Tektasımı önce takacağım insallah, 1 ay sonra nisanım varBen tektaşı tek takmayı seviorum ama eşim ikisini tak diyo siz hangisini ilk takıp üstüne hangisini takıosunuz
Hayırlı olsun canımTektasımı öne takacağım insallah, 1 ay sonra nisanım var
Sağol canım.Hayırlı olsun canım
tektaşla alyans yakışmıyor alyans çok ince ve beyaz altın değilse .tektaşla beştaş yeditaş yada tamtur yakışıyor alyans ayrı parmakta takılabiliro kadar alengirli konularda taşlanmadım ama bu konuda kesin taşlanacağım :)
ya çok kötü duruyor ya, takmayın ikisini birden.
bence ya tektaş takın ya alyans.
tektaşla alyans yakışmıyor alyans çok ince ve beyaz altın değilse .tektaşla beştaş yeditaş yada tamtur yakışıyor alyans ayrı parmakta takılabilir
H Heytttt be tektasla bestas yakısır mı sahidentektaşla alyans yakışmıyor alyans çok ince ve beyaz altın değilse .tektaşla beştaş yeditaş yada tamtur yakışıyor alyans ayrı parmakta takılabilir
tektaş ve beştaş modeli sade klasik modelse tektaşında kenarlarında extra pırlantalar yoksa inanın çok sade duruyor Jean le eşofmanla bile takılabiliyorben tektaşı tek seviyorum, öyle daha şık bence, öbür türlü çok süslü. ve çok süslü olan bir çok şey gibi şıklığını yitiriyor bence.
bu arada tek taşım yok
tektaş ve beştaş modeli sade klasik modelse tektaşında kenarlarında extra pırlantalar yoksa inanın çok sade duruyor Jean le eşofmanla bile takılabiliyor
ben günlük takmaya karatları küçük aldım tektaşım 0.27 beştaşım 0.50 karat çok minimalist ve şık duruyor büyük olmadığı için
Allah başka dert vermesin.Ben tektaşı tek takmayı seviorum ama eşim ikisini tak diyo siz hangisini ilk takıp üstüne hangisini takıosunuz
Kesinlikle katılıyorum. 6 cm parmağın 4 cm si alyans/tektaş ikilisi. Alyanslar da taşlı bu arada, genelde dallı güllü.o kadar alengirli konularda taşlanmadım ama bu konuda kesin taşlanacağım :)
ya çok kötü duruyor ya, takmayın ikisini birden.
bence ya tektaş takın ya alyans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?