kızlar alyansınızı mı öne takarsınız yoksa tektaşınızı mı

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Ben tektaşı tek takmayı seviorum ama eşim ikisini tak diyo siz hangisini ilk takıp üstüne hangisini takıosunuz

Ben önce tek tasımı sonra alyansımı. Bazen de tek takıyorum

Sadece alyansımı takıyorum. Canım isterse tek taşı arkaya takıyorum.

Ayrıca tek taş bana pek kullanışlı gelmiyor. Saçımı falan düzeltirken takılıyor.

o kadar alengirli konularda taşlanmadım ama bu konuda kesin taşlanacağım :)

ya çok kötü duruyor ya, takmayın ikisini birden.
bence ya tektaş takın ya alyans.
tektaşla alyans yakışmıyor alyans çok ince ve beyaz altın değilse .tektaşla beştaş yeditaş yada tamtur yakışıyor alyans ayrı parmakta takılabilir

tektaşla alyans yakışmıyor alyans çok ince ve beyaz altın değilse .tektaşla beştaş yeditaş yada tamtur yakışıyor alyans ayrı parmakta takılabilir

ben tektaşı tek seviyorum, öyle daha şık bence, öbür türlü çok süslü. ve çok süslü olan bir çok şey gibi şıklığını yitiriyor bence.

bu arada tek taşım yok

Tek tas one takilir ama Turkler arkaya takar genelde alyanslar kalin oldugu icin heralde :)

Pirlanta sayfasindan kopyaladim sizin icim.Mutluluklar.

Alyans Hangi Parmağa Takılır?
Alyans, evliliğe giderken en önemli ikinci adım olarak nitelendirilebilir. Görsel anlamda bir tektaş yüzük kadar gösterişli değildir ancak manevi değeri çok büyüktür. Alyans, ilk olarak erkek ve bayana nişanda sağ elin yüzük parmağına takılır.
Tabi ki bayanda bir de tektaş yüzük var ise alyans, tektaş yüzüğün üzerine gelmelidir. Evlilik sonrasında ise alyans, sol elin yüzük parmağına geçirilir ve bir ömür boyu o parmakta taşınarak evliliği simgeler.

Benim alyansım tek taş zaten. Onun da önünde kocamın sürpriz düğün hediyesi yedi taşım var.
Düz alyanslardan hiç hoşlanmam.

ben tektaşı tek seviyorum, öyle daha şık bence, öbür türlü çok süslü. ve çok süslü olan bir çok şey gibi şıklığını yitiriyor bence.

bu arada tek taşım yok
tektaş ve beştaş modeli sade klasik modelse tektaşında kenarlarında extra pırlantalar yoksa inanın çok sade duruyor Jean le eşofmanla bile takılabiliyor

tektaşımla beraber yeditaş almıştık. ikisini de takmıyorum kasada duruyorlar. düz halka alyansım var incecik, onu takıyorum. tektaş sırataş gibi şeyler hem çok rahatsız hem de çok abiye şeyler bence. işe kotla giden bir insanım, abuk duruyor.

Ben tektaşı tek takmayı seviorum ama eşim ikisini tak diyo siz hangisini ilk takıp üstüne hangisini takıosunuz
Allah başka dert vermesin.
o kadar alengirli konularda taşlanmadım ama bu konuda kesin taşlanacağım :)

ya çok kötü duruyor ya, takmayın ikisini birden.
bence ya tektaş takın ya alyans.
Kesinlikle katılıyorum. 6 cm parmağın 4 cm si alyans/tektaş ikilisi. Alyanslar da taşlı bu arada, genelde dallı güllü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…