Kizlar aranızda perde ameliyati sonrasi hamile kalan varmi

Düzeldi ama tek perde alınmadı benim sağ tüp de alındı hidrosalpenk olmuş 5 oldu hamile kalamadım
Cok gecmis olsun tek tuplede gebelik olabiliyomus fazla kafana takma insaniz basimiza hersey geliyo bunlarin bi sinav oldugunu unutmamam gerek

Merhaba hanımlar. Ben 3 kez bebeklerimi kaybettim. İlki kendiliğinden düştü diğerleri 9 hafta içinde kalbi durdu. 41 yasındayım ve 4 yıllık evliyim sebebini çok arastırmıs tık. Üçüncüsü de kaybedince adet olamadım kürtaj olunca 5 ay boyunca adet günlerimde leke olarak geldi gerisi gelmedi. O dönem aile cek cok zor Bi sürecte gectik ben menopoz a girdiğimi düşündüm. Bir yerde babam Bi yerde kardesim kanserle savasıyorduk arkasından benim kürtajım zor Bi süreci atlattık. Enson adet sök kullandım yine olmadı. Ankarada Dr gittik muayen oldum hsg cekildi rahim tamamen kapalı olduğu çıktı. Bende doğuştan perde varmış ve rahim y seklindeymiş. Bebeklerin ölüm sebebi buymuş yer kalmadığı için kalp leri duruyormuş. Ayrıca düştükten ve kürtaj lar dan yapısıklık olusup tamamen kapanmış. Arastırma lar sonunda İstanbul da Brüksel tüp bebek merkezi de lazerle yaptırdım bunu neden yazıyorum ankarada Dr Rum 3 seferde makasla keserek acmaya calısacagım acılmazsa laporoskopiyle devam edecegım bu islem sırasında kanama cok olur durduramazsam rahmini alırım dedi. Çok kötüyüdüm rahimi kaybetme yada hayatımı kaybetmeye karsı karsıya kalmıştım. Ailemde kaldıramaz diye düşünmüştüm. Ama cok şükür suan hayatta ve sağlıklıyım. Bunları neden anlatıyorum makasla yapıldığında bir çok risk var ve tekrar hamilelik olusmaya biliyor kanama, rahimde delik olusması, rahimde incelik vb. Gibi riskler. Onun için dikkat etmeniz için böyle uzun uzun yazıyorum. Burda tanıştığım bir bayan su an rahmini kaybetti yanlış işlemler yüzünden yasında genc emriyolarıda vardı ama artık rahim çoçugun büyüyeceği bir ortam degil. Dr u iyi arastırıp öyle gidin Rabbim ehli ellere denk getirsin insallah. Suan 4 cü adayım dogal yoldan deniyoruz olmazsa tüp bebek olacak bakalım nasip. İnsallah dogal yoldan kalırım. Ben en vahim hastalardan biriydim çok şükür 15 dk da hem perdeden hem yapısıklık tan kurtuldum. Tekrar yapısıklık olabilir dedi Dr. Nasip insallah olmaz. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah enkısa zamanda saglıklı ve sıhatli bebekler.

Cok gecmis olsun tek tuplede gebelik olabiliyomus fazla kafana takma insaniz basimiza hersey geliyo bunlarin bi sinav oldugunu unutmamam gerek
Tabiki zaten bu perde bende doğuştan varmış yüce rabbim bizi böyle sınıyor elbette bizde yavrularımıza kavuşacağız sadece biraz zamanı var demekki ben burlarda ne doktorların hamile kalamcaksjn deyipte o zorlu hallerde hamile kalanlar gördüm bizede nasip olucak sadece biraz zamanı var:)

Kesinlikle sana katiliyorum zamani vardir elbet sabretmek gerek zaten rahim anomolileri genelde dogustan oluyo bende aldirdim pazartesi gunu hem laparoskopi hem histeroskopi bi arada oldu suan iyilesme asamasindayim cokta heyecanliyim bi an once iyilesip denemek istiyorum esime bende cok istiyoruz bakalim hayirlisi yalniz benimm kafama bisi takildi sormam da bi sakinca varmidir cevaplayabilirmisiniz acaba

Bak bana bende bekleme asamasindayim aylardır canım
Tabi canım sor

Korunma vs soyledimi doktor sana ameliyattan sonra

Bak bana bende bekleme asamasindayim aylardır canım
Tabi canım sor
Simdi bu ameliyatlarda kimine balon kimine spiral takiliyomus bana bisi takmamis acaba normal mi ki bu bide 20 gunluk enox kan sulandirici igne verdi kendim vurcam evde herkese veriyolarmi igneyi simdiden tesekkur:*

Korunma vs soyledimi doktor sana ameliyattan sonra
Cikarken asistan doktorla konustum hoca yoktu oda 15 gun hic yok 40 gun de korumali dedi galiba tam anlayamadim. Orasinida iki hafta sonra konrtole gitcem o zaman sorayim bari

Simdi bu ameliyatlarda kimine balon kimine spiral takiliyomus bana bisi takmamis acaba normal mi ki bu bide 20 gunluk enox kan sulandirici igne verdi kendim vurcam evde herkese veriyolarmi igneyi simdiden tesekkur:*
Doktoruna sordunmu canım bana spiral vs takmadı
Ilaç olarak da sadece ağrı kesici verdi sadece

Cikarken asistan doktorla konustum hoca yoktu oda 15 gun hic yok 40 gun de korumali dedi galiba tam anlayamadim. Orasinida iki hafta sonra konrtole gitcem o zaman sorayim bari
Bana doktor korun demedi ben de 1 hafta sonra dikişleri aldırmaya gittim de ameliyatimi izletti neler yaptığını söyledi

Doktoruna sordunmu canım bana spiral vs takmadı
Ilaç olarak da sadece ağrı kesici verdi sadece
Sordum banada takmamis demekki yapisiklik riski olmuyo oldugu zAman takiyolarmis bende anlamadim neden igne verdi soramadim da kullanicam ama gittigimde sorcam

Bana dikisleri almayada gel demedi 15 gun sonra gel dedi o zaman mi alicak acaba
Benim 4 dikis vardi 1 hafta sonra gel dediler gittim hic acımadı alırken sonrası 3 ay sonrası gel dedi gttim herşey ıyi dedi 4 ay daha bekleyelim dedi sonrasi tedavi bakalm bayramdan sonragidicem

Benim 4 dikis vardi 1 hafta sonra gel dediler gittim hic acımadı alırken sonrası 3 ay sonrası gel dedi gttim herşey ıyi dedi 4 ay daha bekleyelim dedi sonrasi tedavi bakalm bayramdan sonragidicem
Hayirlisi canim bende gittigimde sorucam nasil devam edicez napicaz bide igne verdi herkese vermiyolarmis kimisine hamile kalinca veriyomus bana simdi verdi bi arkadasima sordum onada vermemis tabi profosoru ele geciremeyince soramiyosun eve gelince aklina geliyo

Tabikide sorma hakkın var neden kullanicagina dair araştırdın mi iğneyi

Tabikide sorma hakkın var neden kullanicagina dair araştırdın mi iğneyi
Bende onu arastiriyorum sabahtan beri burda acaba ameliyattan sonra pihtiilasma olmasin diyemi verdi diyorum ama kinseye vermemis birde hamilelikten once veriyolarmis hic bi zarari yokmus gebelerde doguma kadar kullaniyolar bu igneyi bana iki kutu yazmis 20 gunluk biraz fazla geldi anlamadim ama neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…