Guruldama tarzındaydı benimIyi aksamlar hanimlar. Dün bi konu açmıştım hamile olabilir miyim diye. Baya ikna oldum onda sıkıntı yok. Teşekkür ederim yardimci olan ablalarima❤... Bu sabahta miratech erken gebelik testi yaptım baya negatif. Ama alt karnımda baya bariz hareketlilik hissediyorum. Bunu sebebi ne olabilir sizce bildiğiniz tekme gibi??
Hamile misinGuruldama tarzındaydı benim
Hamileyim canım ben hakkında hayırlısı olsunHamile misin( Ya ben gebelikten korkuyorum da. İshal yapan bi çay var onu içiyorum 2 gündür ondan mi diye düşündüm. Insallah ondandir
Iyi aksamlar hanimlar. Dün bi konu açmıştım hamile olabilir miyim diye. Baya ikna oldum onda sıkıntı yok. Teşekkür ederim yardimci olan ablalarima❤... Bu sabahta miratech erken gebelik testi yaptım baya negatif. Ama alt karnımda baya bariz hareketlilik hissediyorum. Bunu sebebi ne olabilir sizce bildiğiniz tekme gibi??
Insallah insallah insallahGaz dolanmasıdır o
Neden inşallah dediniz.Insallah insallah insallah
Mercimek mi12 haftalık gebeyim. Daha bir hareketi olmadı yavrumun. Gebelik testinde hala negatif gözüken bir mercimek tanesinden tekme hissetmen pek olası değil :)
Esim yanımda degil asker şuan en az 1 yil daha yanımda degil.. bu yüzden baya korkuyorum hamileliktenNeden inşallah dediniz.
Mercimek mi(( aman abla allah isteyen herkese versin ama bana degil... Mercimek bile olmasın şuan ((
Hayirli uğurlu olsun ablacim..Hamileyim canım ben hakkında hayırlısı olsun
Ah abla ahh. Şakası bile korkuyorgebelik testin negatif çıkmış ama sen gebe olduğunu düşündüğün için öyle dedim. Yoksa pek mümkün değil
Bu yaşadığım stresi size anlatamam açıkçası.Eşim görevde en az 1 yıl daha yanımda olamayacak.. Anne olmayı çok istiyorum ama bu eşimde yanımdayken olmalı.. Eşiniz yanında olmadan hamileligi geçirmek hatta doğuma girmek sizce de zor değil mi.. Ben bundan baya korkuyorum evet biraz anksiyeteye dönüşmüş olabilir... Ama inanın çok zor.En son temmuzda ilişki yaşamışsınız, neden durmadan test yapıyorsunuz?Hamile olmanız imkansız, artık başka şeye mi odaklansanız acaba?
En son temmuzda ilişki yaşamışsınız, neden durmadan test yapıyorsunuz?Hamile olmanız imkansız, artık başka şeye mi odaklansanız acaba?
Evetgerçekten mi ben orayı kaçırmışım.
Bu yaşadığım stresi size anlatamam açıkçası.Eşim görevde en az 1 yıl daha yanımda olamayacak.. Anne olmayı çok istiyorum ama bu eşimde yanımdayken olmalı.. Eşiniz yanında olmadan hamileligi geçirmek hatta doğuma girmek sizce de zor değil mi.. Ben bundan baya korkuyorum evet biraz anksiyeteye dönüşmüş olabilir... Ama inanın çok zor.
Zor tabi ki ben de istemem de, yani aylar olmuş. Kan vermişsiniz, ultrasona bile girmişsiniz. Kaç kez adet görmüşsünüz. Biraz takıntı haline gelmemiş mi sizce? Yok yani imkansız hamile değilsiniz.Bu yaşadığım stresi size anlatamam açıkçası.Eşim görevde en az 1 yıl daha yanımda olamayacak.. Anne olmayı çok istiyorum ama bu eşimde yanımdayken olmalı.. Eşiniz yanında olmadan hamileligi geçirmek hatta doğuma girmek sizce de zor değil mi.. Ben bundan baya korkuyorum evet biraz anksiyeteye dönüşmüş olabilir... Ama inanın çok zor.
Bir önceki konusunda bahsetmişti ordan biliyorum ben de.gerçekten mi ben orayı kaçırmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?