Kizlar aranızda perde ameliyati sonrasi hamile kalan varmi

Esindemi sormadı bu ilacı yazarken büyük ihtimalle reçeteyi yazıp ona vermişlerdir doktora sebebini sor canım en azından bildiğin zaman icin rahat kullanabilirsin

Esindemi sormadı bu ilacı yazarken büyük ihtimalle reçeteyi yazıp ona vermişlerdir doktora sebebini sor canım en azından bildiğin zaman icin rahat kullanabilirsin
Sordurdum bi kac kisiyide artik ameliyat sonrasi kan sulandirici herkese veriyolarmis emboli atmasin diye bende fazla ustune dusmedim artik biraz aciyo yaparken ama

Sordurdum bi kac kisiyide artik ameliyat sonrasi kan sulandirici herkese veriyolarmis emboli atmasin diye bende fazla ustune dusmedim artik biraz aciyo yaparken ama
Ozmn rahatlıkla kullan canım geçmiş olsun tekrar
Sadece perdemi aldırdın sen yoksa başka şeyler varmıydı?

Saol abla tesekkur ederim. Yok sadece perdem vardi benim hic gebelik olmadigi icin aldirmak istedim belki engel odur diye tuplerimede bakilmis acikmis baska sorunnyok dedi doktor

Saol abla tesekkur ederim. Yok sadece perdem vardi benim hic gebelik olmadigi icin aldirmak istedim belki engel odur diye tuplerimede bakilmis acikmis baska sorunnyok dedi doktor
Ozmn cok rahatlıkla hamile kalırsın
Yaş kaçtı bu arada birde kaç yıllık evlisin ?

Sanırım senide bekleticekler sonrası olmazsa yumurta takibi ozmn yapacaklar sınırda fsh

Bayramda geliyo kalabalik ortamlar herkesin kucaginda bebek senin yokmu ot kok simdi sacma sapan sorulara cevap ver isin yoksa sirf bu yuzden disari cikmak istemiyorum bide isin kotusu biz sehir disina esimin arkadasina bebek gormeyr gidices bi kac gunlugune

Aynı dertten muzdaribim ama takmıyorum söylenenlere daha zamanı var diyip geçiştiriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…