Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kontakt Lenskızlar amazon colors gri hakkında bilgi istiyorum
arkadaşlar daha önceleri b&l gri kullandım.çokda memnun kalmadım açıkçası.damarlı bir lens.amazon griyi denemek istedim sipariş verdim c,.tesi elimde olucak.aslında sky blue arasında kararsız kalmıştım :) kullananlardan fikir rica etsem memnun kaldınızmı bu markadan ?
Estağ. canım, epey uğraştırdım ben de..
Yeşil gibi durmamış ya, hakikaten gri gibi durmuş, açık bir renkmiş..
Naturel bir makyajla mükemmel duracaktır bence, kıyafet uyumu vs..
Daha belirgin bir hare kullansalar daha güzel olurmuş ama.. (hareyi çok seviyorum.. )
Beğendim ben.. (;
Güle güle kullan canım.. (;
aslında flashlı çekim olduğundan oldukça gri görünmüş bu resimde. diğer resimlerde belirgin değildi.
beğendiğine sevindim canım çok yakından b&l kadar olmasada damarlanma var ama yinede bende sevdim
Fotoğrafı kaldıracaksan msj düzenleme süren dolmadan kaldır istersen tatlım.. (;
Evet flashtan da bu kadar gri ve açık durmuş olabilir, b&l daha damarlı amazona kıyasen.. Hatta buna göre epey epey damarlı.. (;
Güzel günlerde kullan.. (;
Evet canım görünmüyor, silinmiş.. (;
Lens meselesi bende bunalım vakitleri hortluyor ya, normalde bayanlar saçlarına sarar ama ben saçıma asla dokunmam, lens bakınmaya başlarım..
Bir zaman sonra sıkılıyor insan zaten yaa..
Benim bi arkadaşım yıllardır aynı rengi kullanıyor, derecesi çok yüksek zaten kullanmak zorunda anlayacağın..
Ama rengi de değiştirmiyor, ben olsam sıkılırdım zannediyorum, şeffaf kullanıyorum şuan misal..
aynen bendede o bunalım günlerinden var hortluyorlar böyle hiç olmadık zamanlarda :)
ben hem saçıma hemde gözümün rengine saranlardanım..
allah bize sağlıklı gözler vermiş aslında şükretmek gerekiyor ama işte değişklik.sottile seninle sohbet güzeldi :)