Ben 8 kasımda revizyon ameliyatı olacaktım, ama bugün kararımdan caydım, bundan daha kötü olmasından, ifadesiz yapay bişey olmasından çok korktum çünkü. Ve biraz ani bir karar verdiğimi düşündüm, düşünmek için süreç lazım olduğunu düşündüm. Yaptırırsam da ara yıl tatilinde yaptırıcam. Ama kime yaptırıcam bilmiyorum. Ankarada hem doğal hem başarılı burun ameliyatı yapan bildiğiniz tanıdığın doktorlar varsa yardım edin lütfen.. Bu arada albümden resimlerime bakabilirsinizz, gerçekten çok ihtiyacı varmı, kötü duruyormu? yorumlarınızı bekliyorum
Öncelikle geçmiş olsun..Ameliyat sonrası için mükemmel bir burun değil; ama gözü rahatsız edeceek ya da yoracak kadar kötü bir burun da değil bence..Revizyon tabii ki olabilir; ama bana kalırsa hiç acele etme; en deneyimli ve güvenebileceğin doktoru bulana kadara araştır ve bekle. Artık 2. ameliyatı olacağın için bu süreç bence daha da önemli... Ayrıca istersen birkaç doktora da görün, revizyonda enelr yapabileceklerini, ne kadar düzeltecekelerini falan sor ki; yaptırmaya değer mi değmez mi karar verebil.
Bence hic gerek yok canim. Bu halinlede guzelsin :)
bence de dogal gorunuyor.
acele etmemekle en iyi karari vermissin canim.
profil goruntusunu ben cok begendim bu arada gayet guzel duruyor ama onden 1-2 duzeltmeyle senin tatmin olacagin bir burun haline getirilebilir.
doktorlari cok iyi arastir canim ve ameliyat icin sakin acele etme ki 2. ameliyatin son ameliyat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?