Kızlar anlayan var mı bundan lütfeen ..

Sinem1923

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
482
69
318
İstanbul
kızlar merhaba. bebeğimin boyunu merak ediyorum.15+4 gebeyim.doktora gittiğimde söyledi ama cinsiyet haberini alınca kendimi iyice veremedim unuttum heyecandan.

aranızda anlayan varsa değerleri yazıyorum söylermisiniz lütfen bi d enormal mi diye. eltim anlayıp anlamadan bakıp moralimi bozuyor.'hesaplamayı bilmiyorum ama tahminmce vasat'filan diyor. şimdiden çok teşekkürler

FL(hadlock) 1.62cm

AC(hadlock) 9.06cm

EFW(hadlock) 136.78g

FL/BDP 51.76

FL/AC(hadlock) 17.90

FL/HC(hadlock) 14.96

hiç canını sıkma canım eltine aldırma bile sanki prof. maşallah vasat mış diyo bide senin yerinde olsam ağzının payını verirdim. canım sen kendine iyi bak kötü düşünme bir dahaki kontrolde sorarsın inşallah sağlıklı hayırlı güzel bir evladın olur...zaten kendini bilmez kıskanç insanlar bu şekilde bilinçsiz salakça konuşurlar maşallah bendede var bir tane ordan biliyorum duymamazlıktan gel herşeyi ben öyle yapıyorum takmıyorum hiç birşeyi. bende 5 haftalık hamileyim 2 gün sonra kontrolüm var inşallah kısmetse ultrasonda ilk defa görcem bebeğimi kısmet hayırlısı artık Allah' tan gelen başımız gözümüz üstüne ne diyelim canım.

İlk hamileliğim. insan biraz düşünür ama nerede..uyuyamadım o gece. saol canım. Allah sanada hayırlı haberler versin ve bebişlerimizi bize bağışlasın inşl.

canım fl(hadlock) ta yazan sonucu 7 ile çarp o senın bebegının boyu. yani şöyle 1.62*7=11.34 cm şuan bebegının bastan ayağa boyu.bence gayet normal haftana gore boşver o eltiyii

Son düzenleme:

canım söylemişti doktor.ama aynı gün cinsiyetinide söyledi.kızınız olacak diyince ben o mutlulukatan söylediği hiçbirşeyi dinlememişim.eşimde.... öylece sırıtıp duruyorduk ikimizde boş boş kız haberini alınca.
bu hesaplamayı bilmiyordum.çok teşekkür ederim

sınır oluyorum ya aynı durumu gecen bende yasadım bebegım 40 cm oldu dedım eltım aynı sekılde yok olamaz daha cep telefonu kadar bıseydır o dedı ınanabılıyo musun bı de erinmeden metre aldı geldı olcttu falan 40 cm ne kadar edıyo dıye ınandıramadım karıyı bı de 2 cock dogurmus bırı cnm yanı böyle cahıller cok bosver sen dr sorun yok dedıgı surece gerısı boşşş

İlk hamileliğim. insan biraz düşünür ama nerede..uyuyamadım o gece. saol canım. Allah sanada hayırlı haberler versin ve bebişlerimizi bize bağışlasın inşl.

inşallah canım.Bide ben şu çarşamba gelsede bir görsem diye içim gidiyo her gece rüyamda bebeğimle oyunlar oynadığımı onu nasıl sevdiğimi görüyorum dahada sabırsızlanıyorum.inşallah bide görsem normal gebelik olduğunu duysam doktordan iyi olucam çünkü ilk öğrendiğimde beta hcg değerlerinde biraz problemler yaşamıştım bakalım kısmet artık.inşallah hepimiz bütün anneler sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimi...

ay canım senin eltiye de artık yuh yani böyle cahillik olur mu bide ben diyodum bir tek bendemi var böylesi meğer ne çokmuş.bende hamileliğimi öğrendiğim ilk hafta kanamam olmuşdu acilen doktora gitmem lazımdı kimse yoktu eşim işte kavınvalidem de bi yere gitmişti eltimle gitmek zorunda kaldım Allah korusun düşer bayılırım yalnız olmym diye.neyse doktor dedi muhtemelen düşük yapıyosun demişti kan verdim beta hcg için ben öyle üzüntüyle bebeğimi düşürüyorum diye içim kan ağlıyo hanım efendi karşımda bana hamileliğini anlatıyo yok şöyle oldu böyle oldu doğumda bu oldu şu oldu anladığını tam bir köstek.böyle anlayışsızlık olamaz yani.hele bu neki neler neler var daha bizde kıskançlık hat safada ne yapsam bana özeniyo bazen bıkıyorum bunun aklı yokmu diye sinir den kafayı yiycm ama ne fayda...geçenlerde rüyamda gördüm bebeğim kız olucak galiba dedim bana bende gördüm kız ama erkek oldu umutlanma dedi pat diye salak. ne yapıyım sende öyle oldu diye Allah ' ın bana neyi uygun gördüğünü sen mi bilcen belki kızım olcak .tabi önce sağlıklı hayırlı olsunda Allah'ın verdiğine de şükür sağlıklı olsun da kız erkek farketmez...

Son düzenleme:

benim de görümcem ööle hamileliğimi öğrendi ilk soru "kim bakıcak" onun annesi kendi çocuğuyla iilgilensin istiyo çünkü ve çalışmıyor bile, merak etme kimseye değil kendime ve eşime güvendim de çocuk düşündüm bakan bulunur Allah ın izniyle dedim. ıyyy sinir

iyi yapmışsın canım karşılık vermezsen seni salak sanıp durup durup sana sararlar.benim görümcemle sorun yok iyi aramız.Eltimlede iyi diyelim ama dengesiz hareketleri ve konuşmaları çok sıkıyo beni o yüzden fazla yukarı yani evine oturmaya da çıkmyorum biraz desen mantık denen şey kafasında yok yani hep bana karşı bi özenti bi kıskançlık yani ben şimdi diyorum ben doğurana kadar kesin bu 2.bile yapar sırf bana ilgi artmasın diye..

kızlar işte 6+5 ultrason resmimiz alttan baktı görüntü bu hadi gelsin tahminler lütfeeeennn.

Eklentiler

• $bebiþimiz.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 219
Mrb bende gebeyim de bu efw(hadlock )ne demek
Birde crl(hadlock)8.51m var ne demek acbq bu hadlock

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…