Benim fikrim; burnun uzun, kanatlar geniş ve yamukluk var, burun ucu sarkık,
Bazı insanlar görebilir bazıları göremez, ben gördüğümü söylüyorum.
Yaptır canım seni rahatsız ediyorsa kimsenin farketmediği, görünmeyen bi yerin bile olsa yaptır, sen sana mutlu ol kimseye de sorma bence yaptırayım mı diye, çoğunluk sana yaptırma diyecek ama yaptırdıktan sonra da ayyy iyi ki yaptırmışsınnn ay ne iyi ettin aman da aman diye gazlayacaklar seni. benim çevremden gördüğüm bu, az kişi yalvarmadı bana da, noluyo diyodum bu insanların derdi ne ki beni vazgeçirmeye çalışıyorlar, sonucun kötü olmasından korkuyorlar, ama doktorunu, hastaneni, kısacası bu işte şartlarını iyi seçtiğin zaman sonucun bundan kötü olmasına imkan yok, o burun ucu ve burun sırtındaki küçük bi törpü seni çok deiştirecek, kısacası daha güzel bir buruna sahip olacaksın, daha iyi hissedeceksin.. Seçimini yaparken başkalarının gazına gelirsen olumlu veya olumsuz, çok zorlanırsın, istiyo musun, ihtiyaç duyuyor musun, ki bence gayet de sorunlu bir yapısı var burnunun, o zaman düşünme hiç yaptır, ama öyle bin liralık yerlerden uzak dur tabi bence, biraz düzgün yere git ama neresi olursa olsun mutlaka yaptır.