kızlar ankara alper şenkal adlı doktora ameliyat olan varmı

Canım Ankara'da Tevfik Sozen var bildigim ,cok iyi bir doktor. Ben ameliyatımı ona oldum. Cok memnunum hatta birçok hastası da var sitede. Kendisi su an hacettepede istersen git görüş ya da mail at; tevfiksozen@gmail.com
canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için:)evet ben de duydum ismini fakat burada görmedim resim..belki yeni olduğum içinmdir..sakıncası yoksa bana özelden burnunun resmini gönderir misin?ne kadara yapıyor ve ön görüşme ücretli mi?

canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için:)evet ben de duydum ismini fakat burada görmedim resim..belki yeni olduğum içinmdir..sakıncası yoksa bana özelden burnunun resmini gönderir misin?ne kadara yapıyor ve ön görüşme ücretli mi?

Eymacim rica ederim tatlım ne demek:1:arkadaslik istegini kabul ettim 25 mesajı doldurduysan resimleri görmen lazım. Fiyat konusunda pek bı bilgim yok canım kesin birsey diyemem ama ilk görüşme ücretsiz .git bi görüş hem fiyatı da konuşursunuz. İcine sinerse zaten kendisine ameliyat olursun:)

Eymacim rica ederim tatlım ne demek:1:arkadaslik istegini kabul ettim 25 mesajı doldurduysan resimleri görmen lazım. Fiyat konusunda pek bı bilgim yok canım kesin birsey diyemem ama ilk görüşme ücretsiz .git bi görüş hem fiyatı da konuşursunuz. İcine sinerse zaten kendisine ameliyat olursun:)

canım çok teşekkür ederim tekrardan:))evet 25 mesaj dan sonra resim görebiliyormuşum.onu doldurmam lazım..sen ne zaman oldun canım...

efnancığım aslında burnumu yaptırma konusunda çok kararsızdım.arkadaşım burnunu Dr Onur Erol a yaptırdı!! inanamadım bu burnu o adam mı yaptı diye.. çünkü ondan önce de bir arkradaşım aynı kişiye yaptırmıştı onun ki çok kötüydü.bu arkadaşımın burnunu gördükten sonra kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum..

canım çok teşekkür ederim tekrardan:))evet 25 mesaj dan sonra resim görebiliyormuşum.onu doldurmam lazım..sen ne zaman oldun canım...

Canım ben 22 Haziran 2012 de ameliyat oldum. Cok şükür sorunsuz oldu ameliyatım. Bu süreçte doktorum ilgisini asla esirgemedi. Hâlâ arar burnumun gidişatını öğrenir. Bayağı ilgili anlayacağın. Birgun bile pişmanlık duymadım Tevfik hocaya ameliyat oldugum icin. Hatta simdi olsam yine kendisine olurum.
Sen neden kararsizsin ki?

Canım ben 22 Haziran 2012 de ameliyat oldum. Cok şükür sorunsuz oldu ameliyatım. Bu süreçte doktorum ilgisini asla esirgemedi. Hâlâ arar burnumun gidişatını öğrenir. Bayağı ilgili anlayacağın. Birgun bile pişmanlık duymadım Tevfik hocaya ameliyat oldugum icin. Hatta simdi olsam yine kendisine olurum.
Sen neden kararsizsin ki?

yok artık karar verdim:1: arkadaşımın burnunu gördükten sonra..onunkini onur erol a yaptırdı dediğim gibi onun burnunu gördükten sonra karar verdim yaptırmaya:)))senin adına çok sevindim..umarım hep öyle olur bir sorun yaşamazssın:))

Ankarada bende arastiriyorum ama tum unlu ve onerilen doktorlar istanbulda :( benim ilk olucak insda son olur gazide dusunuyordun siz gazide olanlarin bunca sikayetinden sonra vazgectim simdi siz tecrubelileri takipteyim allah yardimcimiz olsun hayirlisini versin insallah

Ben de gaziden bikaç isim bulmuştum .Tabi eski forumlardan. Kemal Fındıkçıoğlunu düşünüyodum ama onun da memnun olmayan hastaları var. Tevfik sözen hacettepedeymiş.İyi biridir işi konusunda umarım...

Ben de gaziden bikaç isim bulmuştum .Tabi eski forumlardan. Kemal Fındıkçıoğlunu düşünüyodum ama onun da memnun olmayan hastaları var. Tevfik sözen hacettepedeymiş.İyi biridir işi konusunda umarım...

kemal fındıkcıoglumu kesinlikle önermem bn onun eski hastasıyım bak smdi revizyon için ad arastırıyorum:/

ankarada iyi bi doktor arıyorum ama bulamıyorum malesef:((( gecen yıl temmuz ayında bi plastik cerraha burun ameliyatı oldum ama hic memnun kalmadım smdi revizyon için isim arastırıyorum ve bu sefer iyi bi isim bulmam lazım. Doktor alper şenkal'ı duyan veya ameliyat olan varmı.

alper beyi ben duydum canım. sen ameliyat oldun mu yoksa hala doktor araştırmasında mısın

alper beyi ben duydum canım. sen ameliyat oldun mu yoksa hala doktor araştırmasında mısın

bn revizyon olucam cnm arastırıyorum su aralar calıstııgım için pek ilgilenemedim ama cıkınca ilk işim tevfik beye gtmek olucak sabit hattını almıstım ama kaybettm:(( cep nosunu bilen varsa bna özel msj olarak atarsa cok sevinirmmm:)

bn revizyon olucam cnm arastırıyorum su aralar calıstııgım için pek ilgilenemedim ama cıkınca ilk işim tevfik beye gtmek olucak sabit hattını almıstım ama kaybettm:(( cep nosunu bilen varsa bna özel msj olarak atarsa cok sevinirmmm:)

Canım posta kutunu temizlermisin:1:

Ben ve ameliyat olan herkes Tevfik hocadan çok memnun kaldık. Sen de bir görüş istersen sonuçta görüşmeyle birsey kaybetmezsin. İcine sinerse de ameliyatını olursun

Back
X