kizlar ameliyat olali 11 gun oldu annemin eli hafif carpti bisi olur mu acil yardim

Hafif diyosan bişey olmaz bende tam 11. Gunumde boyle panik yasamistim biz darbeleri burun hassas oldugu icin buyuk algılıyoruz ama yinede doktoruna her ihtimale karsi danis gecmis olsun canim

Hafif burun spreyimi sıkarken gozme sıçradı onu sileyim derken gozlerm kaplıydı kafalı cvrnce eli çarptı

Ben kendi kendime carpiyodum kaşımı duzeltiyim falan derken düşün:) burun oyle uyusuktuki orda oldugunu bile unutuyodum zaman zaman. Ayrıca insanüstü varlıklar degiliz yani tum dıs etkenlere karsı korunmamız imkansız hafif darbeler burnun seklini etkiliyo olsaydı inan suan bicok insan yamuk gezerdi

:) çok gecmis olsn cnm sen ameliyatı olalı ne kadar oldubenim iiçinde bi dikiş unutulmuş p.tesi pnuda aldrcam

Bendaha çok yeniyim :) ama sanki çok şişlik yok burnunda bi burun kanatlatlarimda bide burun ucunda snrm

Oyle mi ne guzel sanslisin o zaman beniö burnum alnımdan baslıyodu o bicim sistim:)

Dr a bağlı o konuda sansliyim bakalm 6 ayda ne gbi değişiklikler olcak

Geçmiş olsun..ben 1.5 aylık burnumu cam kapıyı farketmeyerek çok sert bir şekilde çarpmama rağmen bi sorun çıkmamıştı.Hafif darbeden bişey olmaz sanırım ama yinede doktorunuza danışın tabi ..

X