- 6 Ağustos 2019
- 413
- 557
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sibeloztas
-
Oyle tabi hayiirlisi olsun Allah kimsenin kucagini bos birakmasinHayırlısı canim beklemekten duadan başka elimizden bise gelmiyo Allah bütün evlat isteyenlere nasip etsin
Sizin nasil suan duzelme oldumuBenimde 1.5 tu zaten çok büyük bi rakam değil bunlar doktorum öyle söylemişti
Düzeldi ama tek perde alınmadı benim sağ tüp de alındı hidrosalpenk olmuş 5 oldu hamile kalamadımSizin nasil suan duzelme oldumu
Cok gecmis olsun tek tuplede gebelik olabiliyomus fazla kafana takma insaniz basimiza hersey geliyo bunlarin bi sinav oldugunu unutmamam gerekDüzeldi ama tek perde alınmadı benim sağ tüp de alındı hidrosalpenk olmuş 5 oldu hamile kalamadım
UnuCok gecmis olsun tek tuplede gebelik olabiliyomus fazla kafana takma insaniz basimiza hersey geliyo bunlarin bi sinav oldugunu unutmamamiz gerek
Tabiki zaten bu perde bende doğuştan varmış yüce rabbim bizi böyle sınıyor elbette bizde yavrularımıza kavuşacağız sadece biraz zamanı var demekki ben burlarda ne doktorların hamile kalamcaksjn deyipte o zorlu hallerde hamile kalanlar gördüm bizede nasip olucak sadece biraz zamanı var:)Cok gecmis olsun tek tuplede gebelik olabiliyomus fazla kafana takma insaniz basimiza hersey geliyo bunlarin bi sinav oldugunu unutmamam gerek
Kesinlikle sana katiliyorum zamani vardir elbet sabretmek gerek zaten rahim anomolileri genelde dogustan oluyo bende aldirdim pazartesi gunu hem laparoskopi hem histeroskopi bi arada oldu suan iyilesme asamasindayim cokta heyecanliyim bi an once iyilesip denemek istiyorum esime bende cok istiyoruz bakalim hayirlisi yalniz benimm kafama bisi takildi sormam da bi sakinca varmidir cevaplayabilirmisiniz acabaTabiki zaten bu perde bende doğuştan varmış yüce rabbim bizi böyle sınıyor elbette bizde yavrularımıza kavuşacağız sadece biraz zamanı var demekki ben burlarda ne doktorların hamile kalamcaksjn deyipte o zorlu hallerde hamile kalanlar gördüm bizede nasip olucak sadece biraz zamanı var:)
Bak bana bende bekleme asamasindayim aylardır canımKesinlikle sana katiliyorum zamani vardir elbet sabretmek gerek zaten rahim anomolileri genelde dogustan oluyo bende aldirdim pazartesi gunu hem laparoskopi hem histeroskopi bi arada oldu suan iyilesme asamasindayim cokta heyecanliyim bi an once iyilesip denemek istiyorum esime bende cok istiyoruz bakalim hayirlisi yalniz benimm kafama bisi takildi sormam da bi sakinca varmidir cevaplayabilirmisiniz acaba
Korunma vs soyledimi doktor sana ameliyattan sonraKesinlikle sana katiliyorum zamani vardir elbet sabretmek gerek zaten rahim anomolileri genelde dogustan oluyo bende aldirdim pazartesi gunu hem laparoskopi hem histeroskopi bi arada oldu suan iyilesme asamasindayim cokta heyecanliyim bi an once iyilesip denemek istiyorum esime bende cok istiyoruz bakalim hayirlisi yalniz benimm kafama bisi takildi sormam da bi sakinca varmidir cevaplayabilirmisiniz acaba
Simdi bu ameliyatlarda kimine balon kimine spiral takiliyomus bana bisi takmamis acaba normal mi ki bu bide 20 gunluk enox kan sulandirici igne verdi kendim vurcam evde herkese veriyolarmi igneyi simdiden tesekkur:*Bak bana bende bekleme asamasindayim aylardır canım
Tabi canım sor
Cikarken asistan doktorla konustum hoca yoktu oda 15 gun hic yok 40 gun de korumali dedi galiba tam anlayamadim. Orasinida iki hafta sonra konrtole gitcem o zaman sorayim bariKorunma vs soyledimi doktor sana ameliyattan sonra
Doktoruna sordunmu canım bana spiral vs takmadıSimdi bu ameliyatlarda kimine balon kimine spiral takiliyomus bana bisi takmamis acaba normal mi ki bu bide 20 gunluk enox kan sulandirici igne verdi kendim vurcam evde herkese veriyolarmi igneyi simdiden tesekkur:*
Bana doktor korun demedi ben de 1 hafta sonra dikişleri aldırmaya gittim de ameliyatimi izletti neler yaptığını söylediCikarken asistan doktorla konustum hoca yoktu oda 15 gun hic yok 40 gun de korumali dedi galiba tam anlayamadim. Orasinida iki hafta sonra konrtole gitcem o zaman sorayim bari
Sordum banada takmamis demekki yapisiklik riski olmuyo oldugu zAman takiyolarmis bende anlamadim neden igne verdi soramadim da kullanicam ama gittigimde sorcamDoktoruna sordunmu canım bana spiral vs takmadı
Ilaç olarak da sadece ağrı kesici verdi sadece
Bana dikisleri almayada gel demedi 15 gun sonra gel dedi o zaman mi alicak acabaBana doktor korun demedi ben de 1 hafta sonra dikişleri aldırmaya gittim de ameliyatimi izletti neler yaptığını söyledi
Benim 4 dikis vardi 1 hafta sonra gel dediler gittim hic acımadı alırken sonrası 3 ay sonrası gel dedi gttim herşey ıyi dedi 4 ay daha bekleyelim dedi sonrasi tedavi bakalm bayramdan sonragidicemBana dikisleri almayada gel demedi 15 gun sonra gel dedi o zaman mi alicak acaba
Hayirlisi canim bende gittigimde sorucam nasil devam edicez napicaz bide igne verdi herkese vermiyolarmis kimisine hamile kalinca veriyomus bana simdi verdi bi arkadasima sordum onada vermemis tabi profosoru ele geciremeyince soramiyosun eve gelince aklina geliyoBenim 4 dikis vardi 1 hafta sonra gel dediler gittim hic acımadı alırken sonrası 3 ay sonrası gel dedi gttim herşey ıyi dedi 4 ay daha bekleyelim dedi sonrasi tedavi bakalm bayramdan sonragidicem
Tabikide sorma hakkın var neden kullanicagina dair araştırdın mi iğneyiHayirlisi canim bende gittigimde sorucam nasil devam edicez napicaz bide igne verdi herkese vermiyolarmis kimisine hamile kalinca veriyomus bana simdi verdi bi arkadasima sordum onada vermemis tabi profosoru ele geciremeyince soramiyosun eve gelince aklina geliyo
Bende onu arastiriyorum sabahtan beri burda acaba ameliyattan sonra pihtiilasma olmasin diyemi verdi diyorum ama kinseye vermemis birde hamilelikten once veriyolarmis hic bi zarari yokmus gebelerde doguma kadar kullaniyolar bu igneyi bana iki kutu yazmis 20 gunluk biraz fazla geldi anlamadim ama nedenTabikide sorma hakkın var neden kullanicagina dair araştırdın mi iğneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?