merhaba kızlar çalıştığım yerde 22 yaşında dünya iyisi bir arkadaşım var.nişanlı,bir sorunu var ben kendimce bir şeyler söyledim ama aklıma siz geldiniz buraya yazmak istedim. araları çok iyi,4 yıldır beraberler ve iki ay önce nişanlandılar.
bugün arkadaşım izinli olan nişanlısına 'yarın için bir yere gidelim biraz hava alalım' demiş.nişanlısı da babam evde demiş.arkadaşım anlamamış tabi,'bi şey mi der problem mi olur' diye sormuş.çocuk da hoş olmuyo demiş.arkadaşım bozulmuş tabi,ne demek anlamadım diye sormuş.çocuğun mesajı aynen şu:' ya olmuyo işte o evdeyken senle çıkıyo olmam.sizde durumlar farklı olabilir ama bizde öyle değil.ben bu durumda dışarı çıkmam.' yazmış.arkadaşım da kavga çıkmasın diye ''ben bu açıdan bakmamıştım iş ciddiye bindi(nişanlandık manasında) ve erkek oduğun için böyle bi şey aklıma gelmedi,neyse'' demiş.
sizce kırılmakta haksız mıyım diye soruyor,tepki vermeye de çekiniyor ama kötü hissetmiş kendini.ben hak verdim.lütfen siz de fikirlerinizi yazın o da okuyor,şimdiden çok teşekkür ederim..